Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
super su ya giriş yap sonra ayarlar kısmından aşağı doğru in rootu kaldır seçeneğine tıkla sonraki soruları onayla ve root kalkmış olsun :)

İyiymiş. Sonrasında super su yu silmeye gerek var mı? Veya başka bir işleme? Birde benim 3g sıkıntısı hala devam ediyor. Çözemedim gitti.

kartalkaya19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son çıkan 3 romla birlikte note8 uygulamaları ve gelişmeleri adında konu açmayı düşünüyorum...

diğer cihaz kullanıcıları ne düşünür bu konuda?

Yeni bir Note 8 N5105 kullanıcı olarak,bu tabletle ilgili uygulama , kullanım,püf noktaları,vs konusunda harıl harıl bilgi toplamaya çalışıyorum.Yani tableti ıcığı cıcığına kadar her şeyi ile kullanabileyim istiyorum.
O yüzden bu tablet ile ilgili açacağınız her konu için , emeğinize sağlık derim.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yeni bir Note 8 N5105 kullanıcı olarak,bu tabletle ilgili uygulama , kullanım,püf noktaları,vs konusunda harıl harıl bilgi toplamaya çalışıyorum.Yani tableti ıcığı cıcığına kadar her şeyi ile kullanabileyim istiyorum.
O yüzden bu tablet ile ilgili açacağınız her konu için , emeğinize sağlık derim.

Bende hayırlı olsun diyorum.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=350549]marancı[/MENTION] demekki yeni romu kurma zamanın geldi abi :) 4.2.2 x note full edition romunu kurcaz sana

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=350549]marancı[/MENTION] demekki yeni romu kurma zamanın geldi abi :) 4.2.2 x note full edition romunu kurcaz sana

Valla mı? Güzel mi bari meret? Birde benim öğrenme merkezi halen açılmıyor. Diğeri açıldı ama bunda tık yok.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Valla mı? Güzel mi bari meret? Birde benim öğrenme merkezi halen açılmıyor. Diğeri açıldı ama bunda tık yok.
Benimki de gitmiş zaten :P

Rom gayet iyi ve farklı özellikleri var benim kullanımıma göre şarj durumu da iyi... bir de zero edition var toplamda 383 mb optimize bir custom rom :) o kadar yavan ki play store bile yok :P yükleniyor tabi... ram yemiyor şarj çok iyi gidiyor tek sıkıntısı yavan olması ... samsungun uygulamaları yok içinde

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Benimki de gitmiş zaten :P

Rom gayet iyi ve farklı özellikleri var benim kullanımıma göre şarj durumu da iyi... bir de zero edition var toplamda 383 mb optimize bir custom rom :) o kadar yavan ki play store bile yok :P yükleniyor tabi... ram yemiyor şarj çok iyi gidiyor tek sıkıntısı yavan olması ... samsungun uygulamaları yok içinde

Allah Allah. Yav şu kotanın gözü kör olsun. Birşey indirdim mi o ay başka indirme yapmaya gönlüm elvermiyor.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1 ay tel artı bilgisayar artı bir rom bitiriyor işte.

evrekas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.1.2 yazılımının üzerine telefon özelliğini aktif edemiyor muyuz acaba ?
Ben yüklüyorum 4.2.2 romunu ama model yazan açılış ekranında takılıp kalıyorum işlemlerden sonra.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
4.1.2 yazılımının üzerine telefon özelliğini aktif edemiyor muyuz acaba ?
Ben yüklüyorum 4.2.2 romunu ama model yazan açılış ekranında takılıp kalıyorum işlemlerden sonra.

işlemi doğru yaptığınızı düşünerek vipe edilirse cihazınız açılacaktır...

evrekas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemi doğru yaptığınızı düşünerek vipe edilirse cihazınız açılacaktır...
yine olmadı. takılıyor orada.
4.1.2. odin ile sıfırdan yükleme yaptığımda problem yok. yukarıdaki işlemleri uyguladığımda ise model numarasının yazdığı ekranda takılıyor sonsuza kadar :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
4.1.2. odin ile sıfırdan yükleme yaptığımda problem yok. yukarıdaki işlemleri uyguladığımda ise model numarasının yazdığı ekranda takılıyor sonsuza kadar :)

kesinlikle bir yerde yanlış yapıyorsunuz :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Bende de benzeri oldu. Wipe yapınca düzeldi kerata.