Hafiye
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14
Provokatörler bugünkü mesaisine başlamış. Kolay gelsin...
Ultraslanlara helal! Başında Ermeni Alen Markaryan in olduğu Çarşı grubu da ne olduğunu, Başbakanlık ofisine saldırmaya çalışarak göstermiştir.
@S4B0T4J photoshoplanmış siyasi liderleri paylaşmanın konu ile alakası nedir? Gezi Park eylemi ile ilgili söyleyeceğin bir şey varsa söyle, tartışın.
Şu anda girdim konuya ve sizin gönderdiklerinizi gördüm uyardım. Geriye doğru gidiyorum okuyarak. Konunun başlığını unutmayın arkadaşlar.Neden onlar şoplanmış resim ve video paylaşırken bir şey söylemediniz.
DÜNYA ERDOĞANIN KARŞILANMASINI KONUŞUYOR
Pravda(Rusya)
Aman Tanrım Osmanlı böyle birşey olsa gerek !!!!!
Die Welt (Almanya)
Baba döndü .....
Le Soir (Belçika)
Gerçek Halk gece yarısı Başbakanına koştu...
China Online (Çin)
Başbakan gelmelerini istemedi onu sevenlere kimse engel olamadı...
Lemonde (Fransa)
Türkiye'nin değil sanki dünyanın başbakanı...
Dernieres Nouv.
Dünya tarihinde gece 2 de böyle bir karşılama görülmedi ....
d'Alsace(Fransa)
Birisi % 50 mi dedi yok bence 70 milyondu....
The Sun (İngiltere)
Sandığa gerek yok % 60 oy aldın geç otur deseler kimsenin sesi çıkmaz !!!
Guardian (İngiltere)
Ya bu Gezi parkı iki yüzlü Yada bu adam doğru sözlü !!!!
Giornale (İtalya)
İstanbul bu gece yıkıldı, herkes yataklarından fırlayıp büyük lidere koştu.....
Japan Times (Japonya)
İmparatora 2 saatte 200 bin asker geldi....
Ahram (Mısır)
Mahşer yeri değil Erdoğan a sevgi seli....
İnterfax (Rusya)
Büyük Babaya büyük karşılama !!""
ŞİMDİ DAĞILIN EY ÇAPULCULAR !!!!!
@OnLT, tamam, bu haber troll (o da neyse artık!) olabilir, kabul.
iyi de eğer dediğin gibiyse ve sahiden uyduruk olduğunu iddia ediyorsan bunun gerçeği nerde?
buna uydurma diyen adam, o gazetelerin manşetlerini yahut ilgili haberlerinin nasıl olduğunu resimleyerek göstermesi gerekmiyor mu?
bu durumda ben sana (radikal'e yani) nasıl inanacağım o zaman?!
Şehrimi seviyorum! Duygulandırdın ninecim.
[video=youtube;MWwZ1XLS4t0]http://www.youtube.com/watch?v=MWwZ1XLS4t0[/video]
Merak ettiğine göre bakıver Google'dan ne kadar dönek pardon muteber kişi olduğunu görürsün.
Zaten meydanda kimse kalmayınca doğan grubu bastırmış parayı taraftar grubu liderlerine.
![]()
@ReDaRRoW kardeş, siz insanların gravitesini google bilgileriyle mi ölçüyorsunuz?
eğer google'dan alınan bilgiler doğruysa, git bir bak, Atatürk hakkında ne yaman iftiralar, karalamalar vardır, inanalım mı bunlara yani?
keza Peygamber efendimiz için de öyle. an aşağılık, iğrenç saldırılar, karalamalar, iftiralar... hadsiz hesapsız.
onlara bakarak Peygamberimiz hakkında hüküm mü verelim; Demek istiyorsun!
Kılavuzunu yanlış seçmişsin kıymetli abim, bu seni haklı kılmaz, bi yere götürmez.
vesselam!
taaki MUSA ZUHUR EDENE KADAR!
VESSELAM.
Die Welt, The Sun, Guardian gibi gazeteler
ATATÜRK izinde gidenlere koyun diyen bir zihniyetin resimine eleştri yaparken ve bu eleştirim gayet doğru diğerleri gibi ama birilerin zoruna gitmiş ki bu mesajım silinmiş @mr_rain hiç de tarafsız değilsin yoksa o koyunları sendemi doğru buluyorsun
Yukarıdaki mesajlarıma cevap bile veremiyorlar. Adamlar konudan kaçmış. Kendinize gelin. Kimin maşası olduğunuza bir bakın.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
tarih boyunca içimizde fitnesi, fesadı eksik olmayan, bütün islam alemini darmadağın edip cetvelle harita çizen kahpe ingilizin istihbaratı emrinde çalışan malum gazetelerinden bahsediyorsun.
biz onları iyi biliriz kardeş, iddiamı sürdürüyorum: "yanlış kılavuzlar seçiyorsun kendine!"