0' km araç tavsiyesi ?

serkanozubek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben öyle bir şey bilmiyorum :) Bizim 1990 model Opel vardı öyle bir sorun yoktu :) Şimdilerde bilmiyorum bana gayet rahat geliyor ama bilemem yinede :)
Bizde 2009 corsa vardı ama direksiyonu kazık gibi değildi hiçte :) Yanlız araç çok dardı orası ayrı :)

Hasan70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekraran değerli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar, şu anda sizinde yardımlarınızla aklıma tam anlamıyla oturan 3 araç var ;
1. 2013 Polo GTİ
2. 2013 Volvo V40(En fulü 80 bin tl ama arabada yok yok mesela yaya hava yastığı)
3. 2013 Hyundai i30

Evet HB-Sedan farketmez dedim ama gönlüm hb'den yana nede olsa yaşımız genç :)

V40 in ic tasarimi beni sikmaz dersen bu ucu icinden V40 derim; ama D2 mi alacaksin T4 mu?

Diger ikisini V40 in kalitesini yakalayamaz; ama fiyat olarak uzmezler. :)

Reaksiyon puanı
16,128
ilkdefa araba kullanıcaksan ikinciel düşük bir model al ustalaşmak için 1-2yıl bekle o zaman sıfır al şimdi acemisin ve sıfır araç kullanıyon diye kıskanan tipler çıkar karşına aracına vururlar kasıtlı .

serkanozubek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
V40 in ic tasarimi beni sikmaz dersen bu ucu icinden V40 derim; ama D2 mi alacaksin T4 mu?

Diger ikisini V40 in kalitesini yakalayamaz; ama fiyat olarak uzmezler. :)
Aksine v40 ın içine bayıldımm :) d2 alırım almışken ? ama 81 bin tl o fiyata değermi bilmiyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ilkdefa araba kullanıcaksan ikinciel düşük bir model al ustalaşmak için 1-2yıl bekle o zaman sıfır al şimdi acemisin ve sıfır araç kullanıyon diye kıskanan tipler çıkar karşına aracına vururlar kasıtlı .
7 senedir araç kullanıyorum ehliyetsiz şu anda abartmadan söylüyorum kullanamayacağım araç yoktur, hatta herkes çok iyi kullanıyorsun der :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Volvo aklıma gelmemiş hiç :) Volvo en sağlam arabaları üretiyor diye biliyorum. Türkiye'de Volvo ile kaza yapıpta ölen 1 kişi bile yok diye yazıyordu bir yerde :) Kaynağını bilmiyorum ama yazmışlardı veya televizyonda görmüştüm. Volvo V40 D2'de çok şekil arabaymış :)

serkanozubek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen öyle ustam :) Araba çok çok iyi ama yasaksa affola Donanım haber forumda resmen volvo'ya bir düşmanlık bir düşmanlık anlatamam :) aa çok iyi yapmışlar helal olsun adamlara diyeceklerine diyolarki; el freni çok kötü olmuş elimiz değerse nolacak :)) bence Dizel+Otomatik+0 Km + Şekil+ İç tasarımı çok iyi + 81 BİN TL bu araba her türlü hak ediyor haksızmıyım ? [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION]

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
İ30 dizel
Skoca octavia elegance
A3 veya a4, 2. elleri alınabilir belki
Vw tavsiye ederdim ama bakım masrafı(audi ve skoda bakımda masraflı olabilir) sorun olabilir.

İyice araştır bence, o paraya 2.el çok iyi araçlar alınabilir bunun bir de vergisi bakımı cartu curtu bir sürü ayrıntısı çıkabilir.
İlk başta bence donanıma önem ver, ben olsam öyle yapardım.
Start stop arka kamera felan güzel özellikler.(i30dan ufak donanımlar)
O fiyatlarda araç alacak olsam kesinlikle i30 dizel alırdım, kendim binecek olsam ondan başkasını düşünmezdim ama aileyi doldurayım desen sıkış tepiş olur millet arabada:)
Skoda octavia 2005 model vardı performansını bayağı beğenmiştim, konsol kalitesi felan güzel gelmişti bana.
2010 2012 modelleri nasıldır bilmiyorum ama iyidir büyük ihtimalle.
Vw'de doğuşa karşı gıcıklığım var adamlar araç alırken aylarca bekletip bir güzel de paralarını alıyor, bazı sorunları da cabası.
Volvoyu bence kesinlikle düşün, 65bin lirayı gözüm kapalı volvoya verirdim.
Arabaları acayip şık ve sağlam.

serkanozubek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İ30 dizel
Skoca octavia elegance
A3 veya a4, 2. elleri alınabilir belki
Vw tavsiye ederdim ama bakım masrafı(audi ve skoda bakımda masraflı olabilir) sorun olabilir.

