Komik gözüken ciddi bir olay

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Biz burdan kafa ütüleyelim sen bırakmaya çalış öyle:)
Veya internetten kolanın üretim şekillerine bak:)

Reaksiyon puanı
16,128
ayran ic bende ayrani sevmem bir kac kere icince alisiyon the-grudge manyak iciyor kolayi adama o kadar diyorum kola yerine ayran al ama adam sabit fikirli coca-cola zero diyor baska bisey demiyor bende bu zibidi yuzunden iciyorum ama biktim artik farkli biseyler istiyorum sutas ayran guzel dene.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
fişne suyu iç kan yapar

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
konu açıldığı günden beri içmiyom saymadım kaç gün oldu bugünde devam içmemeye :D

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kola gerçekten çok kötü.onun yerine ice tea alabilirsin.ilkte ice tea bende beğenmiyordum.kolayı bir ara çok beğenmiştim.Teyzemlerde ice tea bi içtim.ilkte beğenmedim fakat şimdi kolaya deymiyorum bile.arkadaşım kola yerine farklı şeylere bak.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Kolanın üzerinde niye sağlığa zararlıdır yazmıyor acaba?

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bence tam tersi. ciddi görüken komik bir olay... :P
ola bağımlılık yapan bir içecek değil. çok içmen senin arsızlığın. kendine hakim ol. içme. ve şunu unutma kolanın hiçbir faydası yok. günde bir bardak belki normal de ayda 26 litreye para bile dayanmaz...

ersamet55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gazlı içecek hazzını gidermek için maden suyu iç yemeklerin yanında da hazır ayran al mutlaka dolapda bulundur.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bence tam tersi. ciddi görüken komik bir olay... :P
ola bağımlılık yapan bir içecek değil. çok içmen senin arsızlığın. kendine hakim ol. içme. ve şunu unutma kolanın hiçbir faydası yok. günde bir bardak belki normal de ayda 26 litreye para bile dayanmaz...

Başkan böyle düşünmen yanlış..Bana göre de sigara bağımlılık yapan birşey değil. Ama gel gelelim...

Ayda 26 litre ne ki içmiyor bile nerdeyse.Ben bırakmadan evel ayda 40 litre içerdim.2 günde bir kesin kola alırdım.Öyle gözümü kola bürümüş ki evde varken bile gidip aldığımı bilirim.Mart 2012 den beri sadece 1 kere ağzıma sürdüm o da 9 Ağustos 2013 de 2 bardak içtim.Kola da bağımlılık etkeni var.Kafein den şüpheleniyorum.Sigaranın da faydası yok başkan :) ama bunu tiryakilere anlatabiliyor muyuz ? :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Başkan böyle düşünmen yanlış..Bana göre de sigara bağımlılık yapan birşey değil. Ama gel gelelim...

Ayda 26 litre ne ki içmiyor bile nerdeyse.Ben bırakmadan evel ayda 40 litre içerdim.2 günde bir kesin kola alırdım.Öyle gözümü kola bürümüş ki evde varken bile gidip aldığımı bilirim.Mart 2012 den beri sadece 1 kere ağzıma sürdüm o da 9 Ağustos 2013 de 2 bardak içtim.Kola da bağımlılık etkeni var.Kafein den şüpheleniyorum.Sigaranın da faydası yok başkan :) ama bunu tiryakilere anlatabiliyor muyuz ? :)
haklısın. en iyisi hiç içmemek :)
ger şey bir bardakla başlar :D hep yanlış arkadaşlar bizi kolaya alıştırdı :D
ben ne kola nede sigara nede başka bir zık... asla içmem, içmedim. :)

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
haklısın. en iyisi hiç içmemek :)
ger şey bir bardakla başlar :D hep yanlış arkadaşlar bizi kolaya alıştırdı :D
ben ne kola nede sigara nede başka bir zık... asla içmem, içmedim. :)

Nasıl canım çekiyor bilsen :)
Sıcakta buz gibi kola iç iç iç diye :)
Ayran ve meyve suyu dedikleri gibi yaptım bu süreçte evde bunları eksit etmedin 2-3 ay sonra bir süre kolayı unutuyorsun.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Nasıl canım çekiyor bilsen :)
Sıcakta buz gibi kola iç iç iç diye :)
Ayran ve meyve suyu dedikleri gibi yaptım bu süreçte evde bunları eksit etmedin 2-3 ay sonra bir süre kolayı unutuyorsun.
valla benim canım kırk yılda bir kola çeker . onda da evde kola bulunmaz :D kolay kolay içmem yani :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Çok kola içmekten ölenler var... İçin ama abartmayın. Suyu da abartıp çok içersen ölebilirsin (şişip patlamak :D).