Android Ana Ekranlarımızı Paylaşalım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION]
değştir artık şunu yeter:)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar telefon sadece şarjda ve Tapatalk tayım. 46 derece anormal değil mi? Ellerim yanıyor şu anda.

my2ynehu.jpg

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=56637]mendocino[/MENTION] eyvallah hocam. bunun bide italya versiyonunu bulsam 10 numara olur :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aslında iOS kullanıyordum desek daha doğru olur. Bir aralar Android'i çok beğeniyordum, iOS kullandım ve kararım değişti :) Sen geçmeyi düşünüyor musun? :devil:
İOS u beğeniyorum, ama sırf bu İCON değiştirme işi yüzünden bile androidde kalabilirim :)
Arkadaşta 4S vardı baya bir süredir kullanıyordu tahminimce 1 yıl ve artık tökezlemeye başladı beni de İOS tan soğuttu :)
Nexus um la memnunum, ama bazen İOS gibi prestijli bir işletim sistemi kullanmak istemiyor da değilim :yes:

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İOS u beğeniyorum, ama sırf bu İCON değiştirme işi yüzünden bile androidde kalabilirim :)
Arkadaşta 4S vardı baya bir süredir kullanıyordu tahminimce 1 yıl ve artık tökezlemeye başladı beni de İOS tan soğuttu :)
Nexus um la memnunum, ama bazen İOS gibi prestijli bir işletim sistemi kullanmak istemiyor da değilim :yes:
Ben de aynen senin gibi düşünüyordum. Merakın varsa ilk önce iPad mini gibi uygun fiyatlı bir cihaz al, beğenmen garanti :) Telefonda iOS neyse de, tablette kesinlikle iOS.

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
7umy6use.jpg
bapaqa8y.jpg
S3 kullaniyorum, saat widgetinin ismi HD widgets. Bu aeada benim bir sorunum var saat widgetlerinin hepsinde saat bazen geri kaliyor ne yapmam lazim?