İyice araştır bence, o paraya 2.el çok iyi araçlar alınabilir bunun bir de vergisi bakımı cartu curtu bir sürü ayrıntısı çıkabilir.
İlk başta bence donanıma önem ver, ben olsam öyle yapardım.
Start stop arka kamera felan güzel özellikler.(i30dan ufak donanımlar)
O fiyatlarda araç alacak olsam kesinlikle i30 dizel alırdım, kendim binecek olsam ondan başkasını düşünmezdim ama aileyi doldurayım desen sıkış tepiş olur millet arabada:)
Skoda octavia 2005 model vardı performansını bayağı beğenmiştim, konsol kalitesi felan güzel gelmişti bana.
2010 2012 modelleri nasıldır bilmiyorum ama iyidir büyük ihtimalle.
Vw'de doğuşa karşı gıcıklığım var adamlar araç alırken aylarca bekletip bir güzel de paralarını alıyor, bazı sorunları da cabası.
Volvoyu bence kesinlikle düşün, 65bin lirayı gözüm kapalı volvoya verirdim.
Arabaları acayip şık ve sağlam.
Öncelikle erinmeden detaylı detaylı yazdığın için ben sana teşekkür ediyorum güzel kardeşim :) Evet VW'nin öyle bir gıcıklığı var herkes biliyor babamın caddy'si var ordan biliyorum :) Volvo' düşüncene gelecek olursak evet çok sağlam ve şık arabalar üretiyor 200 bin lira param olsun hiç düşünmeden abartmıyorum gider s60 alırım :) ancak bütçem 65.000 TL olduğu için 80.000 TL' gibi rakamlara çıkamıyorum maalesef :/

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Öncelikle erinmeden detaylı detaylı yazdığın için ben sana teşekkür ediyorum güzel kardeşim :) Evet VW'nin öyle bir gıcıklığı var herkes biliyor babamın caddy'si var ordan biliyorum :) Volvo' düşüncene gelecek olursak evet çok sağlam ve şık arabalar üretiyor 200 bin lira param olsun hiç düşünmeden abartmıyorum gider s60 alırım :) ancak bütçem 65.000 TL olduğu için 80.000 TL' gibi rakamlara çıkamıyorum maalesef :/
Donanım düşünüp, aracı 5 yıl satmam dersen i30dan gerisi paklamaz seni bence:)
Ben o fiyatta daha donanımlı sıfır araç olacağını sanmıyorum.

serkanozubek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İsteklerimi yeniden yazayım, yeni okuyanlar 1.sayfaya dönmeye zahmet etmesinler;

1. Sıfır Km.(2013-2014)
2.HB olursa çok iyi olur.
3.Maximum(En fazla) verebileceğim rakam 65.000 TL.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum lütfen kardeşinizden esirgemeyin :)

NOT: Skoda,Fiat,Renault gibi markaları söylemeyin arkadaşlar, kesinlikle yanlış anlaşılmasın o markalara bir alerjim varda o yüzden.. Hatam olduysa affola, değerli yorumlarınız için tekrardan çok çok teşekkürler.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Giulietta
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...meo-giulietta-1.4-distinctive-130447579/detay

1 serisi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-bmw-116-i-comfort-plus-technology-borusan-cikis-nasyonel-den-130746062/detay

Beetle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-volkswagen-new-beetle-1.4-tsi-design-130866361/detay

serkanozubek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hyundai i30 1.6 CRDi Dizel 6 İleri Otomatik Elite Pack(Full+Full) = 64.200 TL bütçeme uygun ve en üst seviye donanımlı. Sizce parasının arabasımı ? Süren,inceleyen,bilgi sahibi vs.vs olan varmı bu araç hakkında ? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar bütçeme uyuyor + full donanım ve dizel otomatik ve hb :))

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Mazda 3 hb ve kia ceed de incelemeye değer araçlar bence. Öncelik mazda tabi:)

serkanozubek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Hyundai i30 1.6 CRDi Dizel 6 İleri Otomatik Elite Pack(Full+Full) = 64.200 TL bütçeme uygun ve en üst seviye donanımlı. Sizce parasının arabasımı ? Süren,inceleyen,bilgi sahibi vs.vs olan varmı bu araç hakkında ? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar bütçeme uyuyor + full donanım ve dizel otomatik ve hb :))

Otomatik vitesi nasıl bilmiyorum ama dizelini kullanmıştım gayet seri bir araba, 1.6 motor var zaten. Otomatik viteste yakıt seni perişan eder ona göre.
Fabrika verisinin 1 litre bile üstünü göreceğini sanmıyorum:)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Değerli yorumun için teşekkürler kardeşim ancak tek kapı düşünmüyorum :/

Mazda sevmiyorumda Ceed olabilir, siz arabalardan baya anlıyorsunuz galiba, i30 mu Cee'd ' mi desem ne dersiniz ? İki araçta otomatik +Dizel + 0 km + Full donanım ?

