Galaxy S3 4.2.2 Güncelleme Tarihi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sdn46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Android 4.2.2 GüncellemesiGalaxy S3 için Ağustos'ta indirmeye sunulacak. Yabancı bir siteden aldığım bazı bilgiler paylaşmak istedim.

Yeni güncellemede ne gelecek diyenler için;

Android 4.2.2 Özellikler:

- Yeni S4 Lockscreen: Çoklu Widgets iki kilidini etkileri (Dalgalanma ve Işık), Android 4.1.2 daha gelişmiş dalgalanma etkisi, saat boyutunu değiştirmek ve kişisel bir mesaj ayarlayabilmek.

- Yeni Ekran modları (S4 itibaren): Ekran Uyum ve Profesyonel Fotoğraf

- Daydream

- Sürüş modu

- Işleme dönüştürülebilir bildirimleri

- Bildirim Merkezi'nde Yeni Eklenenler

- Tamamen yenilenen Ayarlar UI (Sekmeli arayüzü - Tam olarak S4 gibi)

- Sesli kontrol ilavesi (Diyelim sesli komutları kullanarak telefonun çeşitli yerlerinde kontrol - Galaxy S4 özelliği)

- (3D arka plan beyaz değişiklik için galeri modları değiştirirken) Galeri modları beyaz arka plan

- Tam ekran Samsung uygulamaları

- Yeni S-Voice (S4)

- Yeni akıllı kilt eklendi

galaxy-s3-4.2.2.jpg

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
dört gözle bekliyorum gelsin artık şu güncelleme :)

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zaten test sürümü sızdırılmıştı 2 haftadır onu kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok.

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende yüklemeyi düşünüyorumda pil durumu nasıl sızdırılmış sürümün?
Pil konusunda gayet iyi 2 gün gidiyor wifi mobil verisi açık günde 2 saatte müzik dinliyorum ram konusundada sıkıntı yok birde gpu driverı güncellenmiş diyolardı oyunlarda fps artışı var gibi pek oyun oynamadım ama real racingte gayet akıcı oynatıyo

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hadi bakalım hayırlısı. Tabii bu kadar uzatmalarının bir sebebi de S4 satışlarının etkilenmemesi...

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
s3'e geliyorsa note 2'yede gelir bekliyecez ağustosu mecbur

cglrbae

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yapmayın dostlar ben 1.5 ay oldu 4.2.2 kullanıyorum :D

senask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba.7 aydir galaxy s3 kullaniyorum. Telefonum yurt disi yani spot. Etrafimdaki tum s3 kullanicilarina otomatik guncelleme geliyor. Ben 4.1.1 de kaldim yerimde sayiyorum.manuel olarak yapmayi deniyorum cihaziniz modifiye edildi yazisiyla karsilasiyorum. Yardimci olur musunuz,ne yapmaliyim ? Odin kullanarak surumumu yukseltsem ne gibi sikintilar olabilir ? Hat cekilme falan diyorlar. Bu konularda bilgim yetersiz.lutfenn bi cozum yolu sunun bana yaa,surumu yukselteyim derken telefonumdan da olmak istemiyorum. Bu islemleri yaptiktan sonra pasaport kaydi falan basima dert olur mu ? Lutfen bilgilendirin arkadaslar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir telefon bayisine git ve yeni güncelleme yüklemesini söyle ona ve sana para karşiliği yeni güncelleme yükleyecektir. :)

ikalkar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özellik havuzunu geliştiriyor, fakat her güncel özellik her yeni bir gömülü uygulama demektir, ya da yeni bir uygulama değil de hali hazırda var olan gömülü uygulamanın RAM'da kapladığı alanı artan yeni bir güncel versiyonu da diyebiliriz. Samsung özellik eklemekten çok ilk olarak şu RAM sıkıntısını düzeltsin, 1 GB RAM'in 200 MB'ı Grafik Görselini Zenginleştiren Yongaya gidiyor ve kaldı 830 MB RAM, 500-600 MB Aralıklarında RAM'i ise Gömülü Uygulamalar yiyor, ve kullanıcılıya 250-300 MB kullanılabilir RAM bırakılıyor, bu da dişin kabuğunu bile doldurmaz malesef...