artık bakacagız öyle hekeze banlatmam
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ben kaçıyorum biraz unutturayım kendimi
ortalama ise belki. bir ara tuncelinin en çok okur yazar olması gibi olmasın da.
İstanbulun her halükarda götürmesi lazım başı...
Her şeyi bitiren mesaj:
"Beceremedik galiba biz. Sana hayatta başarılar. İyi geceler."
Ne diyeyim şu mübarek gecede ve ayda hayırlısı olsundan başka...![]()
aşk acısımı abi![]()
Geçmiş olsun diyeyim, metaneti elden bırakma..Her şeyi bitiren mesaj:
"Beceremedik galiba biz. Sana hayatta başarılar. İyi geceler."
Ne diyeyim şu mübarek gecede ve ayda hayırlısı olsundan başka...![]()
Bende özledim Okan![]()
Mekana gel orada da seni özleyen çok kişi var![]()
Geçmiş olsun diyeyim, metaneti elden bırakma..
maalesef...
Gönül Bahçesi..![]()
daha öncesi varsa alışkınsındır, yoksa da alışırsın zamanla... Sakince düşünmek en makulu.. Kendine yüklenme derim...saklı bahçe mi
sağolasın. alışırız zamanla...
benim de kırık ama ben yokumSen zaten oradasın![]()
gel abi gel böyle otur şuraya burdada var aynı durumu yaşayan geçmiş olsun hocam dinle hocam kafan dağılsın
[video=youtube;Xw-m4jEY-Ns]http://www.youtube.com/watch?v=Xw-m4jEY-Ns[/video]
benim de kırık ama ben yokum![]()
sağolasın hocam, kelimenin tam anlamıyla kafam dağıldı![]()
sandım ki bir an gönlü kırık olamaz ama kafasını kırarız diyecenModların gönlü kırık olma gibi bir lüksü olamaz
İyiydi bu![]()
Hayırlısını versin, gönlümdekini istemiyorum
sandım ki bir an gönlü kırık olamaz ama kafayı kırarız diyecen![]()
sandım ki bir an gönlü kırık olamaz ama kafasını kırarız diyecen
Hayırlısını versin, gönlümdekini istemiyorum![]()
abi bizimde gönlümüz var. Bakma burada böyle olduğuma, hassasımdır, ince düşünürüm, insanlardan ince düşünmelerini beklerim, farklıyımdır biraz, ufak denilen büyük olur bana göre bazen, büyük denilen de ufak, aldırmam güler de geçerim, kafaya da takarım, bazen sövüp sayarım aynı şeye, bazen ne önemi var derim. Ben bile kendimi çözemedim hala, bilmediğim nelerim var Allah bilir. Hele iki gündür başım dumanlı...
bu söz bana garip geliyor, pazarlık gibi sankiHayırlısını gönlüne yazsın, gönlündekini hayırlı eylesin![]()
bu söz bana garip geliyor, pazarlık gibi sanki![]()
abi bizimde gönlümüz var. Bakma burada böyle olduğuma, hassasımdır, ince düşünürüm, insanlardan ince düşünmelerini beklerim, farklıyımdır biraz, ufak denilen büyük olur bana göre bazen, büyük denilen de ufak, aldırmam güler de geçerim, kafaya da takarım, bazen sövüp sayarım aynı şeye, bazen ne önemi var derim. Ben bile kendimi çözemedim hala, bilmediğim nelerim var Allah bilir. Hele iki gündür başım dumanlı...
hocam boşver, bu tarz şeylerden medet umamayacak bir yaştayım artık.İhtiyar doktora gider ve sorar bu ayağım neden ağrıyor doktor bey doktor bakar ve yaşlılıktan efendim der salak salak konuşma doktor diğeride aynı yaşta o niye ağrımıyor der
Delicedir davranışlarım
destursuzdur laflarım
yalanlarla kazanacağıma doğrularımla kaybetmeyi yeğlerim
dosta dost
düşmana düşmanımdır
ben buyum arkadaş
seven sever sevmeyen çekip gider
Başımdan az buçuk şeyler geçti, bana ters bir dua, gönlümdekiler temiz, hakkımda hayırlı olmadı.İlerde anlarsın, en güzel dua bu
Abi tavsiyesi, bu özelliklerin mutsuzluk sebebidir.