Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
O konu siyaset değildir... O konu Atatürktür... şimdi bişey diyecektim ama.neyse.. akşam akşam sabrımı zorlamayayım...
Abi pm le der misin.
Merak ettim.

O konu siyaset değildir... O konu Atatürktür... şimdi bişey diyecektim ama.neyse.. akşam akşam sabrımı zorlamayayım...
Şu an kafam dolu ... yeni yoldan geldim uykudan geberiyorum . kafamı toplayayım o avatarımı silenede iki çift lafım olacak. ama ben onun hem müslümanlığından hemde insanlığından şüphe ederim .Abi pm le der misin.
Merak ettim.![]()
Ve Aleyküm Selem...Selam sana ey kardeşim!
Gece çöp atmak kadar korkunç bir şey olmadığını anladım. Tam çöpü konteyner a atarken şizofren bir kedi fheeeevvvv diye bağırdı, kafayı yiyordum.
aynısını yaşamıştım ogünden beridir gece gündüz fark etmeden çöpü atmadan önce gizlice içine bakıyorum sonra bi tekme çakıyorum çöpe öyle atıyorum.Çöp atmak bile olay![]()
Daha çok hararetlenir.Forum yine hararetlenmiş.
Daha çok hararetlenir.Benim gibi etliye sütlüye karışmayanın bile mesajını siliyorlar
Kenan Doğulu ile ilgili eleştiri yaptım eleştiri falan da değil he b.ktan bir gifli smiley. Siyasete bağlayacaklar diye korkuyorum.Ya da bana hakaret eden karakteri geniş şahısla ikili tartışmayı neden gösterirlerdi.Gösterirlerdi diyorum çünkü yerine göre kaale alan bir yönetim var onu da araya sıkıştırayım dedim.
Adam küfür etse tamam abi haklısın demek lazım ki mesajımız silinmesin.
![]()
yakında hiç adam kalmayacak...
evet o adam hakaretten 3 gün ban yedi...Adam 3 gün ban yedi hocam hakaretten.
Beni mod seçin,interneti olmayana internet bağlanır,isteyene telefon dağıtılır,bilgisayar dağıtılır,orjinal oyun verilir![]()
Esprilere de gülünüp geçiliyor diye biliyorum ben : ))Mod un görevi formdaki düzeni sağlamak, paylaşım yapmak ve insanlara yardım etmek diye biliyorum ben.
ciddi olamazsın. gerçekten öyle miMod un görevi formdaki düzeni sağlamak, paylaşım yapmak ve insanlara yardım etmek diye biliyorum ben.
Beni mod seçin,interneti olmayana internet bağlanır,isteyene telefon dağıtılır,bilgisayar dağıtılır,orjinal oyun verilir![]()
forumda ne serbest ki zatenForumda propaganda yapmak yasak haberin ola![]()