Canımız sıkıldıkça banlıyoruz onu. İlla bişey yapmasına gerek yok yani
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ama işte bazen bir üsteki mesajda olduğu gibi konuşuyorGel de banlama şimdi
![]()
Ben öyle bişi yapmadım![]()
Masumum ben..![]()
Gençler hep @lordarcual'a verdik size hiç sormadık, ayıp ettik. Siz de ister misiniz
@desperado64 @friendly![]()
Hep bana verdiniz tabiGençler hep @lordarcual'a verdik size hiç sormadık, ayıp ettik. Siz de ister misiniz
Bunu sizde anlamadınız değil mi @Mai Nai Bey.... Bende anlamadım sorun yokGerçekmiş gibi gösterilmeye çalışılıp aynı anda şaka amaçlı yapılmış gibi gözüksede özünde kin ve nefret tomurcukları bulunan ama tamamiyle zararsız olan ve insanların biraz gülmelerine, biraz sevinmelerine, biraz üzülmelerine, birazda şaşırmalarına dayanılarak yapılmış bir bandı![]()
Gençler hep @lordarcual'a verdik size hiç sormadık, ayıp ettik. Siz de ister misiniz
Dark hocam var orada
sana özel alan açarlarAslında benim Korenin Melekleri Konusuna direk moderatör olarak atanmam lazım ama görecek göz lazım![]()
Kore'nin Melekleri için @ReDo ideal isimdi.![]()
onları geri döndürüm
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] ilgilenir misin hocam ?Bakın mobilden oy kullanılamıyor diyorum, hiç bir mod adayının umrunda değil mesela. Böyle mi modluk yapacağsınız. Nereye yapacağsınız?
Kullanmıcam vaz caydım...
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] ilgilenir misin hocam ?
Ben dedim, ID, şifre ver ben senin yerine istediğin yere oyu vereyimBakın mobilden oy kullanılamıyor diyorum, hiç bir mod adayının umrunda değil mesela. Böyle mi modluk yapacağsınız. Nereye yapacağsınız?
Kullanmıcam vaz caydım...
Ben dedim, ID, şifre ver ben senin yerine istediğin yere oyu vereyim![]()
Yok yaniYa tamam sana verecem ben, merak etme.
Edit: oyumu oyumu...