marancı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Telif hakkından dolayı root varsa cihazda çalışmıyorlar
Anladım. Mantıklı ama keyifli değil

Telif hakkından dolayı root varsa cihazda çalışmıyorlar
Aynı özellikte programlar var diye biliyorumAnladım. Mantıklı ama keyifli değil![]()
Uzun suredir nete giremiyordum. Konuyu 5. Sayfada birakmisim. Simdi 4.2.2 cikmistir diye girdim, yuklemeye basliyodum ama son sayfalardaki olumsuzluklar bana biraz daha beklememi soyledi.
Bu arada garantiden korkan arkadaslar. samsung servisleri onardigi her cihaz icin samsungdan para aliyor. Onlar cihazin rootlu veya romlu olmasiyla pek degil, cihazin samsung tr garantili olmasiyla ve seri numarasiyla ilgileniyor. Gecen ay denemesini yaptik. Root ve bilerek kotu bir rom atilmis S3 yolladik, cok isiniyor ve kendi kendine kapaniyor diye. Servis yazilimi orijinale dondurup yollamis. Yeni yazilim yuklendi test ok. Yazmis bir de![]()
cihazı bu haliyle test etmeye devam ediyorum ... extra kullanıcı ekleme, multi window modu, yarı saydam ve renkli bildirim paneli ayrıca pil kullanımı oldukça iyi görünüyor. Sanırım tekrar aşık oluyorum![]()
yarın kısmetse bende alıyorum ilk tabletim olacak teknosadan almayı düşünüyorum telefon özelliği olan modeli alıcam bu hangi model oluyor?
teknosada N5105 yok galibaşimdiden hayırlı olsun hocamN5105 modelini almalısınız yani yanında sim kart girişi olanını.
teknosada N5105 yok galiba
Uzun suredir nete giremiyordum. Konuyu 5. Sayfada birakmisim. Simdi 4.2.2 cikmistir diye girdim, yuklemeye basliyodum ama son sayfalardaki olumsuzluklar bana biraz daha beklememi soyledi.
Bu arada garantiden korkan arkadaslar. samsung servisleri onardigi her cihaz icin samsungdan para aliyor. Onlar cihazin rootlu veya romlu olmasiyla pek degil, cihazin samsung tr garantili olmasiyla ve seri numarasiyla ilgileniyor. Gecen ay denemesini yaptik. Root ve bilerek kotu bir rom atilmis S3 yolladik, cok isiniyor ve kendi kendine kapaniyor diye. Servis yazilimi orijinale dondurup yollamis. Yeni yazilim yuklendi test ok. Yazmis bir de![]()
hocam çok sağolun görmemişim ben genelde siyahı tercih ederim ama bunun beyazı iyi duruyor gerçi diğeri k.rengi ama oada ayrı bir güzel siz hangisini tavsiye edersiniz?
hocam çok sağolun görmemişim ben genelde siyahı tercih ederim ama bunun beyazı iyi duruyor gerçi diğeri k.rengi ama oada ayrı bir güzel siz hangisini tavsiye edersiniz?
100 tl hediye çeki varmış yanında birde f710 gamepad çekeyim bunun
takılma yokyeni romları incelemeye devam
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hocam kahverenginin acayip bir duruşu var yine alacak olsam kahverengi alırdım ben tabi siz istersiniz bilemem100 TL hediye çeki ile ne almak isterseniz alıyorsunuz sanırım
evet alınıyorda orda kartın üstündeki kod diyor şimdi o kart tabletle mi gelecek direk ikisi birden gelse iyi olurdu zaten bir haftaya kargo gelir
Ben teknosa dan almadım ama üzerinde bir kod yazan bir kağıt vardı. Onun üstünde bulunan kodla alışveriş imkanı sunuyorlar. Benimkinde kısıtlama vardı. Sadece beyaz eşyada kullanılabilir diye. Her ürünü vermiyorlardı yani. 200tl hediye çeki vardı. Bende 28tl üstüne koyup mikrodalga fırın aldım. Muhtemelen teknosada benzerini yapar. Bir şekilde kısıtlı alışveriş sunuyorlar. Halbuki ben kılıf ve note 2 için ekstra batarya alacaktım.
[MENTION=350549]marancı[/MENTION] abi gece denediğim üzere rootu kaldırınca öğrenme merkezi ve readers hub uygulamaları çalışıyorgüle güle kullanın
çok beğendin bu tableti nedense :-D
Rootu kaldirman gerekiyorNasıl yani?
Rootu kaldirman gerekiyor
Super su yu mu sileceğiz?