Hangi telefonu alayım?

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben telefon alcamda sony xperia z samsung galaxys4 arasında kaldım sizce hangisi oyun oynucam 6-7tane oyun olcak bide 4-5 tane uygulama falan işte biri diyor xperia z biri s4 kafam karıştı sizce hangisi :hammer:

can5134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence xperia z çünkü hem fiyat olarak daha düşük hem suya toza dayanıklı hemde söylediklerini fazlasıyla yapabilecek bi cihaz bide bazı s4 lerde wifi sorunu var deniyo

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Oyun icin grafik islemcisi ile nm farkindan dolayi s4 daha iyi

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iki telefonda işini görür , biraz daha çekici , değişik telefon düşünürsen xperia z alabilirsin ,
herkezdeki telefondan klasik olsun dersen , 4.2.2 istersen s4 alırsın .

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Gelecege dönük al bence yani ne kadar yeni nesil o kadar daha fazla özellik. Birde her acidan düsün önümüz yaz nerelisin bilmiyorum ama alacagin telfonun ısınma derdi olacak bu tüm telefonlarda olur ama ne kadarda sogudugu ve ïsıninca ne kadar sarj yedigi önemli xperia z de ısınan bir cihaz tam olarak bilmiyorum ama 40 nm teknoloji ile üreetildi s4 ise en yeni 28 nm tek oloji yani xperia z fazla ısınp cok sarj yiyecektir s4 ise daha az fark olur mu deme cok fazla fark olur. S4 taraftari degilim Htc bana her zaman cazip geldi xperia bambaska s4 hakki yenilmeyecek telefon
Bataryasinin degistirilebilir oldugunu unutma bu özllik diger akilli ceplere göre cok büyûk bir avantaj bence

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hadi ben de bütçe dostu yaklaşayım... Verme o kadar para telefona ;) 750civarındaki telefonlar bile canavar gibi oynatır oyunları. S3mini al mesela

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan aklımda s4 var ben telefonla zaman geçirmek istiyom mesela köye falan gidicem orda canım sıkılcak bunla oynucam internette gezincem öyle işte biri diyor xperia z biri s4 kafam karışık

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Oyun oynayacaksan al içinde snake ve space impact olan bir nokia hayatını yaşa yemin ediyorum asphalt filan yanında halt yemiş :D

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun oynayacaksan al içinde snake ve space impact olan bir nokia hayatını yaşa yemin ediyorum asphalt filan yanında halt yemiş :D
o kadarda deil oynacaklarım subway surfers templerun 1-2 ashphalt7 real racing 3 max payne onun gibi işte bir çok oyun ve uygulama