Android'de hangi Anti-virüs'ü kurmalıyız?

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
trend-micro-mobile-security-personal-edition-for-android.png

Bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Android'de antivirüs kurmalımıyız? Hangi yazılımları kullanmalıyız. Kurarken ve kullanırken nelere dikkat etmeliyiz. En iyi güvenlik programı hangisidir?

Benim size önerebileceğim en iyi güvenlik uygulaması Trend Micro'dur.

Görev yöneticisinden kapatsınız dahi otomatik olarak 3 saniyem içerisinde tekrar devreye giriyor. Kendine root yetkileri verdiğimiz için hattınız değiştirilse, telefon çalınsa dahi yazılım devreye giriyor.

Yazılımın genel özelliklerinden behsedecek olursak,

İstenmeyen numaralardan gelen çağrı mesaj engelleme, facebook güvenliği, istenmeyen kelime içeren mesajları engelleme, hat değişimini önleme, telefonu uzaktan kitleme, uzakten mesaj gönderme ve telefon içeriğini uzaktan komple silme, antivirüs güvenliği, gizliliğinizi ihlal eden uygulamar güvenliği, güncelleme, internet güvenliği, yedekleme geri yükleme, uzaktan telefonun yerini bulma, çağrı mesaj engelleme ve daha birçok özelliği mevcut. Telefonu kasmıyor ve şarjını çok az kullanıyor. Ayrıca yazılım Türkçe 'dir. Tavsiye ederim fakat ücretlidir. Diğerlerini büyük ölçüde denememe rağmen Android üzerinde çoğu güvenlik programı zaten ücretli. Ücretsiz olanlardada özellik kısıtlaması mevcut. Peki Android üzerinde sizin önerebileceğiniz antivirüs yazılımları hangisi?

Hazırlayan: @S4B0T4J
Yazılım linki: Trend Micro

Daha fazla bilgi için: http://www.trendmicro.com.tr/urunler/mobile-security-for-android/index.html

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Androidte antivirüse inanmıyorum sadece ram israfı

aykutuludag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mobil aygıtlarda antivirüs bence tamamen gereksiz. Ayrıca doğru bulduğuna da inanmıyorum benim uygulamamda sırf reklam kodu var diye virüs uyarısı veriyor mesela.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
özelliklerin çoğu bir antivirüs niteliği taşımıyor. ne olur ne olmaz diye my xperia uygulamasını yükledim diğer güvenlik uygulamaları pek işe yaramıyor bence :)

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
özelliklerin çoğu bir antivirüs niteliği taşımıyor. ne olur ne olmaz diye my xperia uygulamasını yükledim diğer güvenlik uygulamaları pek işe yaramıyor bence :)

HTC ye varmı MyXperia tarzı bir olay? :) bizde yükleyelim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
antivirüs boş işte esas zonerin çalıntı, numara engelleme vs özellikleri fena değildi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonda nekadar sağlıklı mesala turkcell t21 ne kulanmalıyız bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler :D