Ios 7 nasıl olmuş?

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
birçok kişi ios 7'yi beğenmezken birçok kişi de beğendi siz ne diyorsunuz? ama lütfen yok androidi takip ediyor yok android kopyası yok wp çakması gibi yorumlar yapmayın. Her şirketin ayrı prosedürü var. O yüzden sistemleri kötülemeyin :hammer:

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merak ettim gerçekten bir nedeni yok yada dalga geçmek için değil

kagansozer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başta alışamıyorsun. Kullandıkça ios 6 ya geçtiğinde insan kendini rahatsız hissediyor. Arayüzün değişmesi riskliydi, ama ortaya çıkan sonuç değdiğini gösteriyor benim için. Arayüzü eskimişti, tam sürümü çıkınca ben genelin beğenisini kazanacağını düşünüyorum.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başta alışamıyorsun. Kullandıkça ios 6 ya geçtiğinde insan kendini rahatsız hissediyor. Arayüzün değişmesi riskliydi, ama ortaya çıkan sonuç değdiğini gösteriyor benim için. Arayüzü eskimişti, tam sürümü çıkınca ben genelin beğenisini kazanacağını düşünüyorum.
bence de ilk başta insana gıcık gelebilir çNkü herkes resmi bir arayüze alışmıştı birden renk cümbüşüne dönünce tuhaf geldi insanlara ama bence özelliklerin yanında arayüzün pek bir önemi kalmaz çok güzel özellikler var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İlk etapta arayüzü görünce garipsedim şahsen. Sadelik güzel olmuş ancak renk olayını biraz abartılı buldum. Önemli olan stabilite ve akıcılığından bir şey kaybetmemesi.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Android kullanınca sadece resimlerinden baktığımda beğenmemiştim ama iPhone 5 aldım şuan kullanıyorum çok memnunum

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ben beğendim. 4s de kasıyor beta, öncelikle bunu öğrendim. Beyaz tema kullanılması hoşuma gitmedi çünkü gece gözleri kör ediyor beyaz renk. Hareketli duvar kağıdı desteği ve Multitask barı yeni geldi ama başarılı. Bana sanki One X deki Multitasking barı nı aldırdı. Klavye Yenilenmiş fakat yine tek renk olacak gibime geliyor. Bu arada söylemeden edemeyecegim, klavye Jellybean klavyesi gibi aynı. Kilit ekranı ve status barı çok beğendim. Çok kullanışlı bir status bar ortaya çıkmış. Ama şunu söyleyeyim ; sarj su gibi gidiyor . Sanırım beta olmasından ve beyaz tema kullanılmasından dolayı.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben beğendim. 4s de kasıyor beta, öncelikle bunu öğrendim. Beyaz tema kullanılması hoşuma gitmedi çünkü gece gözleri kör ediyor beyaz renk. Hareketli duvar kağıdı desteği ve Multitask barı yeni geldi ama başarılı. Bana sanki One X deki Multitasking barı nı aldırdı. Klavye Yenilenmiş fakat yine tek renk olacak gibime geliyor. Bu arada söylemeden edemeyecegim, klavye Jellybean klavyesi gibi aynı. Kilit ekranı ve status barı çok beğendim. Çok kullanışlı bir status bar ortaya çıkmış. Ama şunu söyleyeyim ; sarj su gibi gidiyor . Sanırım beta olmasından ve beyaz tema kullanılmasından dolayı.
beyaz renk lcd ekranları etkilemiyor diye biliyorum ama şarj olayı büyük ihtimalle beta olmasındandır. ama eğer final sürümde böyle olursa at ios'u geç androide.iOS kullanıcısı olarak söylüyorum ama finalde düzelir. o yüzden sıkıntı yok

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Sevilse de sevilmese de yapılması gereken bir hareket idi. Aynı şeyi androidten de bekliyorum. Siyah temayı sevmem. LG Optimus 4X teki beyaz tema çok daha modern ve kullanışlı geliyor bana.

LG-Optimus-4X-HD-Interface-15.jpg

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
ios 7 güzel olmuş fakat beyaz renk ve uygulama şekil ve tonları değişmeli jobs'ın ios'u ile gittikçe bağı koparıyorlar.

MoMoLa

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Görselliğini beğenmedim fakat özelliğini çok beğendim.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sevilse de sevilmese de yapılması gereken bir hareket idi. Aynı şeyi androidten de bekliyorum. Siyah temayı sevmem. LG Optimus 4X teki beyaz tema çok daha modern ve kullanışlı geliyor bana.

LG-Optimus-4X-HD-Interface-15.jpg
iphonedo dan gördüm renkleri tersine çevirip girdiğinizde ayarlara çok hoş gözüküyo