Korpe
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 16
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] hala banlanmadınmı ?
tüh
Ben buradayım . Günaydınlar .... [MENTION=136676]IThelp[/MENTION] aze63 değil azen63 (ismimin kısaltılmışıdır)...Benim demek istediğim aklı selim olsun hiç bari iki lafı bir araya getirecek adamlar olsun dün adamlar konuşmayı bile beceremedi ee nasıl barışcıl mesaj verecekler di ki valla ben hiç birşey anlamadın o 2 sinde geveleyip durdular tabiki bende artık yeterrrrrrrrrr diyorum gına geldi bu olaylardan bitsin hükkümetinde hataları var gezipark dan hataları var iki tarafında haklı yönleri var ama keşke şu teroristler olmasaydı belkide daha güzel olur belkide yine burda tartışırdık seni davet eder iki istanbulu olarak gider gezer bakar gelirdik ama şu provakatörler herşeyin öne gecti. barışcıl duyguları olan insanlarında duygularıyla oynadılar bu teroristler
taraflı ve ya tarafsız hocam herkesin mutlka sevdiği bir tarafı vardır ama herşeyden önce insan olmak ve saygı sevgi icinde olmak var
@hasanyemkteyiz ve @Aze63 kardeşlerimiz gitseydi tence tava da yemek yaparlardı valla başkan kacardı ikisindeşaka yapıyorum arkadaşlar alınmasın gülümsemeye ihtiyacımız var
Vayy hedef de gösterdin bakalımBugune kadar olmadı, bundan sonra olursa sorumlusu sensin.
Dün bi tur attım da. Apo, pkk bayrakları yine havadaydı yüzü kapalı adamlar kol geziyodu. Kimsenin de gıkı çıkmıyodu. Çünkü kaynaşmışlar gençlerimizle.
Fark ettim ki Pkk çekilmemiş, tam tersi içimize iyice işlemiş.
Dün bi tur attım da. Apo, pkk bayrakları yine havadaydı yüzü kapalı adamlar kol geziyodu. Kimsenin de gıkı çıkmıyodu. Çünkü kaynaşmışlar gençlerimizle.
Okuma zaten okusanda anlayabileceğin bir şey değildi. Sen at gözlüklerini takmaya devam et. Koyun gibi güdül efendin ne derse kabul ...
Hahaha istediğin özgürlüğü vericekler![]()
Ben buradayım . Günaydınlar .... @IThelp aze63 değil azen63 (ismimin kısaltılmışıdır)...
Tencere tava hep aynı kafa hep aynı hava..
hayata gülümseyen yüzlerle bakmayı ne kadar çok özlemişiz değilmi. ben sizden 3500 km uzaktayım. benim yerime sen daha çalarsın IThelp)
senden iyisinimi bulacaklar.
Bak Seni sevmeye başladım 2-3 ay sonra cayını içmeye gelecem... (sen yinede bana inanma belli olmaz).
bu arada sallayaynlar hala sallamaya devam ediyor. ben yinede diyorum sizin taraftan her şey güllük gülistanlık gibi görünüyor. ben buradan daha farklı görüyorum ... dış güçlerin emellerine alet olmayalım . sadece vatanımızı düşünmüş olsaydık bu olaylar hiç olmazdı.CNN bakın Reutuers bakın ve daha nice kanala bakın derim dediklerimi daha iyi anlarsınız.
vesselam ..
artıık yazmak bile içimden geçmiyor..(akşam fena çalıştım uyumak istiyorum)
Okuma zaten okusanda anlayabileceğin bir şey değildi. Sen at gözlüklerini takmaya devam et. Koyun gibi güdül efendin ne derse kabul ...
O kadar da report ettiydin halbukiNeyse belki başka bahara.
Böyle devam et.. Sayende kazanmaya devam edeceğiz...
Kankalarından birkaçı 170 sayfadır bu yaklaşımın daha agresifini sergilerken beğenen sen değil başkasıydı sanırım![]()
Ben hiçbir zaman bu tür yaklaşımların içinde olmadım. Her zaman önce karşındakine saygıyı ön plana çıkardım. Ama bu zihniyet "dağdaki çobanla benim oyum bir değil" zihniyetidir. Kaldı ki bu cümle bile o kişinin ne kadar cahil olduğunu ortaya koymaya yeterde artar bile tabi anlayana..
Sürekli bir ayrıştırmadan bahsediyorsunuz ama aynı şeyi sizde yapmaya devam ediyorsunuz.
28 Şubatın savcısı olsam, dönemin 25 milyon aylıklı Merkez Bankası Başkanı Gazi Erçeli bir numaralı sanık yapardım. Bugün 10 bin lira emekli maaşı alarak, köşe yazarlığı, holdinglere danışmanlık yapan Erçelin hak ettiği yer dört duvar arası bir zindan. Zira bahsettiğim kasedin kahramanı o! 2000 yılında Bilderberg toplantısına Türkiyeyi temsilen Rahmi Koç ile birlikte katılan Erçel, küresel patronların Türk ekonomisini batırma görevini nasıl başarı ile yerine getirdiğini kasetteki vahim tabloda ortaya koyuyor. Erçel, Habertürkte bir süre köşe yazarı olarak utanmadan ekonomi yazıları yazdı, daha sonra Erçelin faizin babası bir defactoring şirketi olduğunu, yani modern tefecilik yaptığını anlayınca gazete yazarlığına son verdi.Keşke yapsaydım , art niyetli olmayalım
@Efka_vasi sen Kuşhana nedir bilimisin babo (urfa şivesi ile )....?
ne yazikki ne video seyredebiliyorum vede upload edebiliyorum .... onun için sen bana anlat bende dinleyem..@azen63 sende bilmiyorsun bak bak
[video=youtube;PqNgiN8_FW4]http://www.youtube.com/watch?v=PqNgiN8_FW4[/video]
ne yazikki ne video seyredebiliyorum vede upload edebiliyorum .... onun için sen bana anlat bende dinleyem..![]()
çöl şartlarında uydu ile baglanıyoruz. sıkıntı yani IT Ahmet sağolsun hepsını engellemış.Benim işyerinde video izliyemiyorum video arayüzünü görüyorum ama izlemiyorum kendim yaptım kendim izlemiyorum yasağıyasak herkes icindir
sen neden izleyemiyorsun peki sorun ne?
çöl şartlarında uydu ile baglanıyoruz. sıkıntı yani IT Ahmet sağolsun hepsını engellemış.
sende vardır bir ilaç felan yaniii... varsa özelden atarmısın..
tamam bekliyorum ...evde var eve gecince atarım pm ile sana