li10sKing
Profesör

- Reaksiyon puanı
 - 7

Eğer gerçekleri senin gördüğün gibi göreceksek hiç bakmayalım sağol.
sen baksanda göremezsin zaten
Eğer gerçekleri senin gördüğün gibi göreceksek hiç bakmayalım sağol.
verdiğiniz haberler olsun yazılar olsun hep yandaş medya sitelerinde gazetelerinde yazılan yazılar... gerçekleri görmek için diğer sitelerede bakmanız gerekir...
Sen gördünde ne oldu?sen baksanda göremezsin zaten
verdiğiniz haberler olsun yazılar olsun hep yandaş medya sitelerinde gazetelerinde yazılan yazılar... gerçekleri görmek için diğer sitelerede bakmanız gerekir...
birkaç ölüm olsaydı iyiyde beaaaaaaaaaaaaaa ...... tarafsız basın budur..Diğer siteler derken? Halk Tv ,Oda Tv ,Ulusal Kanal gibi tarafsız yerleri mi kastettin?
Diğer siteler derken? Halk Tv ,Oda Tv ,Ulusal Kanal gibi tarafsız yerleri mi kastettin?
HEPİMİZ HIRANTIZ HEPİMİZ ERMENİYİZ..
sesleri yükseliyor taksimden ve siz desteklemeye devam edin..
birkaç ölüm olsaydı iyiyde beaaaaaaaaaaaaaa ...... tarafsız basın budur..
alıntı
	ben 8-10 yıldır yazmıyorum ama paylaşılanları görünce benim burada olmam gerektiği kanaatindeyim . senin gibi daldan dala atlamıyorum....senin gibi yönlenditilmediğim aşıkardır da sen kime hizmet ediyon söyle bakalım...katıldığın konulara bakıyorum SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz! dışında hiçbir aktiviten yok acaba birilerimi yönlendiryor sizleri
Başbakan'a halkın desteği arttı
![]()
10 Haziran 2013 | 15:21Dünyaca ünlü araştırma kuruluşu Pewin yeni araştırmasında, Başbakan Erdoğana olan halk desteğinin arttığı ortaya çıktı.
|
Pewin 26 bölgede 18 yaş üstü vatandaşlarla yüz yüze yaptığı araştırmaya göre, 2012 baharında BaşbakanRecep Tayyip Erdoğana halk desteği yüzde 59 iken, 2013 baharında bu rakam yüzde 62ye yükseldi. Erdoğandan hiç memnun olmayanların oranı sadece yüzde 16da kalırken, zaman zaman memnun olmadığını beyan edenler yüzde 18 oldu. Ankete katılanların yüzde 4ü ise fikir beyan etmedi.
Aynı araştırmadan, günde 5 vakit namaz kılan insanların yüzde 75inin, sadece cuma namazı kılan insanların yüzde 66sının, nadiren namaz kılanlarınsa yüzde 36sının Erdoğana destek verdiği sonucu çıktı.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bak nasılda biliyorsun yanlı olanla olmayanı işine gelmeyince tabi..
birkaç ölüm olsaydı iyiyde beaaaaaaaaaaaaaa ...... tarafsız basın budur..
alıntı
Yandaş olan sizsiniz arkadaşım. Gerçek olan şey Bielderberg toplantısı ve Türkiyedeki Demokratik rejimin yıkılmasının istendiğidir.
Daha bilmediğimiz bir çok gerçek var taksime toplanan gruplar hakkında, önümüzdeki günlerde günyüzüne çıkacaktır.
Türkiyede benim gördüğüm tek gerçek; ortada hiçbir sorun yokken, seçim kampanyasına dahil edilmiş işler yüzünden, banka soyan, dükkan yağmalayan, kaldırım taşı söken, belediye otobüsü yakan, polis öldüren, milletin ölmüş anasına söven, kağıt toplayan çocuğu köprüden aşağı atan illegal örgüt mensuplarıdır.
Evet.O kanallar ''Bir kaç ölüm olsa da olaylar kızışsa'' diyebilecek kadar alçak ve yansız.
Zaten her seçim öncesi de böyle anketler türüyor.Ama sonra ne oluyo.Halk gerçek cevabı veriyorBozacının anketçisi şıracı.Ulusalcı anket şirketi yapmış anketi.Sen işine gelene inan .
bak doğru söylüyorsun sen çok iyi kanallara bakıyorsun
2010 türk bayrağını yakan pkklılarını gezi olayında yapmış gibi göstermek yada camide içki içilmediği defalarca söylenmesine rağmen içmişcesine haber yapmak
Bozacının anketçisi şıracı.Ulusalcı anket şirketi yapmış anketi.Sen işine gelene inan .
Sen önce düzgün yazı yazmayı öğren.''2010 türk bayrağını yakan pkklılarını gezi olayında yapmış gibi göstermek''
Sen önce düzgün yazı yazmayı öğren.''2010 türk bayrağını yakan pkklılarını gezi olayında yapmış gibi göstermek''
Anladın işte ne yazdığını kelime oyunu yapma boş yere.
	Her orada yazan saate inanacak mıyız?
Böyle bir resim çekilecek ve tek bir resim olacak bu konuda.
Bak bu kişileri ben eylemciden zaten saymıyorum boş yere bana gösterme.
Önceki konular da çok konuştuk.
bak doğru söylüyorsun sen çok iyi kanallara bakıyorsun
2010 türk bayrağını yakan pkklılarını gezi olayında yapmış gibi göstermek yada camide içki içilmediği defalarca söylenmesine rağmen içmişcesine haber yapmak
	Bu talihsiz olayın (bayrak yakma olayının) Ankara'da eylemler sırasında gerçekleştiği KANITLANMIŞTI.
http://www.trthaber.com/foto-galeri/karsilastirmali-foto-galeri/4325/sayfa-1.html
[video=youtube;5UIpDFrTm4w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5UIpDFrTm4w[/video]
http://www.trt.net.tr/trtavaz/iste-...oruntulerin-tamami--haber-detay,tr,88463.aspx