iOS 7 Telefonu Mahvetti

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Evet üzülerek söylüyorum ki iPhone 4S'imdeki eski hava gitti, iOS 7'yi sevmekle birlikte çok yavaş çalışması telefondan soğuttu beni açıkcası. En kısa sürede umarım adam akıllı geniş çaplı bir güncelleme gelir diyeceğim ama Apple satış stratejisi olarak iPhone 4/4S'i böyle çalıştırmaya devam da edebilir. Bana sorarsanız Asphalt gibi oyunlarda harikalar yaratan bir cihazın böylesine basit bir arayüzü akıcı çalıştırmamasının tek nedeni var. Apple bilerek sistemi ağır tutuyor ki yeni cihazlara yönelelim.
Özellikle Facebook uygulaması çok fena oldu, bunda uygulamanın hatası daha çok ama genel itibariyle bir ağırlık var. Sanki kötü bir telefon kullanıyor gibi hissediyorum.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende ipad 4 olmasına rağmen bende de bazen ve bazı oyunlarda hafif kasıyor bence bu yazılımsal bir güncelleme ile düzeltilir ya da bu Apple'ın eşekliğidir ama büyük umutlarla düzelir diye umuyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar, eski sürüme dönme şansımız yok mu arkadaşlar ya?

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İOS 7 ilk kurduğumda "hata yaptım sanırım" demiştim. İphone 4 donanımı yetersiz geldiğini düşünmüştüm. Tweet atarken bile harfler donuyordu. Telefonu açıp kapattığım da bu sıkıntılar düzeldi. Şimdilik memnumum. Çin işi bir oyuncakla oynuyormuşum gibi hissediyorum. :))

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Evet üzülerek söylüyorum ki iPhone 4S'imdeki eski hava gitti, iOS 7'yi sevmekle birlikte çok yavaş çalışması telefondan soğuttu beni açıkcası. En kısa sürede umarım adam akıllı geniş çaplı bir güncelleme gelir diyeceğim ama Apple satış stratejisi olarak iPhone 4/4S'i böyle çalıştırmaya devam da edebilir. Bana sorarsanız Asphalt gibi oyunlarda harikalar yaratan bir cihazın böylesine basit bir arayüzü akıcı çalıştırmamasının tek nedeni var. Apple bilerek sistemi ağır tutuyor ki yeni cihazlara yönelelim.
Özellikle Facebook uygulaması çok fena oldu, bunda uygulamanın hatası daha çok ama genel itibariyle bir ağırlık var. Sanki kötü bir telefon kullanıyor gibi hissediyorum.

Bende 4s kullanıyorum ilk başta iOS 7 yükleyince bende de donmalar oludu. Hatta asphalt8 oynarken dona dona ilerliyordu oyun hayal kırıklığına uğradım derken şu ayarı yaptım.
-Ayarlar -Genel -Erişebilirlik
Kontrastı artır'ı açık yap
Hareketi azalt'ı açık yap
Açık kapalı etiketleri açık yap
Sonra telefonu aç kapa asphalt 8 i iOS 6 gibi oynayabilirsin..

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iOS cihaz alıyorsan güncelleme yapmayacaksın elin mahkum kalana kadar. Apple bunu ilk defa yapmıyor. 4S zaten verilen güncellemeler ile yavaşlatıldı bir nebze. iOS 7 verip güncellemeyi tattırıyorlar güzel hoş olmuş diyorsun ama yavaş olduğu için yeni cihazları alman gerekiyor. Klasik Apple stratejisi.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
iphone 5'te sorunsuz çalışıyor, takılma falan yok. arkadaşımın iphone 4'üne yükledik, sonuç rezalet.

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Geçen gün ios7'yi övüyordun sanirim.
iOS 7'yi beğenmedim diyemem, güzel özellikleri var. Benim değindiğim nokta 4/4S'lere güncelleme gelmesi gerekiyor. Bırak bunları iPad 4'te bile takılmalar yaşıyorum.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
iOS 7'yi beğenmedim diyemem, güzel özellikleri var. Benim değindiğim nokta 4/4S'lere güncelleme gelmesi gerekiyor. Bırak bunları iPad 4'te bile takılmalar yaşıyorum.

