Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

thebest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy Note 8 de ne ya. Adamlar daha dün duyurdu Note 3'ü. Kafa bulmuyonuz dimi

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ortalık karışmış ya :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=350549]marancı[/MENTION] abi arkadaşa dedim uğraşma uçurursun cihazı diye ama anlamıyor özenle uçurmak için uğraşıyor :) [MENTION=355891]ekapiyoldas[/MENTION] sana gelince de bilmiyorum değil henüz dosyalar çıkmadı dedim :)

Sıralama şöyle;
Cihaz rootlu olacak (şu an root edilmiş zaten)
Triangle away indirilecek ve cihaz seçilip sayaç sıfırlanacak(indirilmesi yeterli değil, sürümün N5105i desteklemesi lazım ) desteklemezse ki şu an desteklemiyor bu da direkt brick olur anlamına geliyor..
Daha sonra da n5105in resmi romunu kurmamız gerek böylece sıfırlanır.
elimizin altinda bulunsun garantiye ihtiyacimiz olursa diye:)

1.adim triangle away indrcz cihazi normal usb kalbosu ule baglicaz dimi icinde orjjnal n5105 romu olucak
Peki sen destekli surumu buldun mu:)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bir geliştirici tarafından sade rom yapılmış... denenmesini isteyen varsa indirip kontrol edebilirim

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Vaktin varsa neden istemeyelim ki reis?

s-pen sıkıntılı yine ya :) bu arada multi window özelliği güzelmiş abi

attachment.php

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Benim bugün iki kere netim kesildi. Tabletten açtım wifi yi. 100mb net vardı bitince kesildi. Ve mobil veri açıkken üstte görünmüyordu. Restart yapınca düzeldi.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Benim bugün iki kere netim kesildi. Tabletten açtım wifi yi. 100mb net vardı bitince kesildi. Ve mobil veri açıkken üstte görünmüyordu. Restart yapınca düzeldi.

bende sıkıntı olmadı ama herkeste farklı farklı sorunlar var galiba :( arayışlardayım

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Acaba hatta internet olmadığında mı mobil veri açıkken kapalı görünüyor 4.2.2 de öyle bir şey var mı?

sadece veri çubukları görünüp alınan verinin seviye çizgileri kalkıyor... o çubuklarda kalktıysa sıkıntı var demektir...

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sadece veri çubukları görünüp alınan verinin seviye çizgileri kalkıyor... o çubuklarda kalktıysa sıkıntı var demektir...

Yani. Hat çekimi var ama 3g açık olmasına rağmen yukarıda yok ve bağlantı da yok. Hattan kaynaklanıyor olması mümkün değil değil mi?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamlar acaba vodafone'dan alınan note 8 'de telefon özelliği aktifleştirilebiliyor mu? Vodafone özel bir kilit vs uyguluyor olabilir mi?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=350549]marancı[/MENTION] abi denemem gerekenleri yaz gelsin yükledim çok hoşuma gitti

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
hiç javalı samsung'a android atılır mı? diye soran çıktı mı?