Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler. Ben desem ki ileride bir etkinlik yapacağım. 3 kişiye hediye vereceğim. Bu hediyeler, telefon kabı olabilir, sdcard olabilir başka neler olabilir :) Ben düşünsem sizler ne gibi hediyeler dağıtmamı istersiniz :) Her ay olsa ne gibi hediyeler dağıtabilirim :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Beyler. Ben desem ki ileride bir etkinlik yapacağım. 3 kişiye hediye vereceğim. Bu hediyeler, telefon kabı olabilir, sdcard olabilir başka neler olabilir :) Ben düşünsem sizler ne gibi hediyeler dağıtmamı istersiniz :) Her ay olsa ne gibi hediyeler dağıtabilirim :)
kab, sd kartı, flash, jelatin, buff gibi :D
ne tür sınırlarda olacak bu teknolojik şeyler ona göre söyleyelim de :) bir tanesini alırım ama :P

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
En iyisi 1 büyük iki küçük ödül yapmak :) Detaylı şekilde anlatırım ilk etkinliği 2-3 hafta sonra yapacağım :) S IV kabı HTC One kabı ve Sony Xperia Z kabı mantıklı duruyor :) Buradanda duyurmuş gibi oldum ama inşaAllah yapabilirim :) Kargo işlerini halletmeye çalışıyorum. :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
15-20 TL'yi geçmeyecek herşey olabilir :) Ama yani banada 80-90 TL fatura çıkmasın o kadar zengin değiliz :P
flash bellekler, telefon parçaları, jelatinler, kapları, 4 ya da 8 gblik sdler, şarj aletleri ( bana lazım :P ), usb ile çalışan aletler, pil setleri...

teknolojik olarka bunlar geldi aklıma. Aslında play store'dan uygulamalar yapabilsen hediye olarak o da olur.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yolculuktaydım abi, ayağ kolum gözüm koptu ya :D Hatırlanmak çok güzel bir duyguymuş bu arada, Allah razı olsun abim :)
@bt38 Bugün Kadir Has'ın önünden geçtim, aklıma sen geldin ama uğrayamadım :)
arkadaş mod olacan, yardım isteyecektim :) müsait misin ?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
En iyisi 1 büyük iki küçük ödül yapmak :) Detaylı şekilde anlatırım ilk etkinliği 2-3 hafta sonra yapacağım :) S IV kabı HTC One kabı ve Sony Xperia Z kabı mantıklı duruyor :) Buradanda duyurmuş gibi oldum ama inşaAllah yapabilirim :) Kargo işlerini halletmeye çalışıyorum. :)

Beni kazanmış say, ödülümü hemen gönder. :)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
flash bellekler, telefon parçaları, jelatinler, kapları, 4 ya da 8 gblik sdler, şarj aletleri ( bana lazım :P ), usb ile çalışan aletler, pil setleri...

teknolojik olarka bunlar geldi aklıma. Aslında play store'dan uygulamalar yapabilsen hediye olarak o da olur.

arkadaş mod olacan, yardım isteyecektim :) müsait misin ?

Uzunsa sonra konuşsak abi, yatıcamda, çok yorgunum. Eğer kısaysa iki dakika daha durabilirim.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Play Store hediye çeki gibi bir şey olsaydı güzel olurdu onuda araştırayım :) Tavsiyelerin için teşekkürler çoğu aklıma gelmedi :D özellikle şarj aleti :P

Beni kazanmış say, ödülümü hemen gönder. :)
Ne yazık ki bazı kurallarımız var :D 30.000+ mesajınız olmalı en az :P

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Uzunsa sonra konuşsak abi, yatıcamda, çok yorgunum. Eğer kısaysa iki dakika daha durabilirim.
Allah rahatlık versin :)

Play Store hediye çeki gibi bir şey olsaydı güzel olurdu onuda araştırayım :) Tavsiyelerin için teşekkürler çoğu aklıma gelmedi :D özellikle şarj aleti :P

Ne yazık ki bazı kurallarımız var :D 30.000+ mesajınız olmalı en az :P
seninkiler zaten belli desene :) fikirlerimi geri alayım :P

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
mod adayları şimdiden banlama listesi yaptınızmı bakalım. :)

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...