Galatasaray 1-6 Real Madrid | Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Maç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kısaca herkes haddini bilecek.

Karşında ki Real Madrid.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bazıları Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor ki biz de sayalım böyle. Biri son gidişinde 8 yedi, diğeri 5.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Çok yemişiz ama olsun... Sonraki maçta, yediklerimizi, üstlerine kusarız :P

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yarım düzine gol yemişsiniz afiyet olsun ;)

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
FB çoluk çocuğa her iki maçta da yenildi.Dampsey ramsey'lere yenildi.Bizim karşımızda cr7 bale isco gibi yıldızlar vardı ilk yarı kök söktürdük ama olmadı neyse diğer maç berabere kaldığı için juve'dan bir puan koparsak avantajlıyız.

gerçekten bu tarz yorumları anlamakta güçlük çekiyorum her 2sindede rezil olan Türkiye geçen sene yarı final maçlarını hatırlayın almanya ispanya yı parçaladı yok panzerler boğaları pert etti yazıları şimdi de başka gavurlar bizim için aynısını diyor ama Türkiye olarak hepimiz için bir takım için değil lütfen biraz daha akıllı yorumlar yapalım kışkırtıcı olmayalım

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bazıları Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor ki biz de sayalım böyle. Biri son gidişinde 8 yedi, diğeri 5.
Hocam gereksiz yere ortamı germek neden ki ? Bende Fenerbahçeliyim ama bir gram sevindiysem namerdim . Sevinenlerde zaten ortalıkta Türküm diye dolaşıp Türklüğün ne olduğunu bilmeyenlerdir. Böyle gereksiz yere ortamı germenize gerek yok yani .

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
benim bi umudum yoktu 5 gol yeriz diyordum daha da fazlası oldu ama önemli değil önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Tekrar geçmiş olsun . Umarım diğer maçlar da buna benzemez . Herkese iyi geceler.

tapmaz14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2. yediğimiz gol kadar gereksiz bir gol hayatımda görmedim yaa al at dediler bildiğin. Şu takımda Muslera ya üzülüyorum valla o adam 6 gol yemeyi hak etmiyor. Şimdi medya başlar milli takımla beraber bu iş yürümez diye

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
konu hakkında son yorumum olacak.
bir maçın TÜRK'lükle , gavurlukla alakası olamaz.(sevindin tabi deme nereden bileceksin? )
6 yemişsin 7 yemişsin bunu da başka takımın skorunu yazarak hezimet azaltılamaz.
kısaca ,
bu kadar adrenalin yükseltmeye gerek yok.
TÜRK Takımları haddini bilecek.Yerini bilecek.Liginin potansiyelini bilecek.Milli sıralamasını bilecek.
2.Lik için kendini zorlayan bir milli takım var.Daha ne bekliyordunuz ?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Böyle günlerde eleştirmek, yerden yere vurmak kolaydır, önemli olan sahip çıkmak. Gerçekten izlerken çok üzüldüm, ilk yarıdan sonra bu skoru hak etmedik ama yapacak bir şey yok.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Real Madrid rahat kazanır dediğimde kapak yapıcaz deniliyordu. Kapağı gördü herkes.

Bu arada;

@mendocino Party Hard :) :)

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Gs lilere geçmiş olsun Ülkem futbolu adına kötü bir durum....

Bu durumu dalga konusu yapmayacam ....

ama Hafta sonu Allahın izniyle yenersek bak kurtulamassınız benden :D :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hepimiz için geçmiş olsun, hiçkimse bu şekilde bir skor beklemiyordu, bireysel hatalar affedilmedi. daha önceki yıllardaki hezimetlerden bir gram ders çıkarılmamış, çok yazık.

bu konudaki atışmalara bir anlam veremiyorum doğrusu, yarın avrupa gazetelerinde "real, Türkleri yendi" olarak manşetler atılacak, onlar bizi bütün olarak görüyor ama biz hala senin takmın fark yedi benim takımım fark yedi derdindeyiz.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hocam. Bırak konuşsunlar. Hepimiz biliyoruz kimin ne olduğunu.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Reale karşı 7 tane hücum oyuncusuyla oynamak zaten intihar.

Neyse olan olmuş. Juventusu yenemezsek, bırak berabere kalmayı, gruptan çıkmak imkansız hale gelir.

