HTC One Kullanıcıları Kulübü

sf.60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar biraz fazla basit bir soru olcak ama bir türlü telefona indirdiğini duvar kağıtlarına galeriden ulasamiyorum. İndirilen resimler nereye kayıt oluyor?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Galeri>Fotoğraflarım>Downloads falandır, fotoğraf indirmedim de hiç. Ya da İndirilenler de olabilir. Olmazsa yeniden başlat hocam cihazı bi. [MENTION=352456]sf.60[/MENTION]

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
kimlerde var bundan?? :D

1005725_10151830761003777_1041237131_n.jpg

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Abi anladığım kadarıyla Siyah renk gibi Mat plastik havası var biraz. O bozuyor bence. :)
alacak birisi çıkar elbet o zaman karşılık vericem :) ama bence beats audio kulaklıkları takıcaksın kulağına kırmızı olcak full manyak olur

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
alacak birisi çıkar elbet o zaman karşılık vericem :) ama bence beats audio kulaklıkları takıcaksın kulağına kırmızı olcak full manyak olur
Monster'ın kabloları kırmızı ya, fena olur ama yine söylüyorum bir gümüş değil. :P Genelde cihazın tasarımının yapıldığı asıl rengi daha güzel oluyor.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Boyası Iphone5 gibi olursa kötü ama HTC aynı hataya düşmez bence

Siyahının boyası iyi ama duruş olarak benim Atrix'in arka kapağı gibi. Ele verdiği his yine mükemmel ama siyah mı kırmızı mı? Tartışmasız kırmızı. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc oneda şu ana menüdeki arkadaki siyah rengi değiştirme imkanımız yok degılmı bırde navigasyon nasıl cihazda

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kırmızı One için HTC'nin Vine'ki Postu

[video]https://vine.co/v/h7XrAxUDKhb[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc oneda şu ana menüdeki arkadaki siyah rengi değiştirme imkanımız yok degılmı bırde navigasyon nasıl cihazda

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Telefonu ha aldım ha alacağım... Almalı mıyım? Zor tutuyorum kendimi. Şu an kullandığım cihaz Xperia Arc S

egecano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bn Iphone 3GS kullaniyorum. 4 yil once ilk ciktiginda hevesle aldim. Ama aldigima pişman oldu. Ozellikle iphone 4 s ciktiktan sonra kasmaya bozulmaya basladi. Hic servise götürmedim; Artik Telefon pesk kullanmicam. Yeni telefon almaya karar verdim. HTC ONE XPERiA Z VEYA S4 TELEFONLARINDAN BIRINI ALMAYA HEDEFLIYORUM. IPHONE 5 NIYE YOK DERSENIZ ARKADASIMDA VAR IPHONE. COK DANDIK GOZUKUYOR VE SARJI 1 GUNDE BITIYOR.Neyse bn hangisi alcam?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bn Iphone 3GS kullaniyorum. 4 yil once ilk ciktiginda hevesle aldim. Ama aldigima pişman oldu. Ozellikle iphone 4 s ciktiktan sonra kasmaya bozulmaya basladi. Hic servise götürmedim; Artik Telefon pesk kullanmicam. Yeni telefon almaya karar verdim. HTC ONE XPERiA Z VEYA S4 TELEFONLARINDAN BIRINI ALMAYA HEDEFLIYORUM. IPHONE 5 NIYE YOK DERSENIZ ARKADASIMDA VAR IPHONE. COK DANDIK GOZUKUYOR VE SARJI 1 GUNDE BITIYOR.Neyse bn hangisi alcam?
Çok dandik gözüküyor ?
:w00t:

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Telefonu ha aldım ha alacağım... Almalı mıyım? Zor tutuyorum kendimi. Şu an kullandığım cihaz Xperia Arc S

