Tablet Hakkında Birkaç Soru

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Probook marka tablet geldi hediye.
ben buna 500 gblık harici diskimi takarsam çalışır mı? Ona göre micro usb çevirici alayım.

Tabletlerle torrent indirmek mümkünmü? Uygulama önerisi falan yardımcı olursanız sevinirim.
Tişikkirlir...

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Tableti PC ile karıştırma, torrent tablete göre değil.
500 GB harddisk duman eder tableti.
Birde Tişikkir Türkçe racona ters.
Bana sorarsan teblete ilk önce bir Türkçe Sözlük indir :)

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tableti PC ile karıştırma, torrent tablete göre değil.
500 GB harddisk duman eder tableti.
Birde Tişikkir Türkçe racona ters.
Bana sorarsan teblete ilk önce bir Türkçe Sözlük indir :)

Yardımın için teşekkürler.
Espiri mahiyetinde yazdığım yazılardan Türkçe bilmediğimi çıkarıyorsan, diğer mesajlarımı görmem için ben de sana gözlük tavsiye ederim. :)

Yok mu bu işlerden anlayan arkadaş?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bazı tabletler direkt olarak destekliyor bazılarına ise root + farklı uygulamalar gerekiyor ... 500 gb kapasiteli harddisk tableti kasacaktır... markette birkaç torrent uygulaması var fakat hiç denemedim...

Şu şekilde yapmanı tavsiye edebilirim tablet ve yanında harddiskin yada 4-8-16 gb lık flash beklekle birlikte usb çeviriciyi alacağın yere gidip alırken denemelisin... satıcıya bakalım oluyor mu dersin.. olursa zaten alırsın olmazsa da tabletinin destekleyip desteklemediğini araştırırsın...

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bazı tabletler direkt olarak destekliyor bazılarına ise root + farklı uygulamalar gerekiyor ... 500 gb kapasiteli harddisk tableti kasacaktır... markette birkaç torrent uygulaması var fakat hiç denemedim...

Şu şekilde yapmanı tavsiye edebilirim tablet ve yanında harddiskin yada 4-8-16 gb lık flash beklekle birlikte usb çeviriciyi alacağın yere gidip alırken denemelisin... satıcıya bakalım oluyor mu dersin.. olursa zaten alırsın olmazsa da tabletinin destekleyip desteklemediğini araştırırsın...

Evet dediğin mantıklı, en iyisi denemek.
Tişikkirlir :P

Bu arada konunun yeri yanlış olmuş.
Yetkili kim bilmiyorum ama [MENTION=130683]android3[/MENTION] bi el atıver kardeşim sana zahmet.

exorcist3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrent calisir gayette guzel indirir. Google play de uTorrent var tavsiye ederim. Harddiske gelince calisir ama birazda sans gerek. Bende onlarca otg kablosu var. 2 yada 3u calistiriyor. Bazi kablolar ince geliyor harddiske guc yetmiyor. Disardan guc girisi olan otg kablolar sorunsuz calistiriyor. Ben 1tb calistiriyorum. Yalniz tavsiye etmem cunku cihaz asiri isiniyor ve pil su gibi bitiyor

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Torrent calisir gayette guzel indirir. Google play de uTorrent var tavsiye ederim. Harddiske gelince calisir ama birazda sans gerek. Bende onlarca otg kablosu var. 2 yada 3u calistiriyor. Bazi kablolar ince geliyor harddiske guc yetmiyor. Disardan guc girisi olan otg kablolar sorunsuz calistiriyor. Ben 1tb calistiriyorum. Yalniz tavsiye etmem cunku cihaz asiri isiniyor ve pil su gibi bitiyor

Yardımın için sağol kardeşim. Bakalım deneyeceğiz artık.