Tavsiye : iPhone 5S mi iPad 5 mi ?

honadi15

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar bu ikili arasında kararsız kaldım. Şuan ki telefonum idare edicek durumda değil Nokia 5800. Bir kaç ay önceye kadar iPad 5 çıksada alsam diye düşünüyordum bugünde kafama takıldı acaba hangisi benim için daha iyi olur genelde internet, oyun takılacam . İlk Apple cihazım olucak. Fakat kararsızım bana hangisi daha iyi gider diye sizin öneriniz nedir ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kardesim oncelikle telefona mi tablete mi ihtiyacin var ona karar ver ona gore tavsiyede bulunalim elindeki mevcut telefon cok eski bu yuzden akıllı bir telefon almak daha hayrina olacaktir

honadi15

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bende o yöndeyim gibiyim pek oyun oynamam ama hiç oynamam demiyorum arada oynarım zaton laptop yetiyor. iPhone 5s i zaten Fransa'dan alacağım Haziran gibi inşallah.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonundan memnun degılsen tablet aldıgındada mutsuz olursun nasıl yorumlarsan artık...

honadi15

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Telefonundan memnun degılsen tablet aldıgındada mutsuz olursun nasıl yorumlarsan artık...

Anladım zaten telefondan hiç ama hiç memnun değilim cebime koyuyorum duruyor öyle sadece yer kaplıyor kullanmıyorum bile zaten kullanılması gereksiz. iPhone 5S olsa her an kullanırım tabii :)

Teşekkürler arkadaşlar iPhone alıcam . Konu kilitlenebilir .

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anladım zaten telefondan hiç ama hiç memnun değilim cebime koyuyorum duruyor öyle sadece yer kaplıyor kullanmıyorum bile zaten kullanılması gereksiz. iPhone 5S olsa her an kullanırım tabii :)

Teşekkürler arkadaşlar iPhone alıcam . Konu kilitlenebilir .

Bu arada Sony Ve HTC nin telefonlarınada bakmanı tavsiye ederim müzik dinleyen biriysen HTC iyi bir kulaklıkla amfi gerekmeksizin Nirvana yaptıra bılır :)

honadi15

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Yok ya iPhone ' de kararlıyım ben :) İlk telefonum almışken iPhone alayım diyorum android hiç kullanmadımda ios iyidir boşver :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Sen kafanda zaten iPhone'u belirlemişsin. Ios iyiyse takıl kafana göre :D