Hocam valla şunu söyleyeyim, Krait 300'ün performansı çok iyi, Sense 5 çok iyi. Cihazın tek eksiği kamera yazılımı daha oturmadı. Bazı sıkıntıları var bulanıklaşma gibi falan ama zamanla aşılacağına inanıyorum. Tavsiye eder misin dersen 2 aydır kullanıyorum ben daha iyisini görmedim piyasada. Ekranı, performansı iyi. Pili iyi sayılır, kötü değil kesinlikle. Şurada 3-5 güne 4.2.2 alacak. 4.3 ve 5 de gelecek diye düşünüyorum. Gelmese bile Custom ROM var. Neyse, almadan önce piyasayı alt üst eden 2 aylık One kullanıcısından tavsiye. :)

dr.wehbee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün gittim aldım kırmızı htc one ı hakkaten çok güzelmiş. müthiş bir albenisi var. desire hd den sonra tövbe etmiştim htc ye ama kırmızı htc one başka bişey olmuş..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende İphone 5 den HTC one a geçtim ilk iki sayfa yorumlar hep güzel olumlu bende çok memenunun makinadan ama ne yalan söylim ios un akışkanlığını arıyorum muhtmelen alışkanlık sebebi ile bu sıkıntıyı yaşıyorum ancak şu kapkara ekranın gitmesini istiyorum gelen bildirimlerin üst köse de değil de ekranımda belirmesini istiyorum telefon sessiz modda veya kilit modun da iken ekranın yanmasını istiyorum acaba ben mi ayar yapamadım ama bunların hiç biri yok ancak onun dışında hız konusun da ama kulaklık ama dışa ses verilmesi ile ilgili muzik konusun da apple ve diğer makinaların üstünden atlar muhteşem bir kamera deneyimi var ancak çekim kalitesi keskinlik konusun da apple dan iyi değil. bu benim için çok önemli değil. Bu sebeple takılmıyorum ama şu bildirim geldiğinde ekran uyku modundan çıkmıyor ve kapkara kalıyor bu durma fena halde takılmış durumdayım sadece sesli uyarı veriyor işim gereği sessiz büro ortamında çalışan birisi olarak bi mesaj geldiğinde veya facebooktan veya whsp tan bir bildirim geldiğin de haberdar olmak istiyorum acaba ben mi çözemedim :)
Tecrubeli arkadaşlardan bilgi alırsam sevinirim.

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba,
bir sorum olacaktı.Telefonun malum Google Edition sürümü çıktı.Bu sürüm Nexus cihazlar gibi direk güncellemeleri ilk olarak alacaklar.Bu cihazlar sadece Google Playde satılık dolayısıyla amerikadan alabiliyoruz.Benim istediğim normal One'lara da bu cihazın romunu kursak direk güncellemeleri alır mıyız? Yoksa rom attığımızla mı kalırız :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende İphone 5 den HTC one a geçtim ilk iki sayfa yorumlar hep güzel olumlu bende çok memenunun makinadan ama ne yalan söylim ios un akışkanlığını arıyorum muhtmelen alışkanlık sebebi ile bu sıkıntıyı yaşıyorum ancak şu kapkara ekranın gitmesini istiyorum gelen bildirimlerin üst köse de değil de ekranımda belirmesini istiyorum telefon sessiz modda veya kilit modun da iken ekranın yanmasını istiyorum acaba ben mi ayar yapamadım ama bunların hiç biri yok ancak onun dışında hız konusun da ama kulaklık ama dışa ses verilmesi ile ilgili muzik konusun da apple ve diğer makinaların üstünden atlar muhteşem bir kamera deneyimi var ancak çekim kalitesi keskinlik konusun da apple dan iyi değil. bu benim için çok önemli değil. Bu sebeple takılmıyorum ama şu bildirim geldiğinde ekran uyku modundan çıkmıyor ve kapkara kalıyor bu durma fena halde takılmış durumdayım sadece sesli uyarı veriyor işim gereği sessiz büro ortamında çalışan birisi olarak bi mesaj geldiğinde veya facebooktan veya whsp tan bir bildirim geldiğin de haberdar olmak istiyorum acaba ben mi çözemedim :)
Tecrubeli arkadaşlardan bilgi alırsam sevinirim.

