friendly
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 671
Bu sıpsıcak havalarda buz gibi Karpuzdan daha büyük bir nimet var mı 
az önce götürdük abiBu sıpsıcak havalarda buz gibi Karpuzdan daha büyük bir nimet var mı![]()
az önce götürdük abi:devil:
kab, sd kartı, flash, jelatin, buff gibiBeyler. Ben desem ki ileride bir etkinlik yapacağım. 3 kişiye hediye vereceğim. Bu hediyeler, telefon kabı olabilir, sdcard olabilir başka neler olabilirBen düşünsem sizler ne gibi hediyeler dağıtmamı istersiniz
Her ay olsa ne gibi hediyeler dağıtabilirim
![]()
15-20 TL'yi geçmeyecek herşey olabilirkab, sd kartı, flash, jelatin, buff gibi
ne tür sınırlarda olacak bu teknolojik şeyler ona göre söyleyelim debir tanesini alırım ama
![]()
o mide geri büyüyor gibiBende koca bi tabak yiyorum
Son 2 dilim kaldı almıyo mide daha zorluyorum![]()
@KenseiTakezo nerelerdesin yav![]()
flash bellekler, telefon parçaları, jelatinler, kapları, 4 ya da 8 gblik sdler, şarj aletleri ( bana lazım15-20 TL'yi geçmeyecek herşey olabilirAma yani banada 80-90 TL fatura çıkmasın o kadar zengin değiliz
![]()
arkadaş mod olacan, yardım isteyecektimYolculuktaydım abi, ayağ kolum gözüm koptu yaHatırlanmak çok güzel bir duyguymuş bu arada, Allah razı olsun abim
@bt38 Bugün Kadir Has'ın önünden geçtim, aklıma sen geldin ama uğrayamadım![]()
En iyisi 1 büyük iki küçük ödül yapmakDetaylı şekilde anlatırım ilk etkinliği 2-3 hafta sonra yapacağım
S IV kabı HTC One kabı ve Sony Xperia Z kabı mantıklı duruyor
Buradanda duyurmuş gibi oldum ama inşaAllah yapabilirim
Kargo işlerini halletmeye çalışıyorum.
![]()
flash bellekler, telefon parçaları, jelatinler, kapları, 4 ya da 8 gblik sdler, şarj aletleri ( bana lazım), usb ile çalışan aletler, pil setleri...
teknolojik olarka bunlar geldi aklıma. Aslında play store'dan uygulamalar yapabilsen hediye olarak o da olur.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
arkadaş mod olacan, yardım isteyecektimmüsait misin ?
Play Store hediye çeki gibi bir şey olsaydı güzel olurdu onuda araştırayımflash bellekler, telefon parçaları, jelatinler, kapları, 4 ya da 8 gblik sdler, şarj aletleri ( bana lazım), usb ile çalışan aletler, pil setleri...
teknolojik olarka bunlar geldi aklıma. Aslında play store'dan uygulamalar yapabilsen hediye olarak o da olur.
Ne yazık ki bazı kurallarımız varBeni kazanmış say, ödülümü hemen gönder.![]()
Allah rahatlık versinUzunsa sonra konuşsak abi, yatıcamda, çok yorgunum. Eğer kısaysa iki dakika daha durabilirim.
seninkiler zaten belli desenePlay Store hediye çeki gibi bir şey olsaydı güzel olurdu onuda araştırayımTavsiyelerin için teşekkürler çoğu aklıma gelmedi
özellikle şarj aleti
Ne yazık ki bazı kurallarımız var30.000+ mesajınız olmalı en az
![]()
Allah rahatlık versin![]()
Ne yazık ki bazı kurallarımız var30.000+ mesajınız olmalı en az
![]()
Yapmadım ama isteyenleri banlayacağımmod adayları şimdiden banlama listesi yaptınızmı bakalım.![]()
listedesinmod adayları şimdiden banlama listesi yaptınızmı bakalım.![]()
ancak akşam olurSağolasın abim, yarın kalkınca ilk iş kapını çalıp derine çare bulmak olucak. İyi geceler![]()
Yapmadım ama isteyenleri banlayacağımOnlarda tatsın bu lezzeti
![]()
listedesin
ancak akşam olurvaktimiz olur inş daha.
Düşündüm her şeyiBunu hediyelerden biri yap bir şanslı üyemizi 1 kere banlıyacagım 5 dk falan diye
haydeeebehlül kaçar.
![]()
you are top on my blacklistBunu hediyelerden biri yap bir şanslı üyemizi 1 kere banlıyacagım 5 dk falan diye
haydeeebehlül kaçar.
![]()
Sen kimin adamını banlıyorsun ?you are top on my blacklist![]()
burası benim alanım arkadaşSen kimin adamını banlıyorsun ?
burası benim alanım arkadaş
adamı banlama yarışına girecez gibi@XXXX37 yandın
![]()
Sen kimin adamını banlıyorsun ?
adam korkmaya başladıBirde böyle kavgalar olacak şimdi "Ben banlıcam, sen banlama, birazda bizi banla, banlarsan bağ olur banlamassan dağ olur.1"
![]()
Bence seni [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] banlasın. Onda yeterli tecrübe varnoluyo ya burda adamlar beni listeye aldılar kavga ediyorlar![]()
noluyo ya burda adamlar beni listeye aldılar kavga ediyorlar
allaah işimiz kötü.