SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yabancı kaynakları takip etseydin böyle konuşmak bir kenara aklından dahi geçirmezdin. Ha oralarda da engelleme girişimleri olmuyormu? Tabii ki oluyor ama bizim ki ile uzaktan veya yakından alakası yok. Resmi yayın organları bir kenara, artık en büyük medya akışı haline getirdikleri sosyal medya ve benzeri popüler haber paylaşım sitelerinde de insanlar sınrsızca istedikleri haberi yayıyorlar. Ancak dünyada televizyon izleme sıralamasında ikinci olan bizim gibi bir ülkede medyayı siyasi güç olarak kullanmanın değeri paha biçilemez.

Sorulan soruya soruyla cevap verdiği ve demagoji yaptığı için yayından alınmış olmasın?

Demogojiyle alakası yok.. Beyaz Saray, NewYork, Londra oralardaki olaylara karşı polisin tavrını anlatacağı sırada mı anladılar demogoji yaptığını.. Canlı yayında kendi kirli çamaşırları ortaya dökülecek diyerek olmasın..

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
942846_560681413966883_220886056_n.jpg

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Demogojiyle alakası yok.. Beyaz Saray, NewYork, Londra oralardaki olaylara karşı polisin tavrını anlatacağı sırada mı anladılar demogoji yaptığını.. Canlı yayında kendi kirli çamaşırları ortaya dökülecek diyerek olmasın..

Oradaki olayları anlatmıyor, ya beyaz saraya da molotof atılsa diye demagoji yapıyor.

-------------

Sahilde çocukları coplayan üç polis açığa alınmış.

[video=youtube;frIBsTSZ8DY]http://www.youtube.com/watch?v=frIBsTSZ8DY[/video]

İzmir’deki Gezi Parkı eylemleri sırasında Kordon’da deniz kenarında oturan gençleri coplayıp bir genç kızın saçını çeken üç çevik kuvvet polisi açığa alındı.
Kaynak

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ayyıldız Tim; Köşebaşlarında illegal örgüt mensuplarına 200TL banknot dağıtan İşbankasını Hacklemiş...

jJ86J9T.jpg

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu yandaş cıvıklar, 3 gün önce 5000 öğrenci Trafalgar meydanından meclise kadar tayyip istifa diyerek yürürken neredeymiş? Halk bunların ne mal olduğunu çok iyi gördü. Şimdi istedikleri kadar çırpınıp dursunlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bayım, gösteri bitti!

[video=youtube;br4KOyNaMAI]http://www.youtube.com/watch?v=br4KOyNaMAI[/video]

Sorduğu sorulara kaçamak cevaplar veren (aynen burada da olduğu gibi) ve konuşmayı alakasız yönlere çekerek hükümet propagandasına dönüştüren danışmanı "the show is over" diyerek yayından alan sunucunun bizim ülkemizde yaşama ihtimali nedir? Cevap: 0

sizler değilmiydiniz özgürlüğe saygılı olun diye adam özgürce düşüncelerini ifade etmek istiyor fakat zorla susturuluyor sizin arzu ettiğiniz demokrasi sizin gibi düşünmeyenleri susturmak mı? zaten kim geziyle alakalı karşı bir haber yapsa yandaş medya olup çıkıveriyor buda ilginç bir durum.

Türkiye deki olayların kimleri sevindirdiğini görün http://www.ensonhaber.com/lieberman-gezide-yasananlardan-dolayi-cok-mutluyuz-2013-06-12.html

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
sizler değilmiydiniz özgürlüğe saygılı olun diye adam özgürce düşüncelerini ifade etmek istiyor fakat zorla susturuluyor sizin arzu ettiğiniz demokrasi sizin gibi düşünmeyenleri susturmak mı? zaten kim geziyle alakalı karşı bir haber yapsa yandaş medya olup çıkıveriyor buda ilginç bir durum.

Türkiye deki olaylarının kimleri sevindirdiğini görün http://www.ensonhaber.com/lieberman-gezide-yasananlardan-dolayi-cok-mutluyuz-2013-06-12.html

El insaf! Video'yu da mı izlemedin? 10 dakika boyunca kim konuşuyor da susturulmuş oluyor? Anlaşılan sizin bütün duyu organlarınız hükümet endeksli çalışıyor. O ensonhaber dediğin yandaşlıkta doktora yapmış sitede şu an mit ile mossad başkanlarının gezi eylemi değerlendirmesi yaptığı da yazıyor mu?

