azen63
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
Kara Günlere devam edecez anlaşılan.. Nerdesin insanlık.
1 tabak yemekle doydum,
Noluyor bana ?![]()
bir kaç mesasjım silinmiş nedendir acaba?
dejavu falan değil ne yazdeıgımı kacıncı sırada oldugunu bile biliyorum. ama silinmiş. demekki neymiş insanları tanımak için bazen kemik atmak gerekir... kemiği kim aldıysa onuda o yapmışstır. bilmem anlatabildimmi.![]()
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Belkide onları hiç göndermedin abi ? Yani bu evrendeGönderdiğin yer çok farklı bir evren ve senin orada ki sen ile anıların kesiştiyse. ?
![]()
Basitçe dejavu olduysan.![]()
#Fringe
![]()
![]()
dejavu falan değil ne yazdeıgımı kacıncı sırada oldugunu bile biliyorum. ama silinmiş. demekki neymiş insanları tanımak için bazen kemik atmak gerekir... kemiği kim aldıysa onuda o yapmışstır. bilmem anlatabildimmi.
Stokta kedili bişi kalmadı daha..![]()
Çok Şükür . elhamdülillah. bu işte bitti.. bulduk sonunda. ama üzüldüm
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@mazruf @friendly @Mai Nai @tambjk @25 PARS 1907 ve diger arkadaslara tşklr... olay bittmiştir. Ödülçüğüde @mazruf Kardeşime verecem..... hepinize yardımlarınız için tşk ederim.
sonucuda söyleyeyim... üzücü bir olay yaşamışlar![]()
evet bazen uyarıcı oluyor. bu 4-5 kez basıma geldi. neysekii saglık durumları iyi. Daha yeni mesai bitti. artık rahat bir şekilde uyurum....Rüyaların cidden büyük bir manası varmış demekki.
Şimdi uykuların rahat mı peki?
Bugünkü bedava yazılımı kaçırmayın sabah 10 a kadar.. İyi programdır tavsiye ederim.
http://tr.giveawayoftheday.com/
Sen bilmiyon mu o siteyiNasıl yapıyoruz abi ? İndirdiğimiz gibi ücretsiz mi oluyor![]()
"Kan Vermeyen Çocuk" yıktın beni yarıldım sabah sabah![]()
Öyle çocuğun olursa yarılabilcekmisin yine![]()
Allah korusunyalnız çocuk tam bir efsane ikinci oğlum bak git olabilir
![]()