Kadir Sekme
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Youtube videosu açılmıyor. Kırk yılda bir video izleyelim dedik tebrikler google.![]()
Hahah
Youtube videosu açılmıyor. Kırk yılda bir video izleyelim dedik tebrikler google.![]()
aynısı bende de oldu.![]()
Google da 502 veriyorsa dağılın.![]()
Aynısı kaynıma da olmuş.aynısı bende de oldu.
Artık telefona torrent oyun indiriyoruz ya ne hale geldik![]()
@arsenik ben de az önce youtube ye girerken bu sorunla karştım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
sen çok geç kalmışsın ben 2 senedir yapıyorum![]()
birileri mi saldırdı google a? yandex mi var arkasındaYoutube kullanan kim bilir kaç milyon insan karşılaştı aynı anda.
Bu arada hala sorun var.
![]()
Aynısı kaynıma da olmuş.Çekme yapıyormuş.
![]()
Teveccühünüz efenim.Böyle az ama öz espiri yapanların espirisi nedense kaliteli oluyor![]()
MediaMarkt ta bugün kampanya vardı, cep telefonlarında her 100 TL lik alışverişe 30 TL hediye çeki veriyorlardı.
SAmsung Galaxy S4 almaya gittim, bir tane ahizeli telefon, bir tane telsiz telefon ve kulaklık ile uzatmasını aldım, diğerlerini protesto ettim.
Sen büyüksün Allah'ım![]()
Bereket versin.MediaMarkt ta bugün kampanya vardı, cep telefonlarında her 100 TL lik alışverişe 30 TL hediye çeki veriyorlardı.
SAmsung Galaxy S4 almaya gittim, bir tane ahizeli telefon, bir tane telsiz telefon ve kulaklık ile uzatmasını aldım, diğerlerini protesto ettim.
Sen büyüksün Allah'ım![]()
2679 TL iydi Furkanım, 780 TL lik hediye çeki veriyorlardı. 1899 ageliyor ama yine de olmaz...
Eyvallah abi, iyi etmişsin almayarak.
Bak burada daha uygun. Düşün istersen.
Buradan kuzenimin müstakbel nişanlısına doğum günü hediyesi olarak aldık.
Nasıl bir oyun bu?http://www.futoshiki.org/ Hadi bulmaca çözelim
Nasıl bir oyun bu?
Ben ve gariban Nokia E6 cihazım ağlamaklı olarak sizi okuyoruz ona göre... :crying:
Anladım ki, yıldız olmak için Barça'ya imza atmak bile yetiyor.
Ne olmuş bu Neymar'a.![]()
Güzelmiş oyun sağ ol.Hemencecik anlatayım, linke tıklayınca önüne bulmaca zaten gelmiştir. 4x4 lük gelmiştir önce, istediğin sayıya göre ayarlayabiliyorsun, 5x5 6x6 7x7 8x8 9x9 ya kadar var büyüklüğü. Karelerin arasında <(Küçüktür) ve >(Büyüktür) işaretleri var, o işaretlere göre sayılar yerleştiriyorsun. Sayılar kaça kadar dersen eğer oda şöyle, 4x4 açarsan eğer, her satır ve sütünda 1 2 3 4 olacak, tekrarlamayacak. 5x5 te 1'den 5e kadar gibi. Umarım yeterli olmuşturVarsa başka soru, alayım ?
![]()
Güzelmiş oyun sağ ol.
Yok rakamlar daha iyidir benim için.Kelime oyunlarını sever misin bilmiyorum ama belki biliyorsundur, Wordabula var birde. Tavsiye ederim, biraz zorlanıyorum ben oynarken ama hoşuma gidiyor yinede![]()
Hayırlı olsun güle güle kullansın. Ama çok fazla para... S3 daha makul duruyor. Samsung da bir çocukla konuştum, 1900 TL nin altında alacağın her S4 paraleldir dedi. Onlar sadece ödemede kolaylık sağlıyorlar.
Bekleyelim bakalım hayırlısı.