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
El insaf! Video'yu da mı izlemedin? 10 dakika boyunca kim konuşuyor da susturulmuş oluyor? Anlaşılan sizin bütün duyu organlarınız hükümet endeksli çalışıyor. O ensonhaber dediğin yandaşlıkta doktora yapmış sitede şu an mit ile mossad başkanlarının gezi eylemi değerlendirmesi yaptığı da yazıyor mu?

birader dünyada akp yandaşı olmayan medya kalmadı size göre twittra mı inanıcaz anlamadımki ordaki birçok haberde yalan yanlış çıktı kime inanalım bilemedik yahu herkes yandaş herkes akpli size göre herkes sizin gibi düşünmek zorundamı anlayamadık gitti adam konuşuyor ama tam abd ye giydirecek sözü kesiliyor eğer buysa tarafsız habercilik anlayalım yani ayrıca mosad mit haberini de gördüm o sitelerde.

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Buyur arkadaşım http://forum.shiftdelete.net/sdn-ha...usunuyorlar-tartisiyoruz-167.html#post2918869 nolu mesajımda o siteden alıntı yaparak mossad başkanının Türkiye'ye geldiğini yazdım.

Peki sen hiç Mossad başkanının tam bu olaylar üzerine neden ülkemizde geldiğini düşündün mü hiç?

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
birader dünyada akp yandaşı olmayan medya kalmadı size göre twittra mı inanıcaz anlamadımki ordaki birçok haberde yalan yanlış çıktı kime inanalım bilemedik yahu herkes yandaş herkes akpli size göre herkes sizin gibi düşünmek zorundamı anlayamadık gitti adam konuşuyor ama tam abd ye giydirecek sözü kesiliyor eğer buysa tarafsız habercilik anlayalım yani ayrıca mosad mit haberini de gördüm o sitelerde.

Hükümet yandaşı olmayan var bir iki tane ama onlarıda rtük ceza yağmuruna tutuyor. Neyse, isteyen istediğini takip eder, inanır ama özellikle hükümet taraftarları belkide hatalı olmanın verdiği sinir ile dozu kaçırıp tuhaf hallere düşüyorlar.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bazı arkadaşlar yine Yiğit Bulut deyip izlemeyin diyecekler fakat mutlaka bu video' yu izleyin.

Konu başkanlık sistemi fakat ilk 30 dakikası ekonomiyi anlatıyor.

[video=youtube;HcahVY_tHkU]http://www.youtube.com/watch?v=HcahVY_tHkU&feature=youtu.be[/video]

140 katrilyon TL' nin yarısı yani 70 katrilyon TL faiz ödemesi. Faiz lobisi ne imiş anlatıyor.

Mutlaka, mutlaka izleyin, uzunca bir süre hükümet' e değinilmemiş, sadece ekonomik rakamlar ve belgeli tespitler var.

Video bir sene öncesine ait zaten.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
hadi bizde [MENTION=19025]AliA[/MENTION] ya direnelim. [MENTION=2]Troy[/MENTION] a baş kaldıralım. SDN yi yakalım yıkalım :clap:

Ne lan bu 15-20 gündür, "Direniyoruz da direniyoruz."

Hsayathiya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sen bizim yazdıklarımız hiç okumamışsın. hani derler ya analayana sivrsinek az anlamayana davul zurna az... bilmem anlatabildimmmiii..

sen hayata hangi gözlükle baktığını bilemem ama ben at gözlüşü takmıyorum.
ben bir kürt olarak senden daha fazla bu vatanı savunuyorum diye yazmadığın kalmış. kaldı ki ben soruma hala cevapta almış değilim . bir de demişssinki kürt sorunu dostani görüyormusunuz diye kürt meselesinde türklerden çok kürtlerin canı yandı malı gitti. 30 bin şehit verildi canınız hiç mi yanmadı hi. mi bu sorunlar neden oluşuyor diye sormadınız mı kendinize .. tabiii siz kendinizi beyaz türk olarak lanse ettiğinizden dolayı bir şey diyemem size . gezi olaylarrında atatürkten cok aponunh resmi marjinal grupların resimleri afişleri israilin vardı. birde ab den abd den yardım istemeler. bunlar vatan haini değil de nedir.
Ben türkiyede akan kanın ne olursa olsun nasıl olursa olsun durduran insanı desteklerim. ama bundan nemalanan insanlar istemez işte gerçekten vatanını düşünüyorolsaydın bunların emellerine alet olmazdınız çanak tuttmazdınız.

TENCERE TAVA HEP ANYI KAFA HEP AYNI HAVA.

Yorumlarıma bak ilk 2 gün yapılan eylemlere kariı tek bir kelimem var mı?

benim gönül aynamda ALLAH var, Peygamber sevgisi var. Sizin gönül aynanızdan inşaallah Allah olur
,Peygamber sevgisi olur.

ALLAH sizleri bizleri bütün insanlığı ıslah etsin ...

bakınız beyefendi, sözlerimi çarpıtmayınız ve kendi zanlarınızla şahsımı itham etmeyiniz!

bir at gözlüğüdür dilinize sakız yapmış gidiyorsunuz, nedir bu? ben at gözlüğü takmıyorum demeniz, gerçektende dünyaya bu gözlüklerle bakmadığınız anlamına mı geliyor? yoksa zaten at gözlüğü takmakta olan bir insan da sürekli sizin gibi "ben at gözlüğü takmıyorum" gibisinden iddalarda bulunmaz mı?

"ben bir kürt olarak senden daha fazla bu vatanı savunuyorum diye yazmadığın kalmış "

eğer burda anlamış olduğum şeyi imaa etmişseniz ne yazık size, ne yazık ki gerçekten çevrenize sabır diliyorum.

bir de demişssinki kürt sorunu dostani görüyormusunuz diye kürt meselesinde türklerden çok kürtlerin canı yandı malı gitti.

ben ne yazıyorum, ne anlatmaya çalışıyorum, sizin lafı anladığınız, onca cümleden algıladığınız şeye bakın, pes doğrusu, bu algı için özel olarak bir çaba sarfediyor musunuz, yoksa anlamak için hiç mi çaba sarfetmiyorsunuz?

Kürt açılımı meselesi farklı bir meseledir, Kürt halkı farklı bir meseledir. Kürt açılımı meselesi, emperyal bir proje olan büyük ortadoğu projesinin bir parçasıdır, oysa Kürt halkı Anadolunun bir parçasıdır, tıpkı Türk halkı gibi.

İkisi arasında çok büyük fark var beyefendi, bizim ise karşı olduğumuz nokta Büyük orta doğu projesi kapsamında kurulabilecek bir Kürdistan devletidir, çünkü bu başta bizim olmak üzere 3 ülkenin toprak bütünlüğünü tehtid eden, bozan, emperyal bir projedir. TIPKI İSRAİL GİBİ.

Kürt halkı, tıpkı Laz, Çerkez, Boşnak halkları gibi bizim bir PARÇAMIZDIR! ve ekliyorum Kürt halkı ne kadar çekmişse Türk halkıda o kadar çekmiştir bu meselelerden, fakat bu emperyal projelerle bu Halkların önünde çok daha büyük bir uçurum beklemektedir onları.

GEZİ PARKI meselesine gelecek olursak.

Gezi parkında şahsen ve bu forumdaki bir çok arkadaşımında benimle aynı görüşte olduğunu düşünerek düşüncelerim şunlardır.

Bizim için yegane öncelik Ülkemizin-Vatanımızın bütünlüğüdür, bu bütünlüğü korumaktır.

Gezi parkında desteklemiş olduğumuz şey, eylem ortaya çıkmadan öncede varolan taleplerimizdir.

Bu talepler içerisinde Özgürlük ve Haklarımızın korunması, hassasiyetlerinin dikkate alınması, ihmal edilip görmezden gelinmemesi ve Memleketimizin tabiatının doğasının, hiç bir şekilde birilerinin rant projeleri kapsamında, birileri çok daha büyük servetlere sahip olsunlar diye tarumar edilip, illerimiz şehirlerimiz, ilçelerimize Halkımızın rızası olmadan hiç bir şekilde müdahale edilmemesidir.

Hala bozuk plak gibi geçmiş karşımıza marjinal grup, marjinal grup deyip duruyorsunuz.

Kendi vatandaşlık haklarını kullanarak, barışçıl bir şekilde gezi parkında eylem yapan yurttaşlarımız, HALKIMIZA, recep tayyip erdoğanın polisleri ne için orantısız kuvvet uygulayıp adeta o insanların irade, özgürlük ve haklarına saldırıda bulunmuşlardır? Bugün bu memleketin yasaları dahi, gezi parkında eylem yapmış olan yurttaşlarımızın yanındayken, tayyip erdeoğan veya onun valisi veya emniyet müdürü, kimin, hangi yasalarıyla bu insanlara bu zulmü reva görmüş, bu şiddeti uygulamışlardır?

Eğer söyledikleri gibi ortalıkta marjinal gruplar dolaşıyorsa, bunun baş sorumlusu Hükümettir, bunun kabahatini başkalarında aramayınız, etki-tepki meselesidir tüm bunlar, marjinal diye nitelendirilen gruplara bu fırsatı veren Alanları dolduran HALK değil, yine hükümet ve onun kolgücü polisidir.

