Cowon ama hangisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tdg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yüksek ve kaliteli sese önem veriyorum biraz araştırma yapınca cowon almam gerektiğine karar verdim ama hangisini alayım karar veremedim. Sormak istediğim sadece müzik dinlemek amaçlı en yüksek ve en kaliteli sesi veren modeli hangisi acaba ?
not : Sadece müzik dinleyeceğim büyük ekran ve video oynatmasına gerek yok.Zaten Cowon ların yüksek ses verdiğini okumuştum sadece ses veren bir alet gerek ses kalitesiyle beraber. :cool:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eğer seste kalite arıyorsanız cowon dışında ürünlere de bakın. Bu anlamda piyasanın en iyileri ibasso dx100, hifiman hm801 ve colorfly c4tür. Cowonlarda ise en iyi ses çipi j3 ve x7de. İkisi de aynı kalitede ama gerek hafıza gerek batarya gerekse de arayüz olarak x7 tercih edin derim. Onun dışında fiiO x3 de alabilirsiniz yeni çıktı bu da. Ama dediğim gibi en iyi üçü yukarıda sıraladım. İyi günler.

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer seste kalite arıyorsanız cowon dışında ürünlere de bakın. Bu anlamda piyasanın en iyileri ibasso dx100, hifiman hm801 ve colorfly c4tür. Cowonlarda ise en iyi ses çipi j3 ve x7de. İkisi de aynı kalitede ama gerek hafıza gerek batarya gerekse de arayüz olarak x7 tercih edin derim. Onun dışında fiiO x3 de alabilirsiniz yeni çıktı bu da. Ama dediğim gibi en iyi üçü yukarıda sıraladım. İyi günler.
ilginiz için sağolun bi araştırayım