Ben ceed derim tasarımı daha güzel bana göre fakat ceed&i30 ikilisinin dizel+otomatik lerinin çok yaktığını okumuştum dh forumunda

Giulietta ve Lancia Delta ( http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-bayisin-den-lancia-delta-1.6-m-jet-otomatik-vites-dizel-129445638/detay )

Bunlara da bakmanı öneririm :)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Değerli yorumun için teşekkürler kardeşim ancak tek kapı düşünmüyorum :/

Mazda sevmiyorumda Ceed olabilir, siz arabalardan baya anlıyorsunuz galiba, i30 mu Cee'd ' mi desem ne dersiniz ? İki araçta otomatik +Dizel + 0 km + Full donanım ?
Mazda da volvo gibi sağlam araç. Japon araçları ayrı bir güzel ama pahalı işte. Volvo japon diye anlama:)
Ceed premium donanım olarak iyi ama otomatik ve fiyatı da 66000di heralde. Premium donanım ise i30dan geri kalıyor.
Yani i30 mantıklı görünüyor, istersen i30 forumlarına da bir bak. Benim bildiğim tek sorunu var o da panaromik camın arada ses çıkardığı. 2012de vardı ve 2013te çözüldüğü(satış danışmanı söylemişti) söylendi. 2012de sorun olduğunu inkar etmedi yani.

serkanozubek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mazda da volvo gibi sağlam araç. Japon araçları ayrı bir güzel ama pahalı işte. Volvo japon diye anlama:)
Ceed premium donanım olarak iyi ama otomatik ve fiyatı da 66000di heralde. Premium donanım ise i30dan geri kalıyor.
Yani i30 mantıklı görünüyor, istersen i30 forumlarına da bir bak. Benim bildiğim tek sorunu var o da panaromik camın arada ses çıkardığı. 2012de vardı ve 2013te çözüldüğü(satış danışmanı söylemişti) söylendi. 2012de sorun olduğunu inkar etmedi yani.
Evet biliyorum amcamda vardı mazda 3 2009 model ama gerek amblemi gerek iç tasarımı olsun sevmiyorum mazdaları içim kaynamıyor o arabaya direksiyonununa bile gıcık oluyorum o derece yani :) Evet Ceed'in premıum fiyatı 66 bin tl i30 un ise 64 bin tl bence i30 daha spor ve dinamik duruyor ceed ise sinirli ve sakin bir duruşa sahip o yüzden i30 diyorum ayrıca i30 un içi bana motivasyon veriyormus gibime geldi resimlerine baktımda :) galiba i30 a doğru yöneliyorum :)

Ben ceed derim tasarımı daha güzel bana göre fakat ceed&i30 ikilisinin dizel+otomatik lerinin çok yaktığını okumuştum dh forumunda

Giulietta ve Lancia Delta ( http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-bayisin-den-lancia-delta-1.6-m-jet-otomatik-vites-dizel-129445638/detay )

Bunlara da bakmanı öneririm :)
Evet Lancia'yı bir aralar inceledim ama gerek arka tasarım gerekse odunsu iç tasarım hoşuma gitmedi ve en önemliside borç olur iflas olur yangın olur Allah göstermesinde satalım desek çok zor satılır, Türkiyede hiç lancia görmedim desem yeridir taaki senin verdiğin link'e kadar :)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Evet biliyorum amcamda vardı mazda 3 2009 model ama gerek amblemi gerek iç tasarımı olsun sevmiyorum mazdaları içim kaynamıyor o arabaya direksiyonununa bile gıcık oluyorum o derece yani :) Evet Ceed'in premıum fiyatı 66 bin tl i30 un ise 64 bin tl bence i30 daha spor ve dinamik duruyor ceed ise sinirli ve sakin bir duruşa sahip o yüzden i30 diyorum ayrıca i30 un içi bana motivasyon veriyormus gibime geldi resimlerine baktımda :) galiba i30 a doğru yöneliyorum :)

Evet Lancia'yı bir aralar inceledim ama gerek arka tasarım gerekse odunsu iç tasarım hoşuma gitmedi ve en önemliside borç olur iflas olur yangın olur Allah göstermesinde satalım desek çok zor satılır, Türkiyede hiç lancia görmedim desem yeridir taaki senin verdiğin link'e kadar :)

Peki ya Giulietta ?

serkanozubek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onuda açıklıyayım, 2012 model benzinli alabiliyorum o fiyata ve benim olmazsa olmaz isteklerim Maximum bütçe 65.000 tl ve 2013-2014 0 km, o yüzden o fiyata jülyet bulamam, ama yorumun için çok ama çok teşekkür ederim.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Skoda Superb, Mazda 6, golf, Focus Rs gibi modellere Bakmanı öneririm

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Çarşıya yaya şekilde çıktığımda mutlaka i30 görmeye gidiyorum:)
İçine biniyorum orasını burasını kurcalıyorum, param olsa verirdim yani.
Almayı düşündüğüm araç olmasa bu kadar i30 demem, kullansam neler olurdu bilmiyorum:D
Benim saydığım araçlar alıp senelerce kullanmayı düşündüğüm araçlar, kendim binmeyeceğim aracı önereceğimi sanmıyorum.
İ30a karar verirsen iyice araştır, pişman olma.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Onuda açıklıyayım, 2012 model benzinli alabiliyorum o fiyata ve benim olmazsa olmaz isteklerim Maximum bütçe 65.000 tl ve 2013-2014 0 km, o yüzden o fiyata jülyet bulamam, ama yorumun için çok ama çok teşekkür ederim.

65.000 e alabilirsin :)

Ama abi sen i30 da kararlılısın gibi görünüyor şimdiden hayırlı olsun :)

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim bana da 50.000 tl ye kadar ikinci el veya sıfır otomobil önerir misiniz yalnız sadece alman arabası olucak fransız ve uzakdoğu istemiyorum.150 beygir ve üstü olucak otomatik vites olucak teşekkürler

serkanozubek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim bana da 50.000 tl ye kadar ikinci el veya sıfır otomobil önerir misiniz yalnız sadece alman arabası olucak fransız ve uzakdoğu istemiyorum.150 beygir ve üstü olucak otomatik vites olucak teşekkürler
Spor istiyorsan 2013 1.4 TSİ Polo GTİ sende bana önermiştin hatırlıyorsan :) 48.000 TL+ Panaromik cam tavan+metalik boya=51.680 yapıyor galiba, 50.000 TL'ye alınır bu araç bence polo almalısın.65'000' TL'ye çıkabilirsen 1 saattir araştırıyorum i30 u yere göğe sığdıramayanlar var alanlar çok memnun görünüyor araçta yok yok muşş.. Galiba bende i30 da karar kılıcam.

65.000 e alabilirsin :)

Ama abi sen i30 da kararlılısın gibi görünüyor şimdiden hayırlı olsun :)
Yanlız bu fiyatlar sadece bu ramazana özel galiba ? veya kampanyaya dahil ben şimdi almayı düşünmüyorum 1-2 ay sonra alacağım ozamanda kampanya olursa Jülyet'i değerlendireceğim :) Ama aklımda hala V40 D2 var :/

Hasan70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aksine v40 ın içine bayıldımm :) d2 alırım almışken ? ama 81 bin tl o fiyata değermi bilmiyorum.

7 senedir araç kullanıyorum ehliyetsiz şu anda abartmadan söylüyorum kullanamayacağım araç yoktur, hatta herkes çok iyi kullanıyorsun der :)

Polo Gti dan donunce acaba benzinli mi alacaksiniz diye düşündüm.

Şimdi anladığım kadarıyla 80.000 değer ama veremem diyorsun. V40 eleniyor yani. 65.000 ile ne alırım diyorsun.

O paraya Kia Cee'd 1.6 CRDI Premium, Hyundai i30 1.6 CRDI Elite, Opel Astra 1.4T Cosmo, Ford Focus 1.6 TDCI Titanium (Smart+Tekno veya Smart+Titanium X paketleri ile) alabilirsin, istersen daha cok secenek uretilebilir ama cepten yaziyorum aklima gelenler bunlar. Ha birde opsiyonlarla birlikte siparis ederek Seat Leon 1.6 Tdi olabilir.

Benim tavsiyen git hepsine bin icine sineni al.

Bana bunlardan hangisini alirsin diye sorsan once Focus sonra i30 a bakardim ama hangisini alirsan al uzmez. :)

Hasan70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Skoda Fabia Rs, Vw Polo Gti, Seat Ibiza Cupra/Boganegra, Vw Passat 1.8 Tsi, Vw Jetta 1.4 Tsi 160/170 hp vs. duruma temizlige istegine gore karar verecek sensin. O paraya sifir olarak ilk 3 yazdigima bakabilirsin.

serkanozubek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karar verdim ya ben :) i30 mu Focusmu arkadaşlar ? Ford 66 bin tl full+full dizel i30 64 bin full+full dizel+otomatik sizce hangisini tercih etmeliyim ? Hangisi daha çok yakar veya hangisinin konforu daha iyidir? bilen varmı ?