Ben ve benimle aynı paralelde düşünen insanlar; emin olun ki; bu vatanı karşılıksız seviyoruz, alanlarda vatan için özgürlüklerimiz için halkımız için, daha güzel günler için mücadele edişimiz bu yüzdendir. Biz spor olsun diye çıkmıyoruz sokaklara, biz yaşam standartlarımızdan taviz veriyoruz, biz halkımız vatanımız milletimiz için mücadele ediyoruz, biz bir diktatöre başkaldırmak için, artık yeter demek için direniyoruz.

Öte yandan memleketimizin bu halini fırsat bilip, eylemleri karıştıran adii kimseler yok mudur, vardır. Dış mihraklarda bu işe dahil olmuşlar mıdır, olmuşlardır.

Fakat bunların bizim ile en ufak ilgisi yoktur, biz vatanımızı en başta bahsi geçen dış mihraklardan korumaktayız zaten, gezi parkı direnişi ise öte yandan bu dış mihraklardan olduğu kadar ülke içerisinde bir kısım dış mihrakların işbirlikçi tayfalarına da başkaldırıdır zaten.

Ne ekersen onu biçersin, bugün yaşananların tek sorumlusu HÜKÜMETTİR. Olayları bu hale getiren, hükümetin yanlış politikalarıdır. Örgütlü olan hükümettir, öyleyse önce Hükümet gözlerini açık tutacak dış mihraklara karşı, ki HALK bunun oyuncağı olmasın. Ama nerdeee hükümette o sağ duyu, o erdem? Anca tencere tava hep aynı hava.. anca tahrik etsinler insanları, çünki bu insanlarda sorumluluk bilinci yok. öte yandan hadi yine iyisiniz bir cümle daha öğrendiniz.

vesselam.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Buyur arkadaşım http://forum.shiftdelete.net/sdn-ha...usunuyorlar-tartisiyoruz-167.html#post2918869 nolu mesajımda o siteden alıntı yaparak mossad başkanının Türkiye'ye geldiğini yazdım.

Peki sen hiç Mossad başkanının tam bu olaylar üzerine neden ülkemizde geldiğini düşündün mü hiç?

Ben o sitenin mide bulandıracak seviyedeki yandaşlığından dolayı oraya girmediğim için sordum. Madem haberi yapılmış ve arkadaş da görmüş, o halde gezi parkı eylemcilerini neden israil yandaşlığı ile suçluyor?

Günlerce dış mihraklar diyerek milletin başının etini yedikten sonra israil gizli servisi ile suriye de oluşturdukları kardeşliği ve gezi parkı eylemini konuşmalarının neyini düşüneceğim?

Reaksiyon puanı
0
Hükümet yandaşı olmayan var bir iki tane ama onlarıda rtük ceza yağmuruna tutuyor. Neyse, isteyen istediğini takip eder, inanır ama özellikle hükümet taraftarları belkide hatalı olmanın verdiği sinir ile dozu kaçırıp tuhaf hallere düşüyorlar.
Biz hatalı olmanın değilde ne kadar haklı olduğumuzu görmenin sevinciyle şükür ediyoruz.Bizim oralarda bi laf var,"yangıdan ne yaptığını bilmiyor" diye.O kadar komik,çelişkili durumlara düştünüz ki,komedi filmi çekseniz gişe rekoru kırarsınız.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bazı arkadaşlar yine Yiğit Bulut deyip izlemeyin diyecekler fakat mutlaka bu video' yu izleyin.

Konu başkanlık sistemi fakat ilk 30 dakikası ekonomiyi anlatıyor.

[video=youtube;HcahVY_tHkU]http://www.youtube.com/watch?v=HcahVY_tHkU&feature=youtu.be[/video]

140 katrilyon TL' nin yarısı yani 70 katrilyon TL faiz ödemesi. Faiz lobisi ne imiş anlatıyor.

Mutlaka, mutlaka izleyin, uzunca bir süre hükümet' e değinilmemiş, sadece ekonomik rakamlar ve belgeli tespitler var.

Video bir sene öncesine ait zaten.

Mutlaka İzleyin

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Biz hatalı olmanın değilde ne kadar haklı olduğumuzu görmenin sevinciyle şükür ediyoruz.Bizim oralarda bi laf var,"yangıdan ne yaptığını bilmiyor" diye.O kadar komik,çelişkili durumlara düştünüz ki,komedi filmi çekseniz gişe rekoru kırarsınız.

Laf ebeliği yapmak için alıntı yapmasaydın keşke. Bir fikrin varsa dinliyorum.

