SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
verdiğiniz haberler olsun yazılar olsun hep yandaş medya sitelerinde gazetelerinde yazılan yazılar... gerçekleri görmek için diğer sitelerede bakmanız gerekir...

Yandaş olmayan bir yere baktım ben biraz önce . Göstericiyi vuran bir polise demediklerini bırakmamışlar. Kasten hedef aldı vurdu diye sonra birde videoya bakayım dedim polis saldırılardan kurtulmak için havaya ateş açıyor fakat mesafe yakın olduğu için ve polis dengesini kaybettiği için adamın kafasına geliyor. Ne kast var ne nişan alma var. Şimdi haberleri buradan almaya devam mı edeyim göz varken nizam varken.
Polis orada havaya ateş açmayacaktıda ne yapacaktı.

CyberShot

Doçent
Reaksiyon puanı
1
verdiğiniz haberler olsun yazılar olsun hep yandaş medya sitelerinde gazetelerinde yazılan yazılar... gerçekleri görmek için diğer sitelerede bakmanız gerekir...

Diğer siteler derken? Halk Tv ,Oda Tv ,Ulusal Kanal gibi tarafsız yerleri mi kastettin?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Haber7 yazısına kaynak göstermemiş; sanırım bütün kalabalığı bırakıp, bir taksicinin yüzünü yelleyen polisi haber yapmalarından kaynaklanıyor. "Kaleme aldı" dediği yazıyı da yakında bir bloga gönderirler, kaynak yaratma adına.

Fakat haklılar, arzu ettiklerini kendileri kaleme almışlar ve dedikleri gibi olmasa da dedikleri sonuca ulaşacaklar. Aynı şekilde kendileri de bir sonuca ulaşacak. Güç, Firavun'u da sarhoş etmişti, Karun'u da.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
HEPİMİZ HIRANTIZ HEPİMİZ ERMENİYİZ..

sesleri yükseliyor taksimden ve siz desteklemeye devam edin..

yanlış düşünüyorsun orada onu yapanlar ermeni değil kışkırtmak istiyorlar bak ben istanbul kurtuluş da oturuyorum bir sürü ermeni arkadaşım var hepsi ne diyor biliyormusun biz kendimizi en iyi AKP döneminde özgür his ediyoruz benim arkadaşlarım coğunun babası AKP faliyetlerinde yer alıyorlar hangisine sorsam şuan bu olaylarda hepsi AKP yanlısı cünkü onlarda bu ülkenin vatandaşı kendilerini AKP dönemde daha özgür hisediyorlar Hırant Dink olayı farklı bazıları ülkeyi zor durumda bıraktılar başka parti olsaydı vuran şahıslar kayıp olur giderdi bu olayın aydınlatması ve o kişilerin ceza alması Bu hükümet sayesinde oldu ordakilere sadece kışkırtıcı insanları icine cekmek istiyorlar yiğiti öldür hakkını yeme AKP güzel işleride var bunu kimse inkar edemez

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49

Yandaş olan sizsiniz arkadaşım. Gerçek olan şey Bielderberg toplantısı ve Türkiyedeki Demokratik rejimin yıkılmasının istendiğidir.

Daha bilmediğimiz bir çok gerçek var taksime toplanan gruplar hakkında, önümüzdeki günlerde günyüzüne çıkacaktır.

Türkiyede benim gördüğüm tek gerçek; ortada hiçbir sorun yokken, seçim kampanyasına dahil edilmiş işler yüzünden, banka soyan, dükkan yağmalayan, kaldırım taşı söken, belediye otobüsü yakan, polis öldüren, milletin ölmüş anasına söven, kağıt toplayan çocuğu köprüden aşağı atan illegal örgüt mensuplarıdır.

CyberShot

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Başbakan'a halkın desteği arttı

IHA_20130610_309759.jpg

10 Haziran 2013 | 15:21
Dünyaca ünlü araştırma kuruluşu Pew’in yeni araştırmasında, Başbakan Erdoğan’a olan ’halk desteği’nin arttığı ortaya çıktı.

|

Pew’in 26 bölgede 18 yaş üstü vatandaşlarla yüz yüze yaptığı araştırmaya göre, 2012 baharında BaşbakanRecep Tayyip Erdoğan’a halk desteği yüzde 59 iken, 2013 baharında bu rakam yüzde 62’ye yükseldi. Erdoğan’dan hiç memnun olmayanların oranı sadece yüzde 16’da kalırken, zaman zaman memnun olmadığını beyan edenler yüzde 18 oldu. Ankete katılanların yüzde 4’ü ise fikir beyan etmedi.

