PetyrBaelish
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Kısaca herkes haddini bilecek.
Karşında ki Real Madrid.
Karşında ki Real Madrid.
FB çoluk çocuğa her iki maçta da yenildi.Dampsey ramsey'lere yenildi.Bizim karşımızda cr7 bale isco gibi yıldızlar vardı ilk yarı kök söktürdük ama olmadı neyse diğer maç berabere kaldığı için juve'dan bir puan koparsak avantajlıyız.
Hocam gereksiz yere ortamı germek neden ki ? Bende Fenerbahçeliyim ama bir gram sevindiysem namerdim . Sevinenlerde zaten ortalıkta Türküm diye dolaşıp Türklüğün ne olduğunu bilmeyenlerdir. Böyle gereksiz yere ortamı germenize gerek yok yani .Bazıları Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor ki biz de sayalım böyle. Biri son gidişinde 8 yedi, diğeri 5.
Bazıları Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor ki biz de sayalım böyle. Biri son gidişinde 8 yedi, diğeri 5.
hepimiz için geçmiş olsun, hiçkimse bu şekilde bir skor beklemiyordu, bireysel hatalar affedilmedi. daha önceki yıllardaki hezimetlerden bir gram ders çıkarılmamış, çok yazık.
bu konudaki atışmalara bir anlam veremiyorum doğrusu, yarın avrupa gazetelerinde "real, Türkleri yendi" olarak manşetler atılacak, onlar bizi bütün olarak görüyor ama biz hala senin takmın fark yedi benim takımım fark yedi derdindeyiz.