Rylad

Asistan
Reaksiyon puanı
12
İlk başlarda çok destek veriyordum. Ama şuanda bdp mitingi tarzı olmaya başladığında bıraktım. Dünde televizyonda bdp bezleri apo posterleri flamalara asılınca boşver dedim.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ayyıldız Tim; Köşebaşlarında illegal örgüt mensuplarına 200TL banknot dağıtan İşbankasını Hacklemiş...

jJ86J9T.jpg

Arkadaşın teki sorup duruyordu bu bankaya ne oldu diye. Gerçi bu mesajı beğendiğine göre öğrenmiştir. Hükümete yakın klavye delikanlılarının sırf hükümete muhalefet etti, gezi parkı eylemini destekledi ve reklamında oynadığı için bir Türk bankasını hacklemesini açıklayın bir zahmet. Şimdi bu bankanın ve müşterilerinin uğradığı zararı bilebilen varmı? Tahmin?

AvurCbE.jpg

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0

yahu insanları akpli hükümet taraftarı bilmem neci diye damgalamaktan bir vazgeçin ayrıca isteyen akp lide olur istediği gibide olur eylemciler demokrasi isterken kendileri gibi düşünmeyenlere baskı yapıyor kusura bakmayında bu demokrasi değildir sen saygı bekliyorsan saygı göstereceksin bu kadar basit. ayrıca bu ülkede demokrasi ne zaman vardıda şimdi yok diyorsunuz siz türbanlılara yapılanlara hassasiyet gösterdinizmi ozamanlar gazetelerde türbanlıları irticacı terörist gibi damgalıyorlardı şimdi akpli yandaş diye damgalıyorlar ozamn ecevit deniz baykal türbanlı kadıların eylemlerine başkaldırı yapıyorlar teröristler diyorlardı ve o insanlar hiçbir yeri yakıp yıkmadılar o kadınları otobüslere doldurup şehir dışına bırakıyorlardı ikna odalarına kapatılıp başlarını açsınlar diye baskı yapıyorlardı bizzat yaşayan akrabalarım var neyse ozamn kimse demokrasiden dem vurmuyordu şimdi herkes demokrasi bekçisi oldu çıktı başımıza demokrasi sadece bir kesim için değil beyler herkes için vardır eğer sadece bir kesim için demokrasi istiyorsanız o demokrasi değildir kendizi kandırmayın.

ayrıca burda kimseye cevap vermedim kimseyi alıntılamadım yaptığım yorumlar birilerine dokunduğu için bana cevap verme gereği duydular neden benim fikirlerim size tersmi o halde bana tepki vermek yerine saygı gösterin ÇÜNKÜ SİZİN GİBİ DÜŞÜNMÜYORUM sizde benim gibi düşünmüyorsunuz düşünmeyinde zaten ben nasıl sizlere tepki vermiyorsam sadece kendi fikirlerimi söylüyorsam sizde kendi fikirlerinizi söyleyin tepkinize ihtiyacım yok.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
yahu insanları akpli hükümet taraftarı bilmem neci diye damgalamaktan bir vazgeçin ayrıca isteyen akp lide olur istediği gibide olur eylemciler demokrasi isterken kendileri gibi düşünmeyenlere baskı yapıyor kusura bakmayında bu demokrasi değildir sen saygı bekliyorsan saygı göstereceksin bu kadar basit. ayrıca bu ülkede demokrasi ne zaman vardıda şimdi yok diyorsunuz siz türbanlılara yapılanlara hassasiyet gösterdinizmi ozamanlar gazetelerde türbanlıları irticacı terörist gibi damgalıyorlardı şimdi akpli yandaş diye damgalıyorlar ozamn ecevit deniz baykal türbanlı kadıların eylemlerine başkaldırı yapıyorlar teröristler diyorlardı ve o insanlar hiçbir yeri yakıp yıkmadılar o kadınları otobüslere doldurup şehir dışına bırakıyorlardı ikna odalarına kapatılıp başlarını açsınlar diye baskı yapıyorlardı bizzat yaşayan akrabalarım var neyse ozamn kimse demokrasiden dem vurmuyordu şimdi herkes demokrasi bekçisi oldu çıktı başımıza demokrasi sadece bir kesim için değil beyler herkes için vardır eğer sadece bir kesim için demokrasi istiyorsanız o demokrasi değildir kendizi kandırmayın.

ayrıca burda kimseye cevap vermedim kimseyi alıntılamadım yaptığım yorumlar birilerine dokunduğu için bana cevap verme gereği duydular neden benim fikirlerim size tersmi o halde bana tepki vermek yerine saygı gösterin ÇÜNKÜ SİZİN GİBİ DÜŞÜNMÜYORUM sizde benim gibi düşünmüyorsunuz düşünmeyinde zaten ben nasıl sizlere tepki vermiyorsam sadece kendi fikirlerimi söylüyorsam sizde kendi fikirlerinizi söyleyin tepkinize ihtiyacım yok.

