İpad 4 İle İlgili Yardım

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ipad 4 beyaz ve 3g/4g destekli alacağım.BAŞKA BİRŞEY ÖNERMEYİN LÜTFEN :)

iPad 4 alırsamki maddi durumum kötü ancak para biriktiriyorum

İçine 4-5 oyun , tüm sosyal ağ uygulamaları(facebook,twitter,viber daha doğrusu),snapseed,garageband,düşük ihtimal iMovie yükleyeceğim.Tabiki HD film yüklerim ancak en fazla zorlasan 2-3 film sonrada silerim.Normal resim çekmeyi çok sevmesemde çeksem bile cloud da saklarım.
N
16 GB yeterli olurmu ? gerekirse garagebandi boşveririm.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Edit 4-5 oyun fazla demşim 3 tane yeterli

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler.32 gb aşırı pahalı 1800

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Teşekkürler.32 gb aşırı pahalı 1800
iPad 4 32GB 1360TL. Yükleyeceklerine bakarsak 16GB yeterli olur. Hatta onlarca oyun, yüzlerce müzik, yüzlerce fotoğraf ve video, birkaç tane HD film yükleyebilirsin. 16GB'tan yaklaşık 12-13GB kaldığını belirteyim. Ama bence 1-2 aya iPad 5 ve iPad mini 2 çıkacak, onlara yönelsen çok daha iyi olur.

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Piyasaya çok pahalı giriş yapacaktır eminim düşünürüm.mini 2yle işim yok boyutu güzel ama büyük ipad'in hızı falan cok daha iyi.Şubat 2014'te alabilirim zaten ancak.

honadi15

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Şubat 2014 de filan almayı düşünüyosan iPad 4 ü bence iPad 5 çıkmazsa o tarihe kadar bekle iPad 5 i bence yurt dışında tanıdığın varsa getirtme imkanın varsa getirtirsin bence iPad 5 bekle ve getirt derim. Ayrıca 3G/4G destekli istiyorsun ya jailbreak yapmadan telefon gibi kullanmazsın sadece interneti kullanırsın. Ve konuşma özelliği filan pek kullanışlı olmuyor. 3G yi sadece internet için alıyorum diyorsan o kadar para vermeye gerek yok telefonuna hotspot kur telefonuna internet paketi al ve interneti dağıt. iPad dende wifi ağı olarak girersin. Bende sizin gibi düşünüyordum telefon olarakta istiyordum ama şuan vazgeçtim arasında çok para farkı var ve jailbreak olmadan olmuyormuş bende jailbreak yapmadan düzgünce kullanmak istiyorum. Bence iPad 16 gb wifi işinizi görür o kadarda pahalı olacağını zanettmiyorum yurt dışında tanıdığınız varsa zaten çok ucuza getirtebilirsiniz.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şubat 2014 de filan almayı düşünüyosan iPad 4 ü bence iPad 5 çıkmazsa o tarihe kadar bekle iPad 5 i bence yurt dışında tanıdığın varsa getirtme imkanın varsa getirtirsin bence iPad 5 bekle ve getirt derim. Ayrıca 3G/4G destekli istiyorsun ya jailbreak yapmadan telefon gibi kullanmazsın sadece interneti kullanırsın. Ve konuşma özelliği filan pek kullanışlı olmuyor. 3G yi sadece internet için alıyorum diyorsan o kadar para vermeye gerek yok telefonuna hotspot kur telefonuna internet paketi al ve interneti dağıt. iPad dende wifi ağı olarak girersin. Bende sizin gibi düşünüyordum telefon olarakta istiyordum ama şuan vazgeçtim arasında çok para farkı var ve jailbreak olmadan olmuyormuş bende jailbreak yapmadan düzgünce kullanmak istiyorum. Bence iPad 16 gb wifi işinizi görür o kadarda pahalı olacağını zanettmiyorum yurt dışında tanıdığınız varsa zaten çok ucuza getirtebilirsiniz.
arkadaşın dediği gibi 16 gb yeterli olur. Aslında küçük boyutlu oyunlardan 6-7 tane sığar. Bende 16 gb var için de 7 oyun fb, twitter, viber vs. var 30'a yakın fotoğraf var ve 7 gb yerim var. 8 müzik falan var. bence işini görür. ve gerçekten yurtdışından getirt. gayet ucuza geliyor. hatta Türkiye'deki bir iph5 fiyatına ipad 4 wifi+4g ve iph5 getirtebilirsin yurtdışından.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
diğer arkadaşlara katılıyorum hafıza konusunda,16 gb yeter artar bile,yurtdışı konusuna gelincede,evet o konudada katılıyorum,yarı yarıya bir fiyat çünkü yurtdışında,mesela ipad 4 16 gb türkiyede 1,5 bin tl ise,orda 750 tl'ye denk geliyor.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
2 büyük oyun 20-30 minik boyutu 100 mb'yi geçmeyecek program var. Yetmiyor. 16 GB çok az 2 büyük oyun = 5 GB küçük uygulama vb ortalama 1-2 uygulama 2-3 200-300 mb lik oyun ve uygulama= 6 GB 100-200 fotoğraf 1-2 video 2 GB bunlarla tamamen doluyor. Keşke 32 GB alsaydım diyorum. Ama sonra aklıma geldi 32 GB'lik iPad 5 alacağım inşaAllah :) veya 64 GB :) 128 GB dadından yenmez :D çünkü en azından sevdiğim 6-7 filmi atarım 720-1080P 20-25 GB eder büyük oyun yüklerim 5-8 15-20 GB Uygulamada yükledimmiydi 50-100 bide 20-30 GB o :) Biraz video çeksem birazda fotoğraf 15 GB'de o 90-95 GB ediyor toplamda :D 128 GB alayım inşaAllah para biriktirip. Benim iPad'i satarım 900'e 1000 TL daha ekledim mi 1900 alırım 128 GB :) çok pahalı olacağını sanmam en ucuz iPad geliyor Türkiye'ye. Yurtdışında 1 milyar Türkiye'de 1084 TL :)

diğer arkadaşlara katılıyorum hafıza konusunda,16 gb yeter artar bile,yurtdışı konusuna gelincede,evet o konudada katılıyorum,yarı yarıya bir fiyat çünkü yurtdışında,mesela ipad 4 16 gb türkiyede 1,5 bin tl ise,orda 750 tl'ye denk geliyor.
Yanlış bir düşünce biçimi :) Telefon gibi değil iPad en fazla fark 150 TL oluyor :)

Amerika Türkiye fiyatlar böyle :)

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Yanlış bir düşünce biçimi :) Telefon gibi değil iPad en fazla fark 150 TL oluyor :)

Amerika Türkiye fiyatlar böyle :)

tmm doğru olabilir kardeş ama bana birkaç arkadaşım öyle olduğunu söylemişti(iphone,ipad vb. yarı yarıya ) ama demekki o sadece iphone için geçerli,bilgi yanlışı için özür dilerim arkadaşlar.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ipadde isin icine telefon vergisi kayit olaylari girmedigi icin fiyat en fazla 50-100 tl farkediyor ki bütün tabletlerde oyle mesela galaxy tab 3 7.0 199 dolar yurt dışında 399 tl türkiyede