En iyi oyun performansı veren telefon ? ( Yardım )

kenanbalta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir cep telefonu almaya karar verdim . Tabikide android olacak onuda baştan belirteyim. Bana şöyle oyun oynarken hiç kasması olmayacak bir telefon lazım . Yani oyunlarda fps yüksek göstersin . Fiyat konusunda hiç fark etmez para sıkıntım yok 2 bin liraya kadar bütçem var. ( önerdiğiniz telefonu , neden önerdiğinizide söylerseniz sevinirim ) iyi forumlar dilerim , yorum yapan yardım eden tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
LG Optimus G,Nexus 4,Xperia SP. Biraz beklerseniz Xperia Honami,Optimus G2.

Nedenlerine gelirsek Optimus,G,Nexus,Xperia SP Adreno 320 grafik işlemcisi kullanıyorlar ve HD ekrana sahipler o yüzden donanımı fazla yormuyor çözünürlük ve daha iyi oyun performansı alırsınız.
Honami ile G2 ye gelirsek Adreno 330 ile gelecekler, F HD zaten Adreno 330'u bekliyordu.

Bana kalırsa oyun için iPhone 5 almanız daha iyi.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Htc one bence güçlü donanımı var zaten ayrıca şık bir telefon.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Android kullanıcısı olarak. Iphone 5 öneririm yalnız iyun için söylüyorum

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Elimde samsung ativ s windows phone var, asphalttan tut, real football gibi populer oyunlari hic takilmadan oynuyorum. Acikcasi android kadar iyi. Windows phone da dusun derim.

kenanbalta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumları okudum teşekkür ediyorum herkese :) Kendi araştırmalarımda lg optimus g pro bana iyi geldi . test eden varmı g pro yu ? kasma vb şey olurmu oyunlarda ?

kenanbalta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yokmu daha öneride bulunacak ? Galaxy s4 , Optimus g pro gibi son zamanlarda çıkan cihazlar değilde 1 gb ramli cihazları neden örnek verdiniz ? s4 falan iyi değilmidir yani

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yokmu daha öneride bulunacak ? Galaxy s4 , Optimus g pro gibi son zamanlarda çıkan cihazlar değilde 1 gb ramli cihazları neden örnek verdiniz ? s4 falan iyi değilmidir yani
Htc one al arkana bile bakma sadece oyun için cihaz alınmaz ki htc one nın sunduğu performansta harika.S4 tavsiye etmiyorum kasası çok kalitesiz kapak kaygan ve çok ısınıyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kardesim g pro da adreno 320 ve snap 600 var ama g2 farkli butce sıkıntın yoksa g2 bekle diyecegim ama onunda ne zaman gelecegi belirsiz bir lg turkiyeye falan sor istersen

kenanbalta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 1 gb ram çift çekirdek 1.2 ghz işlemci . Buna vereceğim para ile daha iyi bir telefon almak daha mantıklı.. htc one bi araştırıyım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Htc one al arkana bile bakma sadece oyun için cihaz alınmaz ki htc one nın sunduğu performansta harika.S4 tavsiye etmiyorum kasası çok kalitesiz kapak kaygan ve çok ısınıyor.

özelliklere baktığım zaman s4 hem daha güçlü donanıma sahip , hemde one a göre daha hesaplı.. Bencmark , antutu gibi programlardada one 'ı geçmiş ..
Sanırsam htc one da hafıza kartıda takılmıyor. ?

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşa katılıyorum Oyn diyince İphone
Oyun deyince iphone mu ben 4.7" telefon kullanıyorum oyunda ekran küçük geliyor arkadaş o kadar küçük ekranda tüm gün tetris mi oynayacak ?

iphone 5 1 gb ram çift çekirdek 1.2 ghz işlemci . Buna vereceğim para ile daha iyi bir telefon almak daha mantıklı.. htc one bi araştırıyım.

özelliklere baktığım zaman s4 hem daha güçlü donanıma sahip , hemde one a göre daha hesaplı.. Bencmark , antutu gibi programlardada one 'ı geçmiş ..
Sanırsam htc one da hafıza kartıda takılmıyor. ?
Sen telefon araştırırken sadece kağıt üzerindekilere bakıyorsan zaten s4 alıcaksın.Bende diyorum ki herşey kağıt üzerindeki gibi olsydı zaten s4ten başka telefon satılmazdı üst segmentte.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Sadece oyun istiyorsan androide hiç uğrama kardeş oyunlar portlanıp çıkıyor aynı kaliteyi vermiyor oyun oynacaksan iOS alacaksın

kenanbalta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun deyince iphone mu ben 4.7" telefon kullanıyorum oyunda ekran küçük geliyor arkadaş o kadar küçük ekranda tüm gün tetris mi oynayacak ?

Sen telefon araştırırken sadece kağıt üzerindekilere bakıyorsan zaten s4 alıcaksın.Bende diyorum ki herşey kağıt üzerindeki gibi olsydı zaten s4ten başka telefon satılmazdı üst segmentte.

kağıt üzerine bakmadım ???? videolu karşılaştırmalar vb performans testlerinde one ı geçtiğini söyledim ???? Htc üreticisi çin olduğu için vazgeçtim açıkçası teşekkür ederim önerin için .....