"Bana yandaş deme" diyorsun ama işi yine türbana sarıp "siz türbana destek verdsiniz mi?" diye bana soruyorsun. Destek vermediğimi nereden biliyorsun? Bizim özgürlük çizgimiz birileri gibi iktidara endeksli değil arkadaşım. Aradaki fark da buradan geliyor. Gerçi bu konunun tartışılacak çok fazla alt konusu var ve burası da yeri değil fakat dün mazlumun yanında olup bugün rantın, despotluğun, tek sesliliğin, bencilliğin adeta askerleri haline geldilerse, hiç kusura bakmasınlar. Onlarında karşısında oluruz.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sen bize osmanlı nasıl satıldı onu anlatsana çok bilmiş...bana lozanı anlatsana çanakkkaleyi anlatsaana . hiç tarihte yaşanmamış olan inönü savaşlarını anlatsana . bana anafartaları anlatsana yada filistin cephesini. anlat okumazsan namerdim . ama sende nerde o bilgi birikim kendini beğenmiş bişey zanneden .... lerdensin.ancak sana ezberletileni gelir burada bozuk bant gibi söylersin..(bana lise , üniversite kitaplarından da maval okuma)

sabır sabır nereye kadar....

yeminle eğer cok bilmiş biriysem şurda buharlaşıyım :D olum ben hava atmam. ne biliyosam söylüyorum işte. okul kitaplarına göre konussak zaten tüm olaylar yanlıs.

la bi düşün: lan biz almanyaya sempatisi olan enver paşadan dolayı savaşa girmiş bir milletiz :D kitaba göre.

anlatsana anlatsana demişsin de. konumuz o savaslar mı yoksa verilen imtiyazlarla parcalanan devlet mi? ben onları da bildiğim kadarıyla anlatıyım. ama konu o değil

koordineli çalışma....

tarih böyle iki satırlık bişey zaten.

evet su bahsettiğim mesele taaa duraklamadan baslayan olayların patlama noktası. onlarca yıl belki 2 satır olabilir. ama bu olayı acıklamak için taaa iskitlere gitmeme gerek yok sanırım :)

Eee beter olsunlar.Bunlar değilmi idi Pazar günü Borsanın battığını, doların fırladığını söyleyen yalancı tava tencereciler.Ülke yanıyor bunlar şakşakçılık yapıyor.Sizde üzülüyorsunuz.Bunların yaptıkları Vatan hainliğidir.Ceza verilmişmiş,Dua etsinler Demokrasi var bu Ülkede,yoksa başka yerde olsa ümükleri sıkılmıştı.

demokrasi mi? :) hakan fidana dava acılıyor ertesi gün basbakan cıkıyor '' fidan ı yedirtmem diyor'' ertesi gün dava acan savcı görevden alınıyor :))

Türkiye'de demokrasi de medya da alayı yalan.
dün gördünüz mü cnn tayyip erdoğan için: avrupanın hitleri gibi bir benzetme yaptı. abd güdümlü medya kalkıp en yakın müttfetike bunu dicek?

bana kalırsa hem cemaat hem abd tayyibin ipini cekti.

arkadaşlar, gezi parkı olayının arkaplanı deşifre edilmiş. lütfen okuyun, okutun. türkiyemin başına ne büyük bir bela sarılacakmış. Allah(cc) korudu. özellikle destekleyen okusunlar, lütfen kötü niyetlilere maşa olmayalım.

http://www.takvim.com.tr/Yazarlar/ergundiler/2013/06/12/o-tim-imha-edildi-863451476491

mantıklı geliyor. ama bi ton acabalar yüklü yazıda. bu olaylar sırasında bi ton saçma sapan haber cıktı. bunlardan biri olabilir. cok samimi bir dostum diyor. dostlar gelir geçer.

​bak hadi benden sana kesin bir haber: millet gezi ile ilgilenirken petrol yasası meclisten geçti. bak bunu bir dostum söylemedi :)

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben o sitenin mide bulandıracak seviyedeki yandaşlığından dolayı oraya girmediğim için sordum. Madem haberi yapılmış ve arkadaş da görmüş, o halde gezi parkı eylemcilerini neden israil yandaşlığı ile suçluyor?

Günlerce dış mihraklar diyerek milletin başının etini yedikten sonra israil gizli servisi ile suriye de oluşturdukları kardeşliği ve gezi parkı eylemini konuşmalarının neyini düşüneceğim?

Bakmadığın için soru sordun bende cevabı verdim. Ayrıca herhangi bir sitenin de avukatı değilim onu neden verdi neden vermedi diye. Madem Suriye'de işin içine girdi acaba şu CNN ınternational ve benzeri uluslararası haber kanalları neden orada hiç canlı yayın yapmıyolar. Reyhanlı saldırısıda bu ülke de oldu neden canlı yayın yapmadılar.

