KVK Artık Nokia Yetkili Servisi Değil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Son bir aydır, Nokia markalı cihazlara bakmıyorlardı zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
KVK servis işini beceremiyorki... TELESERVICES ve GENPA + STS varken asla KVK servisine gitmeyin... diğer markalar içinde...

Muhteris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Verse ne olur vermese ne olur kvk kadar dandik ve pahalı bir servis yok müşteriyle ilgilenmiyorlar bile.

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Nokia ölmüş ağlayanı yok.Bunu hepimiz kabul edelim.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Çok üzüldük..:D

semih016

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zaten bizde uzun zamandır Nokia kullanıcısı değildik. Sorun yok yani :)

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benim tek kvk da şu an o ne olacak işe bak yahu..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Son bir aydır, Nokia markalı cihazlara bakmıyorlardı zaten.

Ben gönderdim ilgilendiler nasıl oldu bu iş.. Hatta hala orada tel.. Merkez servise gönderildiğini söylüyor..

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
KVK elindeki nokia cihazları İstanbul teleservice göndermiş benim durumumda olanlar için.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Son 2 senedir genç nesil sayılabilecek yaşta olanlarda Nokia markalı telefon kullanan görmedim. Diğer ülkelerdeki durumu bilmem lakin, Nokia'nın ülkemizden çekilmesi yararlarına olacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nokia kendini geliştirememişti, kimsede artık nokia görmüyüyorum. KVK büyük bir firma dah öncede ericsonu brakmışlardı, şimdi ericson yok. Nokia'da ilerideyok olacak sanırım. eldeki nokiaları çıkarmaktda fayda var. Bu arada teleservise ben cihaz bıraktım, bırakmaz olaydım. yen telefon aldım benden çok onlarda kaldı, birde her verdiğimde bir sonraki gün farklı bir sorun ile tekrar servise gitme zorunda kaldım. KVK nın kozyatağında biryeri vardı orası tek severde halletmişti. aynı durum dayımarında başına gelmişt, teleservise kesseler gitmem bir daha. han gibi bir yerde ne yaptıkları belli değil telefonlara.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Nokia kendini toparlamaya çalışıyor ama her seferinde bir yerden darbe geliyor

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siz hala atla gözlüğüyle bakmaya devam edin Nokia kendi içinde yapılanmaya giderek kendi servis sistemini kurdu ve daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor artık bi yere bağlı değil kendi servis noktalarını açtılar ayrıca gençlerin Nokia lumia serisine büyük ilgisi var ve akıllı telefon satışları sürekli artıyor Gidin bi google amcanıza Nokia lumia 1020 yazın telefon neymiş öğrenmiş olursunuz ki bu başlangıç 2013 sonu ve 2014 yılında asıl bombaları patlatacaktır.
[video=youtube;R2NeqprF2Oo]https://www.youtube.com/watch?v=R2NeqprF2Oo[/video]
[video=youtube;1U65Wv23WTQ]https://www.youtube.com/watch?v=1U65Wv23WTQ[/video]

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Siz hala atla gözlüğüyle bakmaya devam edin Nokia kendi içinde yapılanmaya giderek kendi servis sistemini kurdu ve daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor artık bi yere bağlı değil kendi servis noktalarını açtılar ayrıca gençlerin Nokia lumia serisine büyük ilgisi var ve akıllı telefon satışları sürekli artıyor Gidin bi google amcanıza Nokia lumia 1020 yazın telefon neymiş öğrenmiş olursunuz ki bu başlangıç 2013 sonu ve 2014 yılında asıl bombaları patlatacaktır.

Yalan söyleme bari millete , kendi servis sistemini kurmuşmuş teleservice kadar kötüsü yok. Telefonu onlara vereceğine at klozete sifonu çek. Onların yaptıgı tamir de öyle.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nokia kendini geliştirememişti, kimsede artık nokia görmüyüyorum. KVK büyük bir firma dah öncede ericsonu brakmışlardı, şimdi ericson yok. Nokia'da ilerideyok olacak sanırım. eldeki nokiaları çıkarmaktda fayda var. Bu arada teleservise ben cihaz bıraktım, bırakmaz olaydım. yen telefon aldım benden çok onlarda kaldı, birde her verdiğimde bir sonraki gün farklı bir sorun ile tekrar servise gitme zorunda kaldım. KVK nın kozyatağında biryeri vardı orası tek severde halletmişti. aynı durum dayımarında başına gelmişt, teleservise kesseler gitmem bir daha. han gibi bir yerde ne yaptıkları belli değil telefonlara.
tabi tabi cahil... ERICSSON mobil telefon kısmını SONY'ye sattı sana göre battı atmanın böylesi yuh... NOKIA bütün markalardan patent ücreti alıyor... tüm markalar NOKIA için çalışıyor...

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yalan söyleme bari millete , kendi servis sistemini kurmuşmuş teleservice kadar kötüsü yok. Telefonu onlara vereceğine at klozete sifonu çek. Onların yaptıgı tamir de öyle.
Gerizekalı ne atması kvk ya git sana bi liste veriyor Nokianın açtığı yeni servis noktaları teleservice felanda değil birşey bilmeden yorum yapma be kardeşim tanımadığın biri hakkında yalancı kelimesi senin terbiyesizliğin samsungunda kendi servis noktaları var Nokiada öle yaptı(Nokia Care olarak firmamız, Teknik Servis hizmetlerinde, öncelikle sizlere hızlı çözüm sunmayı ve müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutabilmeyi görev edinmiştir. Bu amaçla teknik kadrosunda, konusuna hakim ve tecrübeli personeller istihdam etmektedir. Konumuz ile ilgili tüm çalışanlarımız düzenli eğitimlere tabii olmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına, sektörümüzdeki her güncel gelişmeyi yakından takip etmekteyiz.Yetkili Servis olmanın verdiği ayrıcalıkla teknik arızalar hızla çözülerek müşteri mağduriyeti giderilmektedir. Nokia ile direkt temas kurularak yeniliklerden en kısa zamanda haberdar olunmakta, personel ve müşterilerimiz bilgilendirilerek, hizmet çıtamızın yükselmesi amaçlanmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına iletişim formunu doldurarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.)

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
kıt mısınız? NOKIA KVK ile çalışmasa ne olacak? sen KVK ne kadar yoğun baktın mı? kim o kadar yoğun olan yere müşterisini yollar?
1. Önce siteye üye ol böyle mesajları isimsiz yapma
2. Kvk şuan türkiye de ki en iyi garanti veren firma ve kvk nokiayı bıraktıysa var bu işte bir şey

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba bence CHeTHin biraz haklı. Ankarada bulunan Nokia Care e gittim ve her durumda diğerlerinden çok farklı. Bulunduğunuz ilde varsa oraya da gidebilirsiniz. Ayrıca Nokia - Microsoft birleşmesi ne doğuracak merakla bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:kvk kadar gereksiz bi firma yoktur. forumları sözlükleri incele anlarsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kvk ve nokia sıfır garantili cihazımı bozdular olan bizim pahalı cihaza oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
KVK kesin bakmıyor artık, Ankarada Demirtepe Nokiacare hizmetleri gerçekten çok hızlı, gidin görün diğerlerinden farklı, hiç başka yer aramayın bence.. Bende sabırsızlıkla Microsofttan bir atak bekliyorum artık mecburlar