Xperia L vs Lumia 620 vs Lumia 520 uzmanlar baksın

sdsss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefon bu gün alınacak acil bu 3ünden hangisi dayanıklılık uzun ömürlü olmak açısından tercih edilebilir şimdiden teşekkür ederim.

ibrahimgs88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım, performans dayanıklılık istiyor, lumia tavsiye ederim. ben L de kullandım, lumia 620de. android sistemi alacaksan donanım yüksek olmalı, yoksa bıkarsın takılmalardan falan.

sdsss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım, performans dayanıklılık istiyor, lumia tavsiye ederim. ben L de kullandım, lumia 620de. android sistemi alacaksan donanım yüksek olmalı, yoksa bıkarsın takılmalardan falan.

ablamda s3mini var kullanıyor takılma sıkıntısı yok xperia l nin donanımı s3miniden kötümüdür

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Android istiyorsan ve iyi performanslı bir telefon olsun istiyorsan android çok ram gerektidiğinden dolayı anroid için xperia l tevsiye etmem.Android için biraz pahalı bir telefon alman gerekiyor.Ama Lumia serisinin telefonları WP8 işletim sistemi içerdiği için bu işletim sistemi de çok ram gerektirmediği için bu telefonların performansları gayet iyi olur.L620 vs L520 de ise ben 520 yi tavsiye ederim ekranı daha büyük ve daha ince bir telefon üstelik fiyatıda 150 tl daha ucuz.Performans olarak ikisi de eşit perfomanstalar diyebilirim.Nedeni ise WP8 işletim sistemi yüklü olmasıdır.Yardımcı olabildiysem sevindim. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ablamda s3mini var kullanıyor takılma sıkıntısı yok xperia l nin donanımı s3miniden kötümüdür
Hayır kötü değildir fakat Lumia serisi kadar akıcı olmayabilir.S3 mini'de de arada sırada donmalar yaşanabiliyor.Ama istiyorsan al çok da kötü değil.

ibrahimgs88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ablanın nasıl kullandığına bağlı, 2 3 işlem yapmak için kullanacaksan, Xperia L de donmaz. Ama whatsup, tango, viber, wechat, skype, facebook, twitter, haber programları, oyunlar, instagram vs falan yükleyince telefon kaldırmamaya başlıyor. Eğer diyorsan, ben alırım bi facebook yüklerim, bir de oyun yüklerim, bana yeter. O zaman L alabilirsin. Xperia L'nin donanımı S3 miniden daha iyi. Fakat işte android. Ben de Xperia S var. çift 1.5ghz 1gb ram. kuzenin lumia 620si daha hızlı. yukarıda arkadaşın dediği gibi ben de 520 tavsiye ederim. hem radyosu da var

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle lumia öneririm. Ayrıca lumia 625 türkiyeye gelmiş deniyor. Onada bak fiyatı çok değilse ve büyük ekran istersen onu al. Ramide 1 gb ileride daha kolay güncelleme alır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birisi bana nokıa lumıa 620 mi yoksa samsung trend mi alayım yardımcı olabilir mi hangisi iyi bütçem 550 tl