İphone 4 bende kurdum hemde tıkır tıkır calışıyor ve hiç bir ayarı kapatmadan ne donma ne hata aklına gelebilecek en ufak bir sorun yok bence en başdan hatalı yükledin ben yine evelsi gün yazmıştım arkadaşlar İtunes üzerinde yükleyin direk telefon üzerinde değil ama yüklemeden önce tüm yedeklerinizi aldıkdan sonra İPHONE usb kablosuna ve İtunes bağlanmadan önce TÜM AYARLARI sıfırlayın YANİ icerik ayarlarını silin İPHONE ilk aldığını günki gibi olsun sıfır yani sıfırladıkdan sonra hic birye yüklemeyin email girmeyin hiç bir ayar yapmayın ve direk İtunes bağlayın ükleyin dikkat etmesi gekeren bir de itunes yeni sürümü yükleyin İOS7 indirme işlemi başlarken hiç bir şekilde indirirken durdumayın ve bazen İOS7 indirirken itunes üzerinde cok cok yavaş indiriyor sadece iptal basın ama sadece indirme sırasında İOS 7 telefona yüklerken sakın iptal etmeyin demek istediğim ilk yazılım indirme aşamasında sadece iptale basın kabloyu cıkarın itunes kapatın tekrar acın işleme tekrar basın göreceksiniz süper temiz bir güncelleme olcak şuan kadar eş dost arkadaş komşulara en azında 15 adet iphone İOS7 yükledim hiç birinde sorun yok 4/4S/5 Olsun ve bana güvenmeyipde tavsiyelerime uymayan diğer cevremdeki arkadaşlar genelikle coğu pişman :) aynı sorunları yaşıyorlar.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Ben iphone 5'e kurdum sorunları sıralarsak
1.Reddet tuşu yok.Apple tlf geldiği zaman insanların suratına kapamayın cevap verin diye reddet tuşu koymamış
2.Güncellenecek app'ler arada sırada gözüküyor.
3.İcloud'ta yüklediğim şarkıyı cihazda yok diyor mecbur bir daha yüklüyorum
4.Şarj parallax effect'i kapatınca biraz iyi oluyor.Ama %20 daha fazla bitiyor.
5.otomatik parlaklık ayarına alınca parlaklık kendi kendine yükseliyor.

İp5'te biraz idare ediyor ama iphone 4/4s'lere yüklenmesini tavsiye etmem.

emirgorur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gelen aramayı reddetmek için güç tuşuna üst üste 2 defa basmanız yeterli.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Android kullanıcısıyım ama bence İOS7 güzel olmuş.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ben iphone 5'e kurdum sorunları sıralarsak
1.Reddet tuşu yok.Apple tlf geldiği zaman insanların suratına kapamayın cevap verin diye reddet tuşu koymamış
2.Güncellenecek app'ler arada sırada gözüküyor.
3.İcloud'ta yüklediğim şarkıyı cihazda yok diyor mecbur bir daha yüklüyorum
4.Şarj parallax effect'i kapatınca biraz iyi oluyor.Ama %20 daha fazla bitiyor.
5.otomatik parlaklık ayarına alınca parlaklık kendi kendine yükseliyor.

İp5'te biraz idare ediyor ama iphone 4/4s'lere yüklenmesini tavsiye etmem.

İki defa kilit tuşuna basarsan reddeder. Yine de reddet seçeneğinin olmaması büyük eksiklik.

zerkara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeniliklere kapalı ve ön yargılı bir yorum. Bu yorum için sizi kınıyorum. Gidin Android kullan elindeki telefona yazık etme be kardeşim. iPhone 4'e yükledim hiçbir sorun yaşamıyorum, hatta iOS 6'dan daha iyi performans alıyorum. Go Home Buddy !

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
İphone 4 bende kurdum hemde tıkır tıkır calışıyor ve hiç bir ayarı kapatmadan ne donma ne hata aklına gelebilecek en ufak bir sorun yok bence en başdan hatalı yükledin ben yine evelsi gün yazmıştım arkadaşlar İtunes üzerinde yükleyin direk telefon üzerinde değil ama yüklemeden önce tüm yedeklerinizi aldıkdan sonra İPHONE usb kablosuna ve İtunes bağlanmadan önce TÜM AYARLARI sıfırlayın YANİ icerik ayarlarını silin İPHONE ilk aldığını günki gibi olsun sıfır yani sıfırladıkdan sonra hic birye yüklemeyin email girmeyin hiç bir ayar yapmayın ve direk İtunes bağlayın ükleyin dikkat etmesi gekeren bir de itunes yeni sürümü yükleyin İOS7 indirme işlemi başlarken hiç bir şekilde indirirken durdumayın ve bazen İOS7 indirirken itunes üzerinde cok cok yavaş indiriyor sadece iptal basın ama sadece indirme sırasında İOS 7 telefona yüklerken sakın iptal etmeyin demek istediğim ilk yazılım indirme aşamasında sadece iptale basın kabloyu cıkarın itunes kapatın tekrar acın işleme tekrar basın göreceksiniz süper temiz bir güncelleme olcak şuan kadar eş dost arkadaş komşulara en azında 15 adet iphone İOS7 yükledim hiç birinde sorun yok 4/4S/5 Olsun ve bana güvenmeyipde tavsiyelerime uymayan diğer cevremdeki arkadaşlar genelikle coğu pişman :) aynı sorunları yaşıyorlar.

