Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

exorcist3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun suredir nete giremiyordum. Konuyu 5. Sayfada birakmisim. Simdi 4.2.2 cikmistir diye girdim, yuklemeye basliyodum ama son sayfalardaki olumsuzluklar bana biraz daha beklememi soyledi. :)

Bu arada garantiden korkan arkadaslar. samsung servisleri onardigi her cihaz icin samsungdan para aliyor. Onlar cihazin rootlu veya romlu olmasiyla pek degil, cihazin samsung tr garantili olmasiyla ve seri numarasiyla ilgileniyor. Gecen ay denemesini yaptik. Root ve bilerek kotu bir rom atilmis S3 yolladik, cok isiniyor ve kendi kendine kapaniyor diye. Servis yazilimi orijinale dondurup yollamis. Yeni yazilim yuklendi test ok. Yazmis bir de :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Uzun suredir nete giremiyordum. Konuyu 5. Sayfada birakmisim. Simdi 4.2.2 cikmistir diye girdim, yuklemeye basliyodum ama son sayfalardaki olumsuzluklar bana biraz daha beklememi soyledi. :)

Bu arada garantiden korkan arkadaslar. samsung servisleri onardigi her cihaz icin samsungdan para aliyor. Onlar cihazin rootlu veya romlu olmasiyla pek degil, cihazin samsung tr garantili olmasiyla ve seri numarasiyla ilgileniyor. Gecen ay denemesini yaptik. Root ve bilerek kotu bir rom atilmis S3 yolladik, cok isiniyor ve kendi kendine kapaniyor diye. Servis yazilimi orijinale dondurup yollamis. Yeni yazilim yuklendi test ok. Yazmis bir de :)

ona her zaman emin olamayız ama durum dediğiniz gibi... 4.2.2 geliştiriciler tarafından yapıldığı için arkadaşlar sorun olduğunu söyleyebilir henüz sorun yaşamadım ben ama hiç olmayacağı anlamına da gelmiyor..

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
cihazı bu haliyle test etmeye devam ediyorum ... extra kullanıcı ekleme, multi window modu, yarı saydam ve renkli bildirim paneli ayrıca pil kullanımı oldukça iyi görünüyor. Sanırım tekrar aşık oluyorum :P

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yarın kısmetse bende alıyorum ilk tabletim olacak teknosadan almayı düşünüyorum telefon özelliği olan modeli alıcam bu hangi model oluyor?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yarın kısmetse bende alıyorum ilk tabletim olacak teknosadan almayı düşünüyorum telefon özelliği olan modeli alıcam bu hangi model oluyor?

şimdiden hayırlı olsun hocam :) N5105 modelini almalısınız yani yanında sim kart girişi olanını.

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5

bende sordum samsung bayisine teknik servis elamanı karar verıyormuş

- - - Mesaj Güncellendi - - -

4.2.2 kurandan biride benım.efek bazen geçilerde takılmalar oluyo ama arka planda çokk gereksiz program var onunla alakalı advancede task killer görev yönetici programını indirdim gereksiz olanları kapadınm şuanda takılma yok.4,2.2 kurunca öğrenme merkezi; readers hub açılmıyor gerçi ben o programları kullanmıyorum. fiyat performans bakımında notenin biraz daha iyisi daha ucuzu ayrıca süper bir internet deneyımı sunuyor.ipad mini her türlü tokatlar.ben artık pc açmıyorum bile sizede tavsiye ederim.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hocam çok sağolun görmemişim ben genelde siyahı tercih ederim ama bunun beyazı iyi duruyor gerçi diğeri k.rengi ama oada ayrı bir güzel siz hangisini tavsiye edersiniz?
100 tl hediye çeki varmış yanında birde f710 gamepad çekeyim bunun

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
takılma yok :) yeni romları incelemeye devam

hocam çok sağolun görmemişim ben genelde siyahı tercih ederim ama bunun beyazı iyi duruyor gerçi diğeri k.rengi ama oada ayrı bir güzel siz hangisini tavsiye edersiniz?
100 tl hediye çeki varmış yanında birde f710 gamepad çekeyim bunun

hocam kahverenginin acayip bir duruşu var yine alacak olsam kahverengi alırdım ben tabi siz istersiniz bilemem :) 100 TL hediye çeki ile ne almak isterseniz alıyorsunuz sanırım

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
takılma yok :) yeni romları incelemeye devam

hocam kahverenginin acayip bir duruşu var yine alacak olsam kahverengi alırdım ben tabi siz istersiniz bilemem :) 100 TL hediye çeki ile ne almak isterseniz alıyorsunuz sanırım

evet alınıyorda orda kartın üstündeki kod diyor şimdi o kart tabletle mi gelecek direk ikisi birden gelse iyi olurdu zaten bir haftaya kargo gelir

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
evet alınıyorda orda kartın üstündeki kod diyor şimdi o kart tabletle mi gelecek direk ikisi birden gelse iyi olurdu zaten bir haftaya kargo gelir

bu konuda [MENTION=350549]marancı[/MENTION] abimiz daha çok yardımcı olabilir... o şekilde almıştı tabletini

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben teknosa dan almadım ama üzerinde bir kod yazan bir kağıt vardı. Onun üstünde bulunan kodla alışveriş imkanı sunuyorlar. Benimkinde kısıtlama vardı. Sadece beyaz eşyada kullanılabilir diye. Her ürünü vermiyorlardı yani. 200tl hediye çeki vardı. Bende 28tl üstüne koyup mikrodalga fırın aldım. Muhtemelen teknosada benzerini yapar. Bir şekilde kısıtlı alışveriş sunuyorlar. Halbuki ben kılıf ve note 2 için ekstra batarya alacaktım.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben teknosa dan almadım ama üzerinde bir kod yazan bir kağıt vardı. Onun üstünde bulunan kodla alışveriş imkanı sunuyorlar. Benimkinde kısıtlama vardı. Sadece beyaz eşyada kullanılabilir diye. Her ürünü vermiyorlardı yani. 200tl hediye çeki vardı. Bende 28tl üstüne koyup mikrodalga fırın aldım. Muhtemelen teknosada benzerini yapar. Bir şekilde kısıtlı alışveriş sunuyorlar. Halbuki ben kılıf ve note 2 için ekstra batarya alacaktım.

inş bende ki, durum öyle olmaz sağolun hocam bilgi için

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bu tableti gerçekten çok sevdim tüm isteklerime karşılık veriyor fotoğraf hariç... onu da bir fotoğraf makinesi alarak gidermeyi düşünüyorum

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
son çıkan 3 romla birlikte note8 uygulamaları ve gelişmeleri adında konu açmayı düşünüyorum...

diğer cihaz kullanıcıları ne düşünür bu konuda?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=350549]marancı[/MENTION] abi gece denediğim üzere rootu kaldırınca öğrenme merkezi ve readers hub uygulamaları çalışıyor :) güle güle kullanın