Artık şunu bir ayırt edin.. Gezi parkı eylemcilerinin ilk 3 4 günlük eylemleri için birşey demem hatta hakta verdim. Ancak işin içine Mossad, CIA vs gibi elemanlar girince olayların ne boyutlara geldiğini gördük. Şunu da diyeyim eğer bu elemanlar müdahil olmasalardı bu ülkede olayları buralara getirecek ne insan ne grup ne de muhalefet var. Neden mi bkz: Cumhuriyet mitingleri.. Bilmem anlatabildim mi..

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bugün İstanbul'da polis memuru olan çocukluk arkadaşımla telefonda konuştum..Kendisi çevik kuvvet.Akşam saat 6 civarında aradım ve yaklaşık 15 dakika kadar konuştuk.Onu olayların başladığı ilk günlerde aramayı düşünüyordum fakat o dönemde izinliydi nasıl olsa orda değildir diye aramamıştım her neyse bunlar ayrıntı.Sizlere kendi sözlerini aktaracağım.

Telefonu açar açmaz selam bile vermeden işte misin evde misin diye söze girdim çünkü eğer işteyse durum vahim ve konuşmaya vakti olmayabilirdi ve onu tutmak istemezdim neyse ki evdeymiş kardeşim. Dayanamayıp 1 günlüğüne izin almış aslında resmi bir izin değilmiş yani yorgunluğa, bitkinliğe daha fazla dayanamayıp izin almak zorunda kalmış.

ben:işte misin evde misin
çevik: evdeyim evde
ben:selamün aleyküm
çevik:aleyküm selam
ben:ne var ne yok nasıl gidiyor
çevik: b..k gibi
ben :anlıyorum hacı,eve ne zaman geldin
çevik:bu gece 3 'te geldim,arkadaş gece 5'te aramış...(dikkat edin eve geldikten 2 saat sonra)
ben: duymadın telefonu öyle mi?
çevik:yok oğlum normalde biliyorsun duyarım ama bu sefer duymadım ben de anlamadım
ben:niye arıyor tekrar gitmek için mi (iş arkadaşını aramışlar ,o elemanda bunu arıyor çağrıldıklarını haber vermek için)
çevik :evet ama gitmedim izin aldım,herkes bitmiş durumda bu olaylardan dolayı sırayla izin alıyoruz.Bana herkes diyordu sıra sana geliyor ama ben almam dayanırım diyordum ama öyle olmadı tabi
ben:iyi etmişsin
çevik:sabah uyanınca aradım işte ben gelemeyeceğim dedim bugün dinlendim yarın sabah gideceğim,günleri karıştırdım artık galiba yarın sabah
ben:lan dün gece yanıyordu orası
çevik:hiç sorma 3-4 tane araç yaktılar,demir bilye attılar bak misket demiyorum sana, daha büyüğünü attılar molotoflar falan hiç saymıyorum bile
ben:gördüm hacı gördüm
çevik:lan tomayı yaktı hainler
ben:gördüm maalesef onu da, oğlum ben o tomanın tanıtımını izledim kendi kendini söndürmüyor muydu o
çevik ben de öyle biliyorum ama galiba motorunu yaktılar, tomanın yandığını görünce işte o zaman korktum,içindekiler Allah'tan inmişti aşağıya.Hatta anons geçiyorlardı yanıyoruz diye
ben:vay arkadaş ya
çevik:burnumuzun dibinde bekliyorlar,kimin iyi niyetli olup olmadığını biz nasıl bileceğiz demir bilye atıyorlar diyorum sana molotoflar ...
ben:öyle boş boş bakıyorlar öyle mi
çevik:oğlum her gruptan adam var bir tane değilki,bdp var sdp var chpliler var öğrenciler var maskeli teröristler de var
olayı çıkaran bunlar zaten
ben:ayrılmıyor mu onlar
çevik:ayırın bunları içinizden diyoruz dikelmiş bize bakıyorlar anca burnumzun dibinde lan bir şey atsalar kaçacak yer yok hapı yuttuk, mecbur gaz atıyoruz biz de öbür taraftan onlar bir şey atınca

Konuşmanın devamı daha çok tarafımdan edilen küfür de içerdiğinden devamını yazmıyorum sohbet bu konuyla ilgili genel olarak.Bunları bir polisin gözünden görelim anlamaya çalışalım diye yazdım malum şimdi herkes anlaşılmak istiyor ya bir de bu çocukları dinleyelim sevgi pıtırcığı sevgili çevre dostları.Pardon mesele çevre ya da ağaç değildi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İşbankası müşterileri zarara uğramışmış bu saatten sonra İş bankasıyla çalışan adamın ben vatanserverliğinden şüphe ederim. Burayı bi zahmet okuyun. Bu işler durulsun acaip bir operasyon bizi bekliyor olacak, Kravatlı takım elbiseli teröristlerin vay haline. bit(nokta)ly/12k9sBJ

