Samsung Galaxy Note 8.0 Video İncelemem

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Kamera için istiyorsan slr ya da yarı slr, dijital slr vs bişey al bence.
Yarı prof bir makinem var onu slr yapıcam ama sürekli yanımda taşımam mümkün değil normal olarak nokia almaktansa zoomu almayı tercih ediyorum

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet aktifleştirdikten sonra. Ilk aldığımda 17bin küsür ve 16bin900 küsür idi iki kere yapmıştım. Bugün video sonrası açtım Antutu yu 17203 verdi. Biliyorsun birkaç gün önce aktifleştirdim telefon özelliğini senin diğer konuda da yazmıştım.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ipad4 android tabletleri kulaklarından tavana asar :P
Benim iPad 4 oyunlarda kasıyor :D Valla bak inanmak istemiyorum. Diyorum sorun bende mi benchmark yapıyorum aynı sonuçları alıyor. Ama 3D Test'lerinde biraz geride kalıyor. Egypt 3D HD gibi bir test var onda 30 FPS'ye yakın alıyor. Yeni çıkan bir test var GLBenchmark'ta dinozorlu onda 14 FPS zor alıyor. Modern Combat 4'den soğudum :) Ama kimseye inandıramadım. Yükleyeceğim en kısa zamanda bir video alacağım görsünler :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Benim iPad 4 oyunlarda kasıyor :D Valla bak inanmak istemiyorum. Diyorum sorun bende mi benchmark yapıyorum aynı sonuçları alıyor. Ama 3D Test'lerinde biraz geride kalıyor. Egypt 3D HD gibi bir test var onda 30 FPS'ye yakın alıyor. Yeni çıkan bir test var GLBenchmark'ta dinozorlu onda 14 FPS zor alıyor. Modern Combat 4'den soğudum :) Ama kimseye inandıramadım. Yükleyeceğim en kısa zamanda bir video alacağım görsünler :)

Hocam vallahi ipad4ü ne kullananı gördüm nede kendim kullandım zamanında ipad2 kullanmıştım o da zamanına göre gayet hoş yeterli bir cihazdı son apple cihazlarında performans hangi seviyelerde hiç bir bilgim yok :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hocam vallahi ipad4ü ne kullananı gördüm nede kendim kullandım zamanında ipad2 kullanmıştım o da zamanına göre gayet hoş yeterli bir cihazdı son apple cihazlarında performans hangi seviyelerde hiç bir bilgim yok :D
Kötülemek için söylemiyorum ama ben ne yapayım hep böyle :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bıktım yaf. iPad'i oyun oynamak için aldım oyun oynayamıyorum. :(

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Evet aktifleştirdikten sonra. Ilk aldığımda 17bin küsür ve 16bin900 küsür idi iki kere yapmıştım. Bugün video sonrası açtım Antutu yu 17203 verdi. Biliyorsun birkaç gün önce aktifleştirdim telefon özelliğini senin diğer konuda da yazmıştım.
Tekrar yapıcam birazdan :) yüksek çıkmazsa balkondan aşağı sallarım :)

Üşenmesem en deli oyunları yükleyip çok manyak bir hareket yapıcam ama üşeniyorum :P

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tekrar yapıcam birazdan :) yüksek çıkmazsa balkondan aşağı sallarım :)

Üşenmesem en deli oyunları yükleyip çok manyak bir hareket yapıcam ama üşeniyorum :P

Aşağı sallama küser sana :) o kadar uğraştın tel aktivesi için.
Aslında iyi de oyun oynuyorsun kesinlikle yapmalısın ama :) sanırım birinin gelip yüklemeleri senin adına yapması lazım :)

Reaksiyon puanı
2,148
Çok güzel inceleme olmuş :) Ellerine sağlık. İnternette sörf edirikene bende görünüyorum :) ünlü olmuşuz :D bu arada adamsın diyorum 2. Açtığın müzüğü Far Cry 3 oynarken duydum bir türlü bulamadım aradım aradım adamın dibisin :D Sonunda senin gibi mübarek biri tarafından buldum :D

Nasıl bulamadın ya ben ilk duyduğum gibi google'a make it bun dem yazdım çıktı :P

Oyunda acayip bi hava katıyordu gerçekten. :)

Reaksiyon puanı
2,148
Far Cry 3 de çalan şarkı bile yazsan bulurdun ya eziyet etmişsin kendine. :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yav (ben bile yav dedim yaf demedim) SDN ye yeni alınan aşağıda çıkan reklama sövmekten dinden çıkıcam art>k yetkililer Popup reklam alın şu lanet olmayasıca reklamı kaldırın sayfanın yarısına basamıyorum yavv yeter be. + birde S3 te yazı yazarken sağa sola uçuyor seçemiyorum iyice delirdim UltimaRom yükledim cyanogen mod un nightly sürümünden kötü stabilliği. 4.0.4 için çıkardıkları ilk sürüm mükemmel stabildi bunda iyice azına vurmuşlar. Çok özellikli diye indirdim birde geri flashlıyım hele Supernexus u.

Reaksiyon puanı
2,148
Hosts dosyası yapıyor işte, her uygulamada işine yarar eğer reklam o listedeyse. :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Aşağı sallama küser sana :) o kadar uğraştın tel aktivesi için.
Aslında iyi de oyun oynuyorsun kesinlikle yapmalısın ama :) sanırım birinin gelip yüklemeleri senin adına yapması lazım :)
Çok üşengecim o konuda :P çok makbule geçer

Yine aynı puan çıktı ama ben sebebini anlayamadım

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Acaba bu aktive işlemlerini yaparken çok yükle olmadı bir daha dene yaparken kalan artık dosyalar sebebiyle olabilir mi? Gerçi nasıl yaptın ne kadar uğraştın onuda bilemiyorum ama. Mesela internet deneyiminde bazı hatalar alıyorum demiştin videoda internet deneyiminde de benim gözüme birşey çarpmadı. Acaba wipe filan yapıp aktive adımlarını tekrarlamak düzeltir mi? (Bu sadece tahminim)