SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yok hacılar yok orantısız güç diyorlar 50 tane polisin karşısında 500 tane adam var polis neyapsın.

Ayrıca kanmayın böyle şeylere milletimiz bloklaşmasın susurluk olayıda böyle başlamıştı bu işin sonu son değil yani.

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Taksim sözcülerinin havalimanı,köprü,kanal projelerini neden durdurmak istedikleri açıklanmış,

[video=youtube;WcpM84q6p2c]http://www.youtube.com/watch?v=WcpM84q6p2c[/video]

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bundan sonraki geziparkı direniş adı altında yapılan aslında olmayan her şey bu ülkeyi parçalamak ekonomiyi(her alanda) çökertmek için yapılmaya başlandı bilmem farkında mısınız !

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arada ülkelerin provokatif ajanları saklı

Bizim 1.000.000 pvk/h(provocation per human) gücünde dünyanın en güçlü başbakanı olduğu sürece, değil o meydanlardaki milyonlar ve dış güçler, hiç birinin yapabileceği başbakanınkiler bu ülkeye zarar vermez :) Adam 20 dk'lık konuşmasıyla borsayı %8