Bu iş geçen seneye benzemez. Kopenhag'ı da gördük. Zor yeneriz onları da.. .

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hepimiz için geçmiş olsun, hiçkimse bu şekilde bir skor beklemiyordu, bireysel hatalar affedilmedi. daha önceki yıllardaki hezimetlerden bir gram ders çıkarılmamış, çok yazık.

bu konudaki atışmalara bir anlam veremiyorum doğrusu, yarın avrupa gazetelerinde "real, Türkleri yendi" olarak manşetler atılacak, onlar bizi bütün olarak görüyor ama biz hala senin takmın fark yedi benim takımım fark yedi derdindeyiz.

Herkesin senin gibi düşünmelerini çok isterdim arkadaşım ama ne yazık ki yenildiğimiz zaman buraya gelip atıp tutmak bazılarının neşe kaynağı olmuş.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
En Kötü Gün Bugünse, Yarınsa, Haftayaysa, Gelecek Yılsa ve Her Ne Zamansa.. Yine ve Her Zaman ÖLÜMÜNE GALATASARAY...
Bizim Aşkımız Renklere, Armaya, İsme...

Tüm samimi duygularımla şunu söyleyebilirim ki; Mağlubiyetimize sevinenlere de kimsenin bir şey demeye hakkı yok..
İşimize gelince Milliyetçi olmanın anlamı olmadığı gibi...
Böyle günlerde Her zaman dediğim gibi Gün onların günüdür.. Doya Doya Sevinsinler.. Gözleri Aydın..

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Fenerbahçeli'den önce vatan&spor severim Galatasarayın ligde yenilmesini hep isterim ama Avrupa maçında kaybetmesini istemem... ülke puanı düşüyor oyuncularımızın değeri düşüyor futbolumuz gelişemiyor bir sürü kötü etken oluşuyor ...
Yenildiler ama puan maçıydı bir dahaki Avrupa maçlarında telefi etmeleri dileğiyle...

Diğer takıldığım konu Osmanlı tuğrasını kullanıp tek krallık yazılmasıydı... hala anlam veremedim

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
3 1 demiştim 3 fazladan yedik

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Galatasaray Madrid'e yeniliyor.

Galatasaraylı Beşiktaşlı Fenerli birbirine giriyor.

Hepsi birbirine laf atıyor.

Birileri birilerini vatan haini ilan ediyor.

Kimse kimseyi desteklemek zorunda değil. Ve kimse de kimseyi bizi desteklemedi diye vatan haini edemez. Vatan avrupadaki maçta takımı destekleyince sevilmiş olmuyor.

Bu kadar boş insanlar olduğunu görmek beni üzüyor. İleri gidemiyoruz. Sürekli geriye sarıyoruz.

Geçmiş olsun dilenir herkes yoluna bakar.

Bu kadar ağır bi sonuç olmamalıydı. İnşallah düzelir. Tüm aklı başında Galatasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. İnşallah geri döneceksiniz eski formunuza.

Birbirimizi üzmeyelim.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Maç bitene kadar Galatasaray'ı destekledim bi Fenerbahçeli olarak ama maç bittikten sonra arkadaşlarla dalga da geçtim, bırakın biraz da eğlenelim yahu :D
Dalga geçme, takılma gibi şeyler Fenerbahçe, Beşiktaş yenildiği zaman yapılmıyo mu? Bunlar da sonuçta işin eğlence kısmı. Milli meseleye dönüştürüp kimse bizimle dalga geçemez demenin bence mantığı yok :)

Souç olarak, üzülmeyin. En azından Madrid'e bi tane atabildiniz :D

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Diğer takımlar yenilirken coşan GS lilere gelsin. Diğerlerine de geçmiş olsun. Bir dahaki sefere inşallah.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Maçı izleyemedim. Şimdi özetine baktım, Real'in ilk golüne kadar Galatasaray pozisyonları bulan takımmış. Ama İsco'nun golünden sonra ne olmuş anlamadım. Seyirci faktörü mü devreden çıktı, takımlar taktik mi değiştirdi Galatasaray birden durmuş.

Her neyse, bundan sonrası için Allah Galatasaray'ın yardımcısı olsun.