İphone 5'te bunların ayarı mevcuttu.Büyük ihtimalle de One'da da mevcuttur.Bildirim olarak düşer ekrana.Olmazsa olmaz zaten o :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Herkese merhaba,
bir sorum olacaktı.Telefonun malum Google Edition sürümü çıktı.Bu sürüm Nexus cihazlar gibi direk güncellemeleri ilk olarak alacaklar.Bu cihazlar sadece Google Playde satılık dolayısıyla amerikadan alabiliyoruz.Benim istediğim normal One'lara da bu cihazın romunu kursak direk güncellemeleri alır mıyız? Yoksa rom attığımızla mı kalırız :)

Hocam bi yanlışın var, Google Edition'ın üzerindeki yazılım saf Nexus yazılımı değil (Basit bit örnek olarak içinde Beats Audio Driver'ı var.) güncellemeleri de dolayısıyla Google değil HTC verecek. Bu durumda Nexus kadar hızlı olmasa da Sense 5 sürümünden hızlı update alacaktır. ROM yüklerseniz updatelerde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. OTA yoluyla download da olabilir, en kötü yeni firmwarei üstüne yüklersiniz bilgisayardan.

SDN Okuru, bildirim LEDi var ama işine yarar mı bilmiyorum. Yoksa ayarlarda ekranı açma olayının var olduğunu hatırlamıyorum tekrar kurcalamam gerek.

Hasan3334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba. HTC One almayı çok istiyorum bende fakat babam bi telefona 2000 tl verilirmi deyip almıyor. HTC One dan önceki hayalimdeki telefon HTC One X veya X+ dı. HTC One ı görünce bir anda resmen aşık oldum. Babam almayınca kendim çalışıp para biriktiriyorum alabilirsem alacam. Şu telefon elime bi geçse kasa açıklığı umrumda olmaz

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Geçince kasa açıklığı batar ama gözüne demedi deme :) Al, al ama sağlamını al be kardeşim aceleye gerek yok :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gürcistan'daki htc one'larda da kasa açıklığı ölü pixsel sorunu var mı? yoksa onlar sağlam mı? Ramazan sonuna gideceğim ama alsam mı almasam mı tam karar veremedim. bir yardımcı olun

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bi yanlışın var, Google Edition'ın üzerindeki yazılım saf Nexus yazılımı değil (Basit bit örnek olarak içinde Beats Audio Driver'ı var.) güncellemeleri de dolayısıyla Google değil HTC verecek. Bu durumda Nexus kadar hızlı olmasa da Sense 5 sürümünden hızlı update alacaktır. ROM yüklerseniz updatelerde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. OTA yoluyla download da olabilir, en kötü yeni firmwarei üstüne yüklersiniz bilgisayardan.

SDN Okuru, bildirim LEDi var ama işine yarar mı bilmiyorum. Yoksa ayarlarda ekranı açma olayının var olduğunu hatırlamıyorum tekrar kurcalamam gerek.
O zaman mecbur Google Edition alacağız.Güncellemeler hızlı gelecek sonuçta ve normalden daha çok güncelleme gelecek bence.
Ayrıca Nexuslar bile sanki artık o kadar erken almıyor ki One varken ne bileyim özellikleri çok daha güzel geliyor bana kasa kalitesi falan.İlla ki amerikadan gelen birini bekleyeceksem madem Nexus 5'de zaten tanıtılacak belki onu alırım.Bakalım :)

musta07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhabaforuma yeni üye oldum. ben dün htc one alarak aranıza katılmanın mutluluğunu yaşıyorum. benim aldığım seri sanırım haziran üretimi. avea bayisine de dün gelmiş zaten. neyseki kasa ve ekran sorunum yok gibi görünüyor şuan.
ama açıkçası hoparlör sesi beni çok tatmin etmedi. yani boomsound gerçekten yumuşak ve kaliteli bi ses veriyo ama açıkçası beklediğimden daha az ses çıkıyor. sony ericsson xperia neo v telefonumla aynı şeyleri dinlerken sesi ondan daha yüksek değil mesela. almadan önce "laptopumdan bile daha yüksek ses çıkarıyo" gibi lafları duyunca da beklentim çok yükselmiş olabilir tabi.
sizce hoparlörde bi sorun olabilir mi? yani dediğim gibi çok düşük değil ama xperia neo v'den de fazla değil ama kesinlikle daha kaliteli. fikirleriniz için şimdiden teşekkürler