Atatürk çalışması (work vectorel)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar bu sefer wallpaper degil vectorel bir çalışma paylaşmak istedim kullanılan program illustrator'dur vectorel painting serisine Ataturk resmi ile başlıyoruz.
(Masaüstü olarakda kullanılabilir )
ataturk_by_mesutruthless-d68qoa9.jpg

Netlik resmi indirme : Deviantart mesut ruthless profili
Duygu dusunce elestırı yorumlaranıza acıgım iyi gunler...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
gözler,kaşlar,burun,saçlar kısacası baştan daha dikkatli ve çok titiz çalışman gerek :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
gözler,kaşlar,burun,saçlar kısacası baştan daha dikkatli ve çok titiz çalışman gerek :)
Abi titiz çalışmak her olayda şart ama bu demo gibi illustrator ilk çalşmam ondan denedim kendimi bunun partlarını yapıcam :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Abi titiz çalışmak her olayda şart ama bu demo gibi illustrator ilk çalşmam ondan denedim kendimi bunun partlarını yapıcam :)
vektör çalışmaları aşırı keyiflidir , bir o kadar da sinir bozucu.

durmadan devam edersen seneye kendi değişimine inanamayacaksın :)

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bu çalışmaya adnan menderes olarak devam et. ona daha çok benzemiş :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
vektör çalışmaları aşırı keyiflidir , bir o kadar da sinir bozucu.

durmadan devam edersen seneye kendi değişimine inanamayacaksın :)
Abi aşırı iyi güzel çizgi film karekterleri gibi bir arkaplanda yaptıkmıtamamdır ama bu aralar sık çalışamıyorum ama bidaki çalışmada süper bir şey görecegine emin olabilirsin :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu çalışmaya adnan menderes olarak devam et. ona daha çok benzemiş :)
:) Yaparız sıkıntı yok :)

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hangi anlamada anlamadım ama allah kabul etsin.

Cümlemize :D konuyu ilk açtığında girmişim resim foruma yüklenmemişti galiba. Neyse şimdi yorumumu yapayım , güzel ama burunu en sona mı bıraktın? [MENTION=38650]zoki[/MENTION] nin dediği gibi daha dikkatli çalışmak gerekli

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Cümlemize :D konuyu ilk açtığında girmişim resim foruma yüklenmemişti galiba. Neyse şimdi yorumumu yapayım , güzel ama burunu en sona mı bıraktın? @zoki nin dediği gibi daha dikkatli çalışmak gerekli
Sade yapmak istediydim yüz göz felan ama daha derin lazımmış anladım bunu adolf hitler wallpaperinde böyle olmucak :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Daha titiz bir şekilde üzerinde çalışılması gerek. Açıkçası bitmemiş gibi duruyor.

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Burnu ve gözleri değiştirmen çalışmayı daha iyi yapıcak. Burun delikleri açısı yanlış burun deliklerini aşağıdan bakar gibi çizmişsin. Bize göre sol gözün üst kapağı, alt kapaktan geride kalmış. göz bebeklerin altına çektiğin çizgilar anlamsız olmuş şaşırmış gibi bir ifade vermiş. Ağzı biraz daha genişletirsen iyi olur. Bir de genele bakıldığında kaşlar sırıtıyor göze hemen çarpıyor. Kaş kısmını karartı yerine bir kaç basit çizgi ile verebilirsen iyi olur.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Burnu ve gözleri değiştirmen çalışmayı daha iyi yapıcak. Burun delikleri açısı yanlış burun deliklerini aşağıdan bakar gibi çizmişsin. Bize göre sol gözün üst kapağı, alt kapaktan geride kalmış. göz bebeklerin altına çektiğin çizgilar anlamsız olmuş şaşırmış gibi bir ifade vermiş. Ağzı biraz daha genişletirsen iyi olur. Bir de genele bakıldığında kaşlar sırıtıyor göze hemen çarpıyor. Kaş kısmını karartı yerine bir kaç basit çizgi ile verebilirsen iyi olur.
farkındayım teşekkür ederim uyguluyorum denilenleri güzel çalışmalar olcak basit olmayacak iyi akşamlar.

allura

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
çok temiz bir çalışma olmuş. gayet başarılı

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İyidir iyi genede pek benzememiş ama :P

Bana mutlulugun resmini çiz Artvinli :P

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Benim Atam daha iyilerini hakediyor. Ama yine de eline,emeğine,yüreğine sağlık :)