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Bana yandaş deme" diyorsun ama işi yine türbana sarıp "siz türbana destek verdsiniz mi?" diye bana soruyorsun. Destek vermediğimi nereden biliyorsun? Bizim özgürlük çizgimiz birileri gibi iktidara endeksli değil arkadaşım. Aradaki fark da buradan geliyor. Gerçi bu konunun tartışılacak çok fazla alt konusu var ve burası da yeri değil fakat dün mazlumun yanında olup bugün rantın, despotluğun, tek sesliliğin, bencilliğin adeta askerleri haline geldilerse, hiç kusura bakmasınlar. Onlarında karşısında oluruz.

bi dakika türban hassasiyetimin olması beni yandaşmı yapıyor??? o birilerinden kasıt bensem çok yanılıyorsun sayfalar öncesine bakarsan iktidarıda elştirdiğimi görürsün peki sizler eylemlerdeki yanlışları eleştirebiliyormusunuz? Tanımadığın birine karşı önyargılı olma ben türbana ne kadar destek verdiNİZ diye sordumda bireysel değildi o soru bu ülkede öyle bir kesim varki sadece demokrasiyi onlar hakediyor ama birileri gelip benimde hakkım var dediğinde işte böyle ortalığı yakıp yıkıyorlar. Ayrıca insanların aralarına fark sokamazsın birileri iktidara inanıyorsa güveniyorsa sen bunu sorgulayamazsın aramızda fark var diyerek küçümseyemezsin herkes istediğine inanır bunun sorgulamasını yapacak insan yok bu memlekette o yüzden kendinize rol biçmeyin sadece fikirlerinizi söyleyin kimsenin sizlerin tepkisine ihtiyacı yok herkesin bir aklı var istediği yerde kullanır. Artık farklı fikirleri olan insanlara saygı duymasını bilin hem demokrasiden bahsedip hemde farklı fikirleri bastırmak demokratlık değildir. HERKES EYLEMİ DESTEKLEMEK ZORUNDA DEĞİLDİR.

Bakmadığın için soru sordun bende cevabı verdim. Ayrıca herhangi bir sitenin de avukatı değilim onu neden verdi neden vermedi diye. Madem Suriye'de işin içine girdi acaba şu CNN ınternational ve benzeri uluslararası haber kanalları neden orada hiç canlı yayın yapmıyolar. Reyhanlı saldırısıda bu ülke de oldu neden canlı yayın yapmadılar.

Artık şunu bir ayırt edin.. Gezi parkı eylemcilerinin ilk 3 4 günlük eylemleri için birşey demem hatta hakta verdim. Ancak işin içine Mossad, CIA vs gibi elemanlar girince olayların ne boyutlara geldiğini gördük. Şunu da diyeyim eğer bu elemanlar müdahil olmasalardı bu ülkede olayları buralara getirecek ne insan ne grup ne de muhalefet var. Neden mi bkz: Cumhuriyet mitingleri.. Bilmem anlatabildim mi..

cumhuriyet mitinlerinin de birileri tarafından finanse edildiği ortaya çıkmıştı

http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2012/04/22/colasandan-cumhuriyet-mitingleri-itirafi

ayrıca bu ülkede hangi başbakan türbanlı kadınlarla oturup saatlerce onların dertlerini dinledi? Erdoğan dan haz etmem fakat 4 saattir eyemcileri dinliyor.

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cumhuriyet mitinlerinin de birileri tarafından finanse edildiği ortaya çıkmıştı

http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2012/04/22/colasandan-cumhuriyet-mitingleri-itirafi

Ben zaten finanse edilmediğini söylemedim. Amatörce yapıldığını söylemek istedim. Benim gözümde şimdi olanlar o zamandan daha organize ve daha uzun soluklu birşekilde devam ediyor. O mitinglere de bu elemanlar katılsaydı Akparti o zaman şimdiye oranla daha güçsüzdü. Ama bilemediler böyle olacağını..

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben zaten finanse edilmediğini söylemedim. Amatörce yapıldığını söylemek istedim. Benim gözümde şimdi olanlar o zamandan daha organize ve daha uzun soluklu birşekilde devam ediyor. O mitinglere de bu elemanlar katılsaydı Akparti o zaman şimdiye oranla daha güçsüzdü. Ama bilemediler böyle olacağını..

yanlış anladın birader senin yazını destekleme mahiyetinde bir paylaşımdı o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...