- Konuyu başlatan
Koca Adam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
S4 zoom alırken bunu sana yollarımne geri dönüşü pekibahsettiğin?
S4 zoom alırken bunu sana yollarımne geri dönüşü pekibahsettiğin?
biri tablet biri kameraS4 zoom alırken bunu sana yollarımfalan filan
Sana bir sürü şey anlattım düzgün ne gördün abibiri tablet biri kamera![]()
Kamera için istiyorsan slr ya da yarı slr, dijital slr vs bişey al bence.Sana bir sürü şey anlattım düzgün ne gördün abigalaxy camera alacaktım bunu aldım şimdi zoom çıktı onu alacam
![]()
Yarı prof bir makinem var onu slr yapıcam ama sürekli yanımda taşımam mümkün değil normal olarak nokia almaktansa zoomu almayı tercih ediyorumKamera için istiyorsan slr ya da yarı slr, dijital slr vs bişey al bence.
fiyatı ne kadar zoomun? nerden alıyorsun mesela?Yarı prof bir makinem var onu slr yapıcam ama sürekli yanımda taşımam mümkün değil normal olarak nokia almaktansa zoomu almayı tercih ediyorum
fiyatı ne kadar zoomun? nerden alıyorsun mesela?
incelemeni beklerizRamazandan sonra elimizde olur galiba ... ama fiyat hakkında fikrim yok maalesef
Çok eleştiri aldım bu incelemde başalamadan bitti inceleme hayatımincelemeni bekleriz![]()
kendisiyle kendini çekemeyeceğine göreÇok eleştiri aldım bu incelemde başalamadan bitti inceleme hayatıminşallah abi sen gör o zaman fotoğrafları
Benim iPad 4 oyunlarda kasıyoripad4 android tabletleri kulaklarından tavana asar![]()
Benim iPad 4 oyunlarda kasıyorValla bak inanmak istemiyorum. Diyorum sorun bende mi benchmark yapıyorum aynı sonuçları alıyor. Ama 3D Test'lerinde biraz geride kalıyor. Egypt 3D HD gibi bir test var onda 30 FPS'ye yakın alıyor. Yeni çıkan bir test var GLBenchmark'ta dinozorlu onda 14 FPS zor alıyor. Modern Combat 4'den soğudum
Ama kimseye inandıramadım. Yükleyeceğim en kısa zamanda bir video alacağım görsünler
![]()
Kötülemek için söylemiyorum ama ben ne yapayım hep böyleHocam vallahi ipad4ü ne kullananı gördüm nede kendim kullandım zamanında ipad2 kullanmıştım o da zamanına göre gayet hoş yeterli bir cihazdı son apple cihazlarında performans hangi seviyelerde hiç bir bilgim yok![]()
Tekrar yapıcam birazdanEvet aktifleştirdikten sonra. Ilk aldığımda 17bin küsür ve 16bin900 küsür idi iki kere yapmıştım. Bugün video sonrası açtım Antutu yu 17203 verdi. Biliyorsun birkaç gün önce aktifleştirdim telefon özelliğini senin diğer konuda da yazmıştım.
Tekrar yapıcam birazdanyüksek çıkmazsa balkondan aşağı sallarım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Üşenmesem en deli oyunları yükleyip çok manyak bir hareket yapıcam ama üşeniyorum![]()
Çok güzel inceleme olmuşEllerine sağlık. İnternette sörf edirikene bende görünüyorum
ünlü olmuşuz
bu arada adamsın diyorum 2. Açtığın müzüğü Far Cry 3 oynarken duydum bir türlü bulamadım aradım aradım adamın dibisin
Sonunda senin gibi mübarek biri tarafından buldum
![]()
Hakkaten bulamadımNasıl bulamadın ya ben ilk duyduğum gibi google'a make it bun dem yazdım çıktı![]()
Oyunda acayip bi hava katıyordu gerçekten.![]()
Ne bilim oğlum ölçmedim kiFar Cry 3 de çalan şarkı bile yazsan bulurdun ya eziyet etmişsin kendine.![]()
Ben de bugün v13 kurdum çok gayet güzel.Reklamları kaldırsana yaf.
AdAway denedin mi?
Hosts dosyası yapıyor işte, her uygulamada işine yarar eğer reklam o listedeyse.![]()
Çok üşengecim o konudaAşağı sallama küser sanao kadar uğraştın tel aktivesi için.
Aslında iyi de oyun oynuyorsun kesinlikle yapmalısın amasanırım birinin gelip yüklemeleri senin adına yapması lazım
![]()