Aynı araştırmadan, günde 5 vakit namaz kılan insanların yüzde 75’inin, sadece cuma namazı kılan insanların yüzde 66’sının, nadiren namaz kılanlarınsa yüzde 36’sının Erdoğan’a destek verdiği sonucu çıktı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bütün moderator ve admınler tarafından kontrol edilip izleniyoruz.....hiçbir zaman biraya kolay kolay gelmezler ya sayemizde biraraya geldiler ......:))) Onları alkışlayalım lütfen...

katıldığın konulara bakıyorum SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz! dışında hiçbir aktiviten yok acaba birilerimi yönlendiryor sizleri
ben 8-10 yıldır yazmıyorum ama paylaşılanları görünce benim burada olmam gerektiği kanaatindeyim . senin gibi daldan dala atlamıyorum....senin gibi yönlenditilmediğim aşıkardır da sen kime hizmet ediyon söyle bakalım...

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Başbakan'a halkın desteği arttı

IHA_20130610_309759.jpg

10 Haziran 2013 | 15:21
Dünyaca ünlü araştırma kuruluşu Pew’in yeni araştırmasında, Başbakan Erdoğan’a olan ’halk desteği’nin arttığı ortaya çıktı.

|

Pew’in 26 bölgede 18 yaş üstü vatandaşlarla yüz yüze yaptığı araştırmaya göre, 2012 baharında BaşbakanRecep Tayyip Erdoğan’a halk desteği yüzde 59 iken, 2013 baharında bu rakam yüzde 62’ye yükseldi. Erdoğan’dan hiç memnun olmayanların oranı sadece yüzde 16’da kalırken, zaman zaman memnun olmadığını beyan edenler yüzde 18 oldu. Ankete katılanların yüzde 4’ü ise fikir beyan etmedi.

Aynı araştırmadan, günde 5 vakit namaz kılan insanların yüzde 75’inin, sadece cuma namazı kılan insanların yüzde 66’sının, nadiren namaz kılanlarınsa yüzde 36’sının Erdoğan’a destek verdiği sonucu çıktı.

http://secimanketi.tv/haber/bu_ankette_ak_parti_ve_chp_kafa_kafaya_-300

hangisine inanak panpa

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
birkaç ölüm olsaydı iyiyde beaaaaaaaaaaaaaa ...... tarafsız basın budur..
alıntı

Bu sözü söyleyen sunucu spiker kimse 4 sene öncesinde Ulusal Kanal'dan ayrılmış birisi.
Hatta o cümlenin devamında başka şeyler de söyleniyor.
Karalamak ve habercilik öyle gelişmiş bir seviyedeki bir anda kırpıyorlar bir sözü ve sanki o kişi öyle söylemiş gibi davranıyor herkes. Sormadan, araştırmadan. Şak diye yapıştırıyoruz kimse kim diyerek.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yandaş olan sizsiniz arkadaşım. Gerçek olan şey Bielderberg toplantısı ve Türkiyedeki Demokratik rejimin yıkılmasının istendiğidir.

Daha bilmediğimiz bir çok gerçek var taksime toplanan gruplar hakkında, önümüzdeki günlerde günyüzüne çıkacaktır.

Türkiyede benim gördüğüm tek gerçek; ortada hiçbir sorun yokken, seçim kampanyasına dahil edilmiş işler yüzünden, banka soyan, dükkan yağmalayan, kaldırım taşı söken, belediye otobüsü yakan, polis öldüren, milletin ölmüş anasına söven, kağıt toplayan çocuğu köprüden aşağı atan illegal örgüt mensuplarıdır.

+ Olarak karanlık diye genç bir kıza polisin "Seni burada kimse yokken d...tırım" demesi. Doğru diyorsun ne "illegal" örgütler var neler neler.
Gece vakti başbakanı ziyaretine giden onlarca kabalığa cep telefonlarından "Başbakan gelecektir. Gelenlere de " şu kadar para, gelmeyenlere de hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Metrobüs seferleri uzatıldı, tramvaylar sabaha kadar çalışsın demek gibi daha nice örgütler mevcut.
Ama sonra biri geliyor bize diyor ki [MENTION=15367]El Padrino[/MENTION] kimsenin haberi yokken nasıl oldu da 5000 kişi toplandık hayret valla! Bu insanlar müneccim olsa gerek! Başbakanın geleceğini nereden biliyorduysalar! diyor.
Ne örgütler ne örgütler. İnsan sadece işine geleni görürmüş. İşine gelmeyeni de bakar geçermiş.
Örgüt çok ülkemizde.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Evet.O kanallar ''Bir kaç ölüm olsa da olaylar kızışsa'' diyebilecek kadar alçak ve yansız.

bak doğru söylüyorsun sen çok iyi kanallara bakıyorsun
2010 türk bayrağını yakan pkklılarını gezi olayında yapmış gibi göstermek yada camide içki içilmediği defalarca söylenmesine rağmen içmişcesine haber yapmak

CyberShot

Doçent
Reaksiyon puanı
1
2010 türk bayrağını yakan pkklılarını gezi olayında yapmış gibi göstermek yada camide içki içilmediği defalarca söylenmesine rağmen içmişcesine haber yapmak

Sen önce düzgün yazı yazmayı öğren.''2010 türk bayrağını yakan pkklılarını gezi olayında yapmış gibi göstermek''

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
+ devlet malına zarar veriliyormuş ?

ankarada havaalanına gidilmek için 100lerce otobüsün yakıt masrafı kimden karşılanıyor.. atılan smsler kimlerin parasıyla atılıyor... senin benim paramla 2side aynı şey değilmi..

CyberShot

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Her orada yazan saate inanacak mıyız?
Böyle bir resim çekilecek ve tek bir resim olacak bu konuda.
Bak bu kişileri ben eylemciden zaten saymıyorum boş yere bana gösterme.
Önceki konular da çok konuştuk.

Oradaki tarih oynanmışsa doğrusunu bulun.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Bu talihsiz olayın (bayrak yakma olayının) Ankara'da eylemler sırasında gerçekleştiği KANITLANMIŞTI.

233035.jpg

http://www.trthaber.com/foto-galeri/karsilastirmali-foto-galeri/4325/sayfa-1.html

[video=youtube;5UIpDFrTm4w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5UIpDFrTm4w[/video]

http://www.trt.net.tr/trtavaz/iste-...oruntulerin-tamami--haber-detay,tr,88463.aspx

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu talihsiz olayın (bayrak yakma olayının) Ankara'da eylemler sırasında gerçekleştiği KANITLANMIŞTI.

http://www.trthaber.com/foto-galeri/karsilastirmali-foto-galeri/4325/sayfa-1.html

[video=youtube;5UIpDFrTm4w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5UIpDFrTm4w[/video]

http://www.trt.net.tr/trtavaz/iste-...oruntulerin-tamami--haber-detay,tr,88463.aspx

evet bu görüntüde tarih ve saat yok sonradan eklemiş olabilirler nereden inanacağız şimdi

Reaksiyon puanı
10,315
[h=1]Olmayan kardeşten sahte mesaj[/h]
234683.jpg

Şehit polis üzerinden provokasyon yapmaya çalışanların yalanı ortaya çıktı.

Sosyal medya üzerinden yalan söylemeyi ve yaymayı kendine görev addetmiş olanlar TRT Haber’i yine karalamaya çalıştı.

Sabah saatlerinden beri sosyal medyada dolanan ve bazı internet sitelerinde haber konusu olan olay şöyle:

“Feride Pelin Özdemir” adlı sahte bir kullanıcı facebook’tan kendisini Adana’da şehit olan Komiser Mustafa Sarı’nın kardeşi gibi tanıttı.

Klavyenin başına geçen malum şahıs aşağıdaki mesajı sosyal medyada yaymaya çalıştı.

faceook.jpg

Kısa sürede birçok kişi tarafından paylaşılan kişinin gerçekte şehit komiserle hiçbir alakasının olmadığı anlaşıldı.

TRT Haber ekibi Şehit Komiser Mustafa Sarı’nın evini ziyaret etti.

Muhabirimizin edindiği bilgilere göre Şehit Komiser Mustafa Sarı'nın kardeşleri “Adem, Mehmet ve Fatma.”

Yani Feride Pelin diye bir kardeşi yok.

kaynak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...