Ne gelirse artık dersen, pişman olabilirsin sonunda.Önemli olan cihazın senin içine sinmesi.Tesekkurler İşin içinden cikamayacagim galiba şansa kaldi cok secenek var. Ne gelirse artik
Ne gelirse artık dersen, pişman olabilirsin sonunda.Önemli olan cihazın senin içine sinmesi.
Sana tavsiyem;
S3'ü alma,telefonda son gelen güncelleme ile iyice bir hantallaşma kasılma sorunu var,gelecek olan güncelleme ile sorun düzelirmi kimse bir şey bilmiyor.Ama telefonun yavaş olduğu kesin.
Nexus 4 alabilirsin,stok androiddir kendisi çok hızlıdır,Google direkt güncelleme veriri 2-3 yıl rahat garanti güncelleme alırsın,lakin bazıları saf android olmasından dolayı kullanımından zevk alamayabilir tabi bu göreceli bir konu.
İçlerinde ise en pahalı olan Note 2,yukarıda Note 2 dememişsin ama senin fiyat aralığına giriyor,2 günce ben Note 2 aldım mesela, ekranın büyüklüğünü sorun etmeyeceksen içlerinde kullanması en zevkli olanıdır ki birinci tavsiyem budur benim.Ekranın büyük olmasıda zaten göreeceli bir konu.Note 2 kullanıcılarına normal gelir ekranı bazılarına göre tablettir.Sen note 2 ye ve nexus 4 ü iyice karşılaştır öyle karar ver.Ki ben öyle yapmıştım.