Farklı çalışma kitabına sürekli yapıştırma???

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok basit birşey olabilir de bulamadım ben çok aradım.....

Bi excel çalışma kitabındaki hücreyi başka çalışma kitabına yapıştırıyorum, sonra kaydedip kapatıyorum, başka bir çalışma kitabı açıp ona da aynı şeyi yapıştırmak istiyorum, ama yapıştırma gitmiş oluyor, tekrar kopyala demem gerekiyor..

Panoya kopyalayarak yapmak istedim o zmn da formül değil de sadece yazı kopyalanıp durdu.. Çok lazım..

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Top ShiftDelete olucam heralde bu gidişle :D

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani excel dışında bir program mı gerektiriyor illa ki? Bu program bazı şeylerde işe yarayabilir ama benim birleştirilmiş hücrelerim var onları algılayamıyor gibi gözüküyor, birleştirilmiş hücreler ayrılıyor bu programla yapıştırınca... teşekkürler..

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Sürekli oradan alıp diğerine yapıştırma yerine. İkinci dosyadaki yapıştırdığınız yere diğer dosyadaki hücreyi bağlayın. Böylece veriler de dinamik olur. Kopyalama yapmanıza gerek kalmaz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ya da o dosyanın ilgili sayfasını link olarak ikinci excel dosyasına ekleyin tek tek dosyada ikisini de görün.

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
hücreye isim verin. daha sonra kopyalamak istediğiniz diğer çalışma sayfasının hücresine = hücre adı deyin. otomatik diğer hücrede görünür.
hücrene sağ tıkla ad tanımlaya gel örnek SDN koy
diğer çalışma sayfasındaki hücreye gel = yazdığında SDN görünür zaten seç onu. otomatik veriyi ordan alır.

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle diyim istersen sana bir belgemde birleştirilmiş bir hücreler var "abc" yazıyor, öbür belgede birleştirilmemiş hücreler var, normal kopyala yapıştır yaptığımda ztn onlar da birleştirilmiş hücre oluyor ve böyle 3000 tane belgem var yapıştıracağım, herseferinde tekrar kopyalaya basmam gerekiyor, ben bu adımı kaldırmak istiyorum sadece yapıştır yapıştır deyip 3000 belgeyi bitirmek istiyorum

Sürekli oradan alıp diğerine yapıştırma yerine. İkinci dosyadaki yapıştırdığınız yere diğer dosyadaki hücreyi bağlayın. Böylece veriler de dinamik olur. Kopyalama yapmanıza gerek kalmaz.

Ya da o dosyanın ilgili sayfasını link olarak ikinci excel dosyasına ekleyin tek tek dosyada ikisini de görün.

konu bambaşka yerlere gitti, ilk cevap veren arkadaşın dediği gibi birşey lazım sanırım bana,anlatmaya çalıştım yukarda ama zor oluyor, yarın resim ekliyim en iysi ben..

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://u1309.hizliresim.com/1f/n/svbx4.bmp[/URL][/IMG]

Altta lacivert kısmı bir çok ayrı ayrı belgeye kopyalamam gerekiyor, kopyala yapıştır yapıyorum aynı şekilde yapıştırıyor, ama kopyalaya basmadan tekrar tekrar yapamıyorum..