marancı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
en küçüğü kan kırmızı derler ya abiişte o ben oluyorum
![]()
Hadi bakalım öyle olsun

en küçüğü kan kırmızı derler ya abiişte o ben oluyorum
![]()
Hadi bakalım öyle olsun![]()
ama şu anlık sayaçla falan uğraşmayalım lütfen...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ayrıca rom bakıyorum bu aralar boşta olcam yinebana da iş dayanmıyor arkadaş
![]()
Ne yaptın işi?
Galaxy Note 8 de ne ya. Adamlar daha dün duyurdu Note 3'ü. Kafa bulmuyonuz dimi
anlatırım sana sonra...
elimizin altinda bulunsun garantiye ihtiyacimiz olursa diyeOrtalık karışmış ya
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=350549]marancı[/MENTION] abi arkadaşa dedim uğraşma uçurursun cihazı diye ama anlamıyor özenle uçurmak için uğraşıyor[MENTION=355891]ekapiyoldas[/MENTION] sana gelince de bilmiyorum değil henüz dosyalar çıkmadı dedim
Sıralama şöyle;
Cihaz rootlu olacak (şu an root edilmiş zaten)
Triangle away indirilecek ve cihaz seçilip sayaç sıfırlanacak(indirilmesi yeterli değil, sürümün N5105i desteklemesi lazım ) desteklemezse ki şu an desteklemiyor bu da direkt brick olur anlamına geliyor..
Daha sonra da n5105in resmi romunu kurmamız gerek böylece sıfırlanır.
Bak abi goruyorsun sonra ben suclu oluyorumYardır hemşerim
bir geliştirici tarafından sade rom yapılmış... denenmesini isteyen varsa indirip kontrol edebilirim
Vaktin varsa neden istemeyelim ki reis?
Benim bugün iki kere netim kesildi. Tabletten açtım wifi yi. 100mb net vardı bitince kesildi. Ve mobil veri açıkken üstte görünmüyordu. Restart yapınca düzeldi.
bende sıkıntı olmadı ama herkeste farklı farklı sorunlar var galibaarayışlardayım
Acaba hatta internet olmadığında mı mobil veri açıkken kapalı görünüyor 4.2.2 de öyle bir şey var mı?
sadece veri çubukları görünüp alınan verinin seviye çizgileri kalkıyor... o çubuklarda kalktıysa sıkıntı var demektir...
Yani. Hat çekimi var ama 3g açık olmasına rağmen yukarıda yok ve bağlantı da yok. Hattan kaynaklanıyor olması mümkün değil değil mi?
Çok fantastik şeyler var
değil mi? benimde hoşuma gitti..
Fırsatın olacak uğraşacaksın böyle ama o kadar vakitte yok o vakiti harcamaya gönül de müsaade etmiyor.
[MENTION=350549]marancı[/MENTION] abi denemem gerekenleri yaz gelsin yükledim çok hoşuma gitti
Rootdan dolayı çalışmıyor onlar...Hadi ya. Genel geçer konularda sıkıntı yoksa bana yeter. Bu samsung hub lar öğrenme merkezi vs çalışıyor mu?
Rootdan dolayı çalışmıyor onlar...
Bu kötü ya