Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Abi pm le der misin.
Merak ettim. :)
Şu an kafam dolu ... yeni yoldan geldim uykudan geberiyorum . kafamı toplayayım o avatarımı silenede iki çift lafım olacak. ama ben onun hem müslümanlığından hemde insanlığından şüphe ederim .

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Huzur

[video=youtube;_Mgh1v8SWuI]http://www.youtube.com/watch?v=_Mgh1v8SWuI[/video]

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Gece çöp atmak kadar korkunç bir şey olmadığını anladım. Tam çöpü konteyner a atarken şizofren bir kedi fheeeevvvv diye bağırdı, kafayı yiyordum.

tapmaz14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gece çöp atmak kadar korkunç bir şey olmadığını anladım. Tam çöpü konteyner a atarken şizofren bir kedi fheeeevvvv diye bağırdı, kafayı yiyordum.

aynısını yaşamıştım ogünden beridir gece gündüz fark etmeden çöpü atmadan önce gizlice içine bakıyorum sonra bi tekme çakıyorum çöpe öyle atıyorum.Çöp atmak bile olay :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
aynısını yaşamıştım ogünden beridir gece gündüz fark etmeden çöpü atmadan önce gizlice içine bakıyorum sonra bi tekme çakıyorum çöpe öyle atıyorum.Çöp atmak bile olay :)

Düşmanımın başına gelse sevinmem. Insan 3 sn lik kısmı felç geçiriyor. Ya inme inse orada :rolleyes:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
4 işaretinden amma korkuyormuşuz bugün bunu öğrendik bu forumda..
Tartışma amacımız yok,
Mesaj amacımız yok,
Sadece sessiz bir protesto söz konusu..
Avatarımıza yarı çıplak KARI resmi koysak gıkınız çıkmaz, belki gözünüzde itibarımız bile yükselir..
Gözünü sevdiğimin medeniyeti...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Forum yine hararetlenmiş.
Daha çok hararetlenir. :D Benim gibi etliye sütlüye karışmayanın bile mesajını siliyorlar :D

Kenan Doğulu ile ilgili eleştiri yaptım eleştiri falan da değil he b.ktan bir gifli smiley. Siyasete bağlayacaklar diye korkuyorum. :D Ya da bana hakaret eden karakteri geniş şahısla ikili tartışmayı neden gösterirlerdi.Gösterirlerdi diyorum çünkü yerine göre kaale alan bir yönetim var onu da araya sıkıştırayım dedim. :P Adam küfür etse tamam abi haklısın demek lazım ki mesajımız silinmesin. :P

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Daha çok hararetlenir. :D Benim gibi etliye sütlüye karışmayanın bile mesajını siliyorlar :D

Kenan Doğulu ile ilgili eleştiri yaptım eleştiri falan da değil he b.ktan bir gifli smiley. Siyasete bağlayacaklar diye korkuyorum. :D Ya da bana hakaret eden karakteri geniş şahısla ikili tartışmayı neden gösterirlerdi.Gösterirlerdi diyorum çünkü yerine göre kaale alan bir yönetim var onu da araya sıkıştırayım dedim. :P Adam küfür etse tamam abi haklısın demek lazım ki mesajımız silinmesin. :P

Zaman zaman ilginç kararlar veriliyor :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Adam 3 gün ban yedi hocam hakaretten.
evet o adam hakaretten 3 gün ban yedi...
son 50 mesajına baktım profilinden. tuhaftır hakaret göremedim :)

önce hakaret etmeye zorlayıp sonra da ban. hadi bakalım...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

başım ağrıyor.
içim ayrı huzursuz.
dışım ayrı huzursuz.

lezginkassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni mod seçin,interneti olmayana internet bağlanır,isteyene telefon dağıtılır,bilgisayar dağıtılır,orjinal oyun verilir :P:P:P

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Forumda propaganda yapmak yasak haberin ola :P
forumda ne serbest ki zaten :D
beni mod yaparsanız banlanma sistemini kaldırırım :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu aralar şizofrene bağladım.
huzursuzum. bir el atın be :(
bir öneri, müzik, tavsiye her şey olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...