Max. 1500 TL'ye telefon önerisi

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Telefon alıcam bütçem max 1500 tl.Kafamdaki telefonlar:
HTC One X
HTC One X+
Nexus 4
Galaxy S3
Xperia SP
HTC One S
Galaxy Note II
Xperia Z
Ucuzlarsa bir de S4.

Şimdiii.Telefonda yaptıklarım:
Booolca müzik dinlemek.
CPU ve GPU'yu zorlayabilen oyunlar oynamak(Modern Combat 4,Batman:TDKR,Asphalt 7 vs...).
Webde gezinti.
Video/filmleri 1080p izlemek.

Telefonlar hakkındaki görüşlerim:
HTC One S/One X/One X+ : Arayüzleri güzel değil.Bi sense 5 gelse iyi olacak.
Nexus 4 : Stock android hoşuma gitmedi.
Galaxy S3 : Plastik kasa.
Xperia SP/Z : Soft keyler çok itici.
Galaxy Note II : Plastik kasa,biraz hantal gibi mi ne.
Galaxy S4 : Plastik kasa,düşük ışıkta kötü kamera.

Bu arada kasası ve camı dayanıklı olsun ve pili iyi gitsin.

EVEEET ARKADAŞLAR ACİL ÖNERİİİİİİİİİİİ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.:mrgreen:

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Max 1500 demişsin ama Z 1800TL civarında. Telefonda yaptıklarına bakınca genellikle eğlence olarak kullanacaksın. Dolayısıyla iPad 4 + giriş seviyesi Android telefon al bence. iPad ile büyük ekran ve akıcılığın keyfini çıkar. Telefonla da haberleş. En iyi çözüm bu bana göre. [MENTION=356444]droidfan[/MENTION]

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler [MENTION=300206]Milton Sirotta[/MENTION]

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya kardeş note II'de 250 küsür ppi var. bi tek o yanı hoşuma gitmiyor

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Samsung galaxy mega 6.3 inç ekranı var :) ppi değeri 221

Lg OPTİMUS G : 2 gb ram, 318 ppi 4.7 inç ekran, kamera 13 mp, tek kötü yanı sd kart girişi yok, 25 gb hafıza var, yeterse kaçırma derim

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lumia 920 çok ağır ve kalın.wp8 uygulamalarının neredeyse hepsi paralı ve az.görev yöneticisi,duvar kağıdı vb yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=32630]hayalci[/MENTION] lg nin arayüzü bi değişik geldi hoşuma gitmedi açıkçası

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 al. Arkası cam gorilla glass 2 var. 24 temmuzda Android 4.3 güncellenecek. 2 gb ram var sesi bangır bangır değil Genel itibari ile memnunum

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=101080]enesx86[/MENTION] stock android kötü diyolar ama.bi de nexus 4'ün kamerası çok iyi değilmiş diye duydum , ses çıkışı falan...

DangeRWoLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ithalatçı firma garantisini kafaya takmazsan s4 alabilirsin

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@enesx86 stock android kötü diyolar ama.bi de nexus 4'ün kamerası çok iyi değilmiş diye duydum , ses çıkışı falan...

stock android kötü değil sade bir arayüz var. eline aldığın anda o hızı fark edeceksin, takılma yaşamazsın. markette bi çok launcher var görsellik açısından beni tatmin ediyor. Kamera sadece düşük ışıkta kötü onun dışında çok iyi, ses yine bahsettiğim gibi çok süper değil ama tatmin edici bi sesi var.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bugün Darty'de 1.200'e nexus 4 kampanyası var internette bakmanı tavsiye ederim

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ithalatçı firma garantisini kafaya takmazsan s4 alabilirsin
nasıl yani ithalatçı firma garantisi iyi değil mi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

stock android kötü değil sade bir arayüz var. eline aldığın anda o hızı fark edeceksin, takılma yaşamazsın. markette bi çok launcher var görsellik açısından beni tatmin ediyor. Kamera sadece düşük ışıkta kötü onun dışında çok iyi, ses yine bahsettiğim gibi çok süper değil ama tatmin edici bi sesi var.
ya işte onu diyorum zaten stock android launcherler var google playde.ben de kullandım . gayet hızlı ama ikonlar,uygulamalar ikonuna basınca arka planın siyah olması (wallpaper eklenememesi).yani güncelleme desteği falan iyi ama bana göre çok sade.yani arayüzü hoş değil.launcherler de ytakılma yapabiliyor. (go launcher,apex/nova launcher,next launcher,holo launcher falan...)teşekkürler bilgilendirme için.

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 1200 tl bu fiyata alabileceğin en iyi 2 gb ram li telefondur. Cebine kalan 300 tl ile güzel bi tablet alabilirsin :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Doğruya doğru o telefonlar arasinda en iyisi s4 en beğendiğim tarafı ise muhteşem ekranı ve s view cover kılıfı :D