Sadece oyun istiyorsan androide hiç uğrama kardeş oyunlar portlanıp çıkıyor aynı kaliteyi vermiyor oyun oynacaksan iOS alacaksın

tamam doğru söylüyorsun mantıklı ama iphone lerede o işlemciye okadar para vermek salaklık değilmi sence ? baktığın zaman galaxy s4 htc one bile neredeyse daha ucuz ? özellik olarak kat kat iyi olmasına karşın

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum iphone 5 oyunlarda kasmaz ama oyunların bir htc one'a lg g2'ye göre detayları düşüktür o yüzden android almanı öneririm. Model olarak da htc one veya g2 herşeyiyle sana yetecektir. S4 önermiyorum çünkü exynos'lu modeli open gl 3 almayacak ve zaten çok ısınıyor

kenanbalta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum iphone 5 oyunlarda kasmaz ama oyunların bir htc one'a lg g2'ye göre detayları düşüktür o yüzden android almanı öneririm. Model olarak da htc one veya g2 herşeyiyle sana yetecektir. S4 önermiyorum çünkü exynos'lu modeli open gl 3 almayacak ve zaten çok ısınıyor
lg g2 şuanda olsa keşke hiç sormadan alıcaktım ama :( ne zaman çıkar acaba g2 varmı bilginiz ?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
iPhone 5 diyorum çünkü donma ve kasma olmaz su gibi akıyor ben kullanıyorum

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
oyun dedimi hiçbir android iphone 5 performansını veremez. zaten şuan piyasadaki en güçlü grafik işlemci performansı iphone 5 de

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kağıt üzerine bakmadım ???? videolu karşılaştırmalar vb performans testlerinde one ı geçtiğini söyledim ???? Htc üreticisi çin olduğu için vazgeçtim açıkçası teşekkür ederim önerin için .....

tamam doğru söylüyorsun mantıklı ama iphone lerede o işlemciye okadar para vermek salaklık değilmi sence ? baktığın zaman galaxy s4 htc one bile neredeyse daha ucuz ? özellik olarak kat kat iyi olmasına karşın
Demek htc üreticisinin çin olduğunu düşünüyorsun demek ki sen hakikaten anlamıyorsun bu işlerden.Htc tayvan malı ama her markanın çinde fabrikaları var orda fabrikaları var diye oranın malı olmuyor.Asıl üreticileri tayvandır ve o düşündüğün sahte çin malı telefonlarla sakın ama sakın kıyaslama çünkü bu çok komik olur.Htc dediğimiz dünyaca ünlü bir üretici bu şekilde düşünen ilk seni gördüm.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
işlemci gücü sadece çekirdek sayısına yada saat hızına bakılarak ölçülmez. mühim olan ne kadar iş yaptığıdır. durum böyle olunca traktörde de büyük motor var aama bir hacı murat kadar hızlı ve akıcı hareket edemez.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249

salaklık bence de ben s4 kullanıyorum ve memnunum herşey Retina ekranda bitiyor retina olmasa iphone bir hiç

kenanbalta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demek htc üreticisinin çin olduğunu düşünüyorsun demek ki sen hakikaten anlamıyorsun bu işlerden.Htc tayvan malı ama her markanın çinde fabrikaları var orda fabrikaları var diye oranın malı olmuyor.Asıl üreticileri tayvandır ve o düşündüğün sahte çin malı telefonlarla sakın ama sakın kıyaslama çünkü bu çok komik olur.Htc dediğimiz dünyaca ünlü bir üretici bu şekilde düşünen ilk seni gördüm.

öncelikle bana bi arkadaşım demişti . nasıl samsung , lg guney kore ise . banada asıl üreticinin çin oldugunu demişti tabiki yanlış söylemiş.. Ayrıca hadi canım bütün elektronik cihazlar çindemi üretiliyor :D Vayyy canına çok şaşırdım çok iyi oldu bunu öğrendiğime öğrettiğin için teşekkür ederim. ..

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Galaxy S4'e iOS yüklü olsa sizce dünyanın en mükemmel performanslı telefonu olmaz mı?

kenanbalta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler biraz araştırma yaptım . s4 çok ısınıyormuş yani kasmalar olabiliyormuş . htc one da ısınma falan olmuyormuş oyunlar daha akıcı bi haldeymiş. Lg optimus g pro sizce nasıldır.? galaxy s4 gibi ısınma yaparmı. yoksa htc one gibi ısınma yapmadan iyi bir performans verirmi ?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
beyler biraz araştırma yaptım . s4 çok ısınıyormuş yani kasmalar olabiliyormuş . htc one da ısınma falan olmuyormuş oyunlar daha akıcı bi haldeymiş. Lg optimus g pro sizce nasıldır.? galaxy s4 gibi ısınma yaparmı. yoksa htc one gibi ısınma yapmadan iyi bir performans verirmi ?
S4 daha iyi performanslı ben sana bekle LG G2 al derim

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
htc one elime alıp oynadım 4-5 saat kasma yok hafiften ısınma yapıyor yada benim elim sıcaktı batarya süresi sabah bataryadan çıkar oyna internete gir dolaş müzik dinle gece bataryaya takarsın
samsung s4 kullandım 3-4 saat kasma yok ısınma yapmıyor batarya süresi yeni gelen güncellemesiyle artmış durumda bataryası htc oneden daha iyi gibi benim kullandıklarım bunlar.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
htc one muhteşem bir telefondur ama oyun telefonu değildir kasası alüminyum olduğundan ısıyı çok iyi iletir 15 dk sonra korkunç şekilde ısınır oyun oynamak istiyorsan git iphone 5 al

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
adreno 320 gpu kullanan ve fullhd ekrana sahip cihazları tavsiye etmiyorum ayrıca octa lı s4 üde tavsiye etmiyorum. Lg optimus g bence