Htc one kulaklik ve kasma sorunu

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 aylık telefonum son zamanlarda ufak takilmalar ve kasmalar yaşadı.Bazı oyunları geç açıyor ve fps düşmeleri oluyor.Birde sol kulakliktan ses çok az gelmeye başladı.Yardımcı olurmusunuz

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar 2 aylık telefonum son zamanlarda ufak takilmalar ve kasmalar yaşadı.Bazı oyunları geç açıyor ve fps düşmeleri oluyor.Birde sol kulakliktan ses çok az gelmeye başladı.Yardımcı olurmusunuz

telefona düzenli temizleme yapıyorsan benim gibi düzelir nasıl dersen her hafta/ay uygulamalarımın yedeğini alıp stock romu tekrar kuruyorum bu çok iş görüyor kulaklık sorunun ise şöyle düzeltebilirsin fermuarlı bir eşofmanını cebine koy cebin fermuarını kapat çamaşır makinesine at yıkansın düzeliyor :) ama bunu yapıpda hep bozulursa bana kızma ben öyle yapıyorum sadece

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
telefona düzenli temizleme yapıyorsan benim gibi düzelir nasıl dersen her hafta/ay uygulamalarımın yedeğini alıp stock romu tekrar kuruyorum bu çok iş görüyor kulaklık sorunun ise şöyle düzeltebilirsin fermuarlı bir eşofmanını cebine koy cebin fermuarını kapat çamaşır makinesine at yıkansın düzeliyor :) ama bunu yapıpda hep bozulursa bana kızma ben öyle yapıyorum sadece
kulaklik tan vazgeç şimdiden sen:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kulaklıklar malesef tamir olmaz kulaklıka elveda de senın yerınde olsam kablosu degıstırılen kulaklıklardan alırım hem kulak ici hemde kafa bantlı seceneklerı mevcut telefonunu temızle pc dekı cleaner gibi bir program bul android market ten...

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Dediğin mantıklı geldi ama nasıl yapicam anlatirsan sevinirim:)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bunu hangi telefona yapıyorsunuz?
bu arada gerçekten çok ilginç kasması falan ram temizleme programları kullanın 2 günde bir telefonu rest atın düzelir sol kulaklığı diğer kulağınlada bi dene sorun kulaklıktaysa hazır garantiside varken hemen götür muhtemelen yenisini veririler koly gelsin umarım sorunların çözülür:)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
htc one kulaklığı demeyin bana :( yıl olmuş 2013, müzik ve ses kontrol tuşları yok aga :(

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bunu hangi telefona yapıyorsunuz?
bu arada gerçekten çok ilginç kasması falan ram temizleme programları kullanın 2 günde bir telefonu rest atın düzelir sol kulaklığı diğer kulağınlada bi dene sorun kulaklıktaysa hazır garantiside varken hemen götür muhtemelen yenisini veririler koly gelsin umarım sorunların çözülür:)

galaxy y hocam

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
hocam onla bu bir mi yav naptın sen bende galaxy w var senle benim telefonda mesela root sayacı yok orjinal hale dödürüp götürsek serviste çakmazlar ama bu kardeşin telefonu bize göre çok pro root ta falan sakata gelmese daha iyi aslında

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hocam onla bu bir mi yav naptın sen bende galaxy w var senle benim telefonda mesela root sayacı yok orjinal hale dödürüp götürsek serviste çakmazlar ama bu kardeşin telefonu bize göre çok pro root ta falan sakata gelmese daha iyi aslında

Valla hocam orasini hic dusunmeden yorun yaptim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim telefonum htc one x ..müzik çaları açıyorum sadece bır albümü düzgün çalıyor dıgerlerını bozuk çalıyor..sorun nedir sizce yardımcı olursanız sevınırım..