AneztesiPardusu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Sizce Hangisini Almalıyım ?
o dediğiniz telefonlar genelde ya kapakları kapatılmamış ya da fabrika üretim hatası olan telefonlar oluyor benim telefonum Z ve hiçbir şekilde geçirmiyor 1metre dayanıklılık diye tanıttılar ben 2 - 2.5 metrenin altına kadar indirdim telefonu gine bir sorun olmadı. Ses kalitesine gelirsek gayet iyi o kadar küçük hoparlör ile bu kadar üst seviye ses çıkartıyorsa Htc nin koca hoparlörlerini biraz daha büyük olsa hayli hayli ezer bilip bilmeden insanları yanıltmayınbüyük ekran istersen G Pro al.Z den ise uzak dur.Çünkü su geçirmeyen(!) cihaz su geçirince servise veriliyor ama servis bu durum garanti kapsamında değil diyor.saçmalık ve ses kalitesi doğal olarak çok kötü Z nin.
bence z çöp birde barbekü istersen üstünde yumurta köfte falan yapılır o derece ısınıyorHTC ONE ve LG çöp, alacaksan Z al
Htc one'a çöp diyen arkadaş one'ı eline almış mi hiç acaba? diyeceğim, gelip burda tantana yapar diye demek istemiyorum![]()
Telefon asla donmasın istiyorsan IPhone'u tercih et.
Iphone da donar hocam...
Hocam iPhone u donduran kişiye helal olsun derim ben.Iphone da donar hocam...
Iphone 5 in pek donacağını sanmıyorum. Yüzlerce uygulama açıp arka planda çalıştırılırsa donabilirBende android kullanıyorum bu arada
cok memnunum tabiki.
Hocam iPhone u donduran kişiye helal olsun derim ben.