Windows 8 masaüstü gelmiyor!

ramazna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar windows 8 kullanıyorum. Bilgisayarı açıyorum başlangıç ekranı geliyor, ama masaüstünü açamıyorum veya hiçbirşey açılmıyor. Açmaya çalıştığımda siyah bir ekran geliyor önce sonra bilgisayar kendini uykuya alıyor. Bilgisayarı en son kapatırken ekran kartı güncellemesi yapmıştım onunla ilgili bir sıkıntı olabilir mi? İnternette biraz baktım ve nVidia'da güncellemeden sonra siyah ekran sorunu yaşayanlar var. Ama çözümle ilgili pek birşey yazmıyo. Ne yapmam lazım. Acil yardıma ihtiyacım var. Bir bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum.

Bilgisayar:
ASUS N56V Win8
nVidia GT 650M ekran kartı.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Arkadaşlar windows 8 kullanıyorum. Bilgisayarı açıyorum başlangıç ekranı geliyor, ama masaüstünü açamıyorum veya hiçbirşey açılmıyor. Açmaya çalıştığımda siyah bir ekran geliyor önce sonra bilgisayar kendini uykuya alıyor. Bilgisayarı en son kapatırken ekran kartı güncellemesi yapmıştım onunla ilgili bir sıkıntı olabilir mi? İnternette biraz baktım ve nVidia'da güncellemeden sonra siyah ekran sorunu yaşayanlar var. Ama çözümle ilgili pek birşey yazmıyo. Ne yapmam lazım. Acil yardıma ihtiyacım var. Bir bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum.

Bilgisayar:
ASUS N56V Win8
nVidia GT 650M ekran kartı.
sistem geri yükleme varsa geri yükle ekran kartını güncellemeden öncesine

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
f9 tuşuna bas açilişta peşpeşe Recovery dan yeniden yüklesin tamam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

birde nıvıdıanin kendi sitesinden indir sürücüyü öyle kur windows tarafindan gelenle yapma

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Geri yüklemeden önce kurduğun sürücüyü kaldırmayı denemedin mi?. Kaldırsaydın muhtemelen sorun çözülürdü.