- Reaksiyon puanı
- 2,148
Maps güncellendi v7 ye, bu sefer hiç çevrimdışı harita yok yine önceden londrayı falan indirebiliyordum. 

Maps güncellendi v7 ye, bu sefer hiç çevrimdışı harita yok yine önceden londrayı falan indirebiliyordum.![]()
Kusura bakma, bende olumlu sonuc verince paylasmak istedim
@__kadıköyRAP__ , cihazı yanlış yazmışsın, S3 değil, S2 olacak. Bu arada hayırlı sahurlar
Nereye yazmışım ne yazmışım anlamadım.![]()
Telefon modeli diyorum
Yanlış kişiye söylüyorsun sanırım.
freewill de tam sürüm var@freewill sen foldermount kullanıyordun sanırım, ücretsiz sürümünde 3 giriş eklenebiliyor, sende ücretli sürüm mü var yoksa eski ücretsiz sürümlerde bu kısıtlama yok muydu?
freewill de tam sürüm varah bizde de kredi kartı olsa
@freewill sen foldermount kullanıyordun sanırım, ücretsiz sürümünde 3 giriş eklenebiliyor, sende ücretli sürüm mü var yoksa eski ücretsiz sürümlerde bu kısıtlama yok muydu?
bastım parayı aldım vallabu arada bugün gelen güncelleme ile Türkçe dil desteğine de kavuştu
![]()
valla 3 tl mi neydi baktım program gayet başarılı ve eksikliklerini kısa sürede kapatıyor aldım geçtimBugün mü eklenmiş Türkçe, ben de bugün yükledim tesadüf.
Ama kaldırdım ya baktım 3 tane ekletti hemen döndüm eskisine.![]()
valla 3 tl mi neydi baktım program gayet başarılı ve eksikliklerini kısa sürede kapatıyor aldım geçtimtavsiye ederim bu arada pişman olmazsın
![]()