Kardeşim ben de temiz kurulum yaptım ama çok akıcı değil, iOS 6 yağ gibiydi.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kardeşim ben de temiz kurulum yaptım ama çok akıcı değil, iOS 6 yağ gibiydi.

yüklediğin her hangi bir uygulama da olabilirmi peki yaptıkdan sonra ve bu donmalar başladığından beri tekrar ayarları sıfırladınmı şuda olabilir bir önceki İOS6 uygulamalarını örnek oyun programları yedekleyip tekrar ios7 üzerine yükledinmi bunu yapmışsan bence onları yükleme İPHONE sıfırla o uygulamaları appstoren da yeniden indir yükle benim aklıma şöyle bir mantık geldi İOS6 uygulamalrını tekrar yüklerken uzantılarından işleyiş konusunda problemler olabilir buda cihazı yavaşlata bilir diye düşüyorum cünkü eşimin İPHONE 4 yükledim hiç bir problem yok uzuncada test ettim

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
İlk yüklediğimde tüm uygulamaları sıfırdan kurdum sonra neden yavaş diye telefonu önce yedek aldım sonra restore edip tekrar iOS 7 kurdum ve yedekten verileri geri aldım. Yüklü uygulamalardan olacağını zannetmiyorum, sonuçta Android gibi değil, arkaplanda çalışmıyor. Neyse Apple umarım bir güncelleme yayınlar, zaten tuş kilidi olayından sonra yeni güncelleminin geleceği aşikar. Bence 1 ayı bulmaz.
Belki ikimizin akıcılığa bakışımız farklıdır. iOS 6'nın iPhone 4'teki akıcılığını bilmiyorum çünkü.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Gelen aramayı reddetmek için güç tuşuna üst üste 2 defa basmanız yeterli.

Basarız basmasınada reddetmek için sürekli güç tuşuna basmak yorucu umarım 7.0.2 ya da 7.1'de daha stabil bir ios görürüz şimdiki ios onca betadan sonra hala ufak hatalarla dolu.

emirgorur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Basarız basmasınada reddetmek için sürekli güç tuşuna basmak yorucu umarım 7.0.2 ya da 7.1'de daha stabil bir ios görürüz şimdiki ios onca betadan sonra hala ufak hatalarla dolu.

Evet iOS 7 daha oturmamış bir işletim sistemi. Umarım Apple iOS 7.1'de neredeyse bütün hataları kapatır :)

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Evet iOS 7 daha oturmamış bir işletim sistemi. Umarım Apple iOS 7.1'de neredeyse bütün hataları kapatır :)

Eğer 5C ve 5S'i alın diye tutturursa işimiz var. Yoksa 4/4S iOS7'nin neresini kaldırmıyor anlamıyorum.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Birde şu cok garib İPHONE 4 İOS 7 redetme var da diğerlerinde neden yok.:)

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Babam iPhone 4 kullanıyor ( VPN Bağlantısına kadar kullanıyor ) ve yeni iOS 7 den oldukça memnun. Bende biraz inceledim öncekine göre oldukça hızlı çalışıyor.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
iPhone 5 haricinde iPhone 4 ve 4s de rezalet biçimde çalışıyor hele 4'de sanırsın androidin en kötü telefonunu kullanıyorsun bence en iyisi jb 6 kurmak

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
iPhone 5 haricinde iPhone 4 ve 4s de rezalet biçimde çalışıyor hele 4'de sanırsın androidin en kötü telefonunu kullanıyorsun bence en iyisi jb 6 kurmak

Bilerek öyle yapılıyor ki 5c 5s'e geçirmek için.Steve reis nerdesin üşüyoruz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 5 yüklemek le yüklememek arasında kaldım gerçi biryerde mecbır yüklücegis ama ne dersinis yüklüyeyimmi? arkadaşlarr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi olsa yüklemezdim ipad 3 vardı yağ gibi kayardı güncellemeden sonra takılmalar var. bariz yavaşlama var cihazda.

lamantra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tasarım oalrak çok beğendim ama okadar yavaş ki nokia kullanır gibiyim.

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
7.0.2'den sonra sanki biraz düzeldi gibi, çok kasmıyor artık.