Android Kullanıcıları Kulübü ## AlımlarAçık ##

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
İmei gitmemesi için en iyisi efs dosyasının yedeğini almak. Bugün ilk kez imei uçtu zar zor yerine getirdim. Klon imei olmasına gerek yok insan beceriksiz olunca orjinal imei yi bile uçurabiliyor :D. Modemi değiştirmek internet hızını etkiliyormuş onuda öğrenmiş oldum :D note 2 kullananlara suanki ana bant sürümümü tavsiye ederim

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hani benim klonla işim olmaz da bi arkadaşa belki lazım olur. :P

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
İmei gitmemesi için en iyisi efs dosyasının yedeğini almak. Bugün ilk kez imei uçtu zar zor yerine getirdim. Klon imei olmasına gerek yok insan beceriksiz olunca orjinal imei yi bile uçurabiliyor :D. Modemi değiştirmek internet hızını etkiliyormuş onuda öğrenmiş oldum :D note 2 kullananlara suanki ana bant sürümümü tavsiye ederim

bir kaç gün test et sonra tavsiye edersin :) modifiye dosyalar her zaman riskli olabiliyor ...

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
bir kaç gün test et sonra tavsiye edersin :) modifiye dosyalar her zaman riskli olabiliyor ...

Bir kaç gün duracağını sanmıyorum sürekli rom degistiriyorum aynı anda kernel modemde değişiyor :D 4.2.2 gelsin bir daha ellemeyeceğim. 1 haftayı geçkin cm 10.1 kullandım şarj açısından yerlerdeydi 10 saati anca çıkartıyordum.
Geçen illegal bir uygulama buldum oyunlar ve bazı uygulamalarda ücretli içerikleri satın alabiliyordum. Oyunlar işime çok yaramıştı :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bir kaç gün duracağını sanmıyorum sürekli rom degistiriyorum aynı anda kernel modemde değişiyor :D 4.2.2 gelsin bir daha ellemeyeceğim. 1 haftayı geçkin cm 10.1 kullandım şarj açısından yerlerdeydi 10 saati anca çıkartıyordum.
Geçen illegal bir uygulama buldum oyunlar ve bazı uygulamalarda ücretli içerikleri satın alabiliyordum. Oyunlar işime çok yaramıştı :D

illegal uygulamalar ne kadar işe yarasa da bir çok bilgimize ulaşılmasını sağlayabilir bu nedenle pek kullanmıyorum :) bence 4.2.2 gelince de durmayacaksın

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
illegal uygulamalar ne kadar işe yarasa da bir çok bilgimize ulaşılmasını sağlayabilir bu nedenle pek kullanmıyorum :) bence 4.2.2 gelince de durmayacaksın

Durmayı umuyorum :D bazı oyunlar illegal yollara zorluyor :D candy crush ta aylardır bir bölümde kalmıştım sonunda illegal uygulama sayesinde geçtim :D

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 8.
Samsung, galaxy ve de note aşığıyım. Note 8.0 ın gsm özelliği de açılmış halde.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ben kullanıyorum oldukça kullanışlı birden fazla forumu takip edenler için bulunmaz nimet. Bana kilit ekranında kullanabileceğim güncel haberleri gösteren bir uygulama lazım

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben kullanıyorum oldukça kullanışlı birden fazla forumu takip edenler için bulunmaz nimet. Bana kilit ekranında kullanabileceğim güncel haberleri gösteren bir uygulama lazım

Ücretli sürümü mü kullanıyorsunuz. Fiyatını hak ediyor mu?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Anladım çok teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için.

Rica ederim. Ücretli sürümde hiçbir sıkıntı yok fiyatını fazlasıyla hakediyor. Tapatalk 4 un arayüzü hosuma gittiği için ücretli sürümü bıraktım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ama benide yazmazsan darılırım valla :)

samsung galaxy ace plus s7500

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Çok ilginç %40'a kadar 3 günde gelen telefon şarjı telefonu kurcalamamama rağmen 6 saatte %19'a geldi.

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Katılmak istiyorum kullandigim cihaz Galaxy W (Wonder) jb 4.2.2:thumbup:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Evet Go SMS Pro neredeyse hiç açmadığım halde %12 şarj yemiş, bundan sonra kullanmıyorum kendilerini.

y2q4uWF.png

Daha 10 saat daha giderdi de bunun şarjı sıkıldım. :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Evet Go SMS Pro neredeyse hiç açmadığım halde %12 şarj yemiş, bundan sonra kullanmıyorum kendilerini.

y2q4uWF.png

Daha 10 saat daha giderdi de bunun şarjı sıkıldım. :D

4 gün mu ? Telefona hiç dokunmuyorsun sanırım :D. DroidTurk adinda bir rom buldum yarin onu kuracağım. Rom işine bir daha bulasmayacagim demistim ama kendimi tutamadim yine :D