Samsung Galaxy S4 mü HTC One Mi?

Samsung Galaxy S4 Mü ? HTC One Mı ?

• Kullanılan toplam oy
    60

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Arkadaşlar Bu Konu Yeni Telefon Alacaklarada Yardımcı Olabilir
Oyumuzu Verelim Neden Ona Verdiğimizi De Artı ve Eksileriyle açıklarsak Çok Yardımcı Bir Konu Olur
Teşekkürler

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şaka gibi başlık açıyorsunuz arkadaşlar. Aynı başlık 2346576436 defa açıldı lütfen forumunda biraz araştırma yapıp başlık açınız. ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s4ün kamerası 13 megapixel bence her türlü o daha iyi

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
harbiden yav. kaç tane video inceleme var, yazı var. Ne istiyorsan telefondan ona göre seç. git xperia z al :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yahu s4 13 megapixel okey htc one ın 4megapixel tamam ama htc nin ultrapixel internetden ultrapixel i araştırırsanız htc nin kamerasının s4 le aynı oranda olduğunu anlarsınız bide bir telefon sadece kameraya bakılıp alınmaz

nako11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC ONE ! Eline al bi incele samsung'a telefon demezsin :)

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Güncelleme diyorsan Samsung. Onun dışında her şeyde HTC One.

Idiox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yahu s4 13 megapixel okey htc one ın 4megapixel tamam ama htc nin ultrapixel internetden ultrapixel i araştırırsanız htc nin kamerasının s4 le aynı oranda olduğunu anlarsınız bide bir telefon sadece kameraya bakılıp alınmaz

haklısın dostum milletin çoğu gösterişe alıyo telefonu en iyisi olsun modunda en iyisinide alır kullanamaz parasına yazık ne ultrapixeli bilir, s4'ü 8 çekirdekli zanneder xperia Z'i bilmezler bile Apple diye marka sevdasına alan var kimse bn bunu yapabilirim bu özelliği bana fazla bunun için gidip bilmem ne kadar para bayılmaya gerek yok demiyo herkes milyarder :D telefon dedin mi herkesin parası var.. :D soruyu sorana değildir lafım :D

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
htc one bana biraz gereğinden fazla ısınıyo gibi geldi daha 5 dk kamerasını inceleyim dedim hemen ısındı
Bide bu htc one da 9 dan fazla multitasking ekranı gözükmüyo neden s4 de istediğin kadar uygulama ac hepsi gözüküyo bide htc one nin hoperlör olan kısmı metal degil sanki bilen arkadaşlar bi cevaplayabilirmi

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben olsam htc one alırım...

oktaygezgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s4 demek samsung demek samsung demek en kolay root edilen en kolay rom yuklenen ve kaldirilan en kolay kisisellestirilen yazilimsal sorun oldugunda en kolay tedavi edilen telefon diyorum onun icin galaxy s dörttt

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
galaxy s4 demek samsung demek samsung demek en kolay root edilen en kolay rom yuklenen ve kaldirilan en kolay kisisellestirilen yazilimsal sorun oldugunda en kolay tedavi edilen telefon diyorum onun icin galaxy s dörttt
Aynen amcamın s1 ine cm 10.1 kurdum kolaylıkla bir arkadaşı beğenmiş sordu evo 3d ye kurulabilir mi diye bir araştırdım ölüm resmen stabil bir rom bile yok ki bootloader açma s-off falan telefonu açıp içinden kısa devre yaptırıyorsun bilgisayara bağlı iken çok zor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben s4 ile htc one arasında kaldım araştırmalarım sonucu htc yi şekil olarak çok beğendim müzik olarak çok beğendim gayet seri bir telefon 32 GB olması ise çok iyi gerçekten. Ama samsung ile HTC yi yanyana koydum Media Markt de ama maalesef samsung s4 fark koydu kamera kalitesi ile diyebilirim. Karşıdaki yazılar HTC ile okunmuyor ancak samsung S4 ile inanılmaz bir netlikte okunuyordu ayrıca samsung s4 de çift kamera aynı anda açılıyor. Ayrıca HTC kullananlar şarj sorunundan çok şikayetçi ve S4 ün ise şarjı en iyi alanlarından bir tanesiymiş. Kullanıcı değilim alacağım. Ama uygulamalarda çok fazla sorun yapabiliyormuş S4. HTC yi 15 dk kullandım çok fazla ısındı ancak inanılmz bir seri performansı var. S4 HTC kadar sri değil arkadaşlar. İlerleyen zamanlarda ise bilemeyeceğim hangisi hala serii olarak devam edebilir. Sizlerde biraz araştırıp yorum yaparsanız sevinirim hangisini alsam kararsız kaldım.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İki telefonu denedim. S4 te acma istedgınız yer bıraz gec acılıyo sanırım dusuk ghz lı cekirdekten dolayı. Kamerası gercekten guzel ama ne bilim ben sevmiyorum o galaxyleri. Htc daha saglam geldi cok seri akıcı ben htc derim ve cıkarılabilir batarya vs sd kart tan bezdım bence bataryanın ve hafıza kartının cıkmaması daha iyi

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İkisi de verdiğin parayı haketmiyor bence bekle xperia honami al derim eğer bnm gibi sanal tuş takıntın yoksa tabi.Hem son donanım hem kamera hem şıklık hem ideal boyut hemde su geçirmezlik daha ne olsun.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kamera, oyun ve batarya için S4; ses, akıcılık, sense, şıklık için One

Kamerada da instagram, facebook vb için kullanacaksanız one daha iyi diyebilirim. 4mp az ama diğer kullanımlar için.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu ankette şike mi var ?
Yorumların geneli s4 lehine..Ankete bakıyoruz 2 kat daha fazla HTC çıkmış.
Bence de s4 ama HTC One incelemiş değilim.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu ankette şike mi var ?
Yorumların geneli s4 lehine..Ankete bakıyoruz 2 kat daha fazla HTC çıkmış.
Bence de s4 ama HTC One incelemiş değilim.

Hocam htc one'ın daha iyi olduğunu herkes bildiği için bir şey yazma gereği duymuyor insanlar s4 diyenler ise bir şekilde koruması gerektiği için yazıyor :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
S4 daha önde ama ankette iki katından daha fazla oy almış.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim görüşüm ;

Malzeme kalitesi ve özellikleri , performansı iyi olabilir ama ( HTC Arayüzü , menüsü , tasarımını hiç beğenmiyorum .) Samsung Galaxy S4 daha iyi .

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc nin malzeme,müzik kalitesi ve tasarım bakımından daha iyi olduğu bir gerçek. Üstelik s4 çok ısınıyor ve samsung çok tipsiz telefonlar üretiyor.

prince_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 te arkadaşlar telefonda konuşurken daha ses rezilliği (Karşı tarafın Sesinde Patlama oluyor ve ses yankı yapıyor. "3 telefonda da vardı.")var, ben 3 tane S4 kullandım, 2 si ayne sebebten bana değişim verdiler.. ne yazıkki genel bir problem 3. de aynı çıktı ondan dolayı s4 de güvenim hiç ama hiç yok, Samsung Turkiye beni rezili üsfan etti, bir tane s4 resmen serviste kırdım.. inatçıyım ama bir daha samsung mu Allah korusun.. yazılım mazılım o eskidendi arkadaşlar.. şimdi eskisi kadar custom rom mevcut değil ( xda araştırın ).. tamam şarzı güzel kabul ediyorum ama o arayüz çok fazla takılıyor ( ram kullanımı 1.3 ila 1.6 arası ) .. mecburen muadili launcher (Apex) kullanıyorsun. Son olarak bana sorarsan HTC One almanı tavsiye ediyorum.. Mazleme kalitesi, Ses kalitesi herşey çok güzel. Ekran Gerçek renk ve daha keskin. Servisini bilmiyorum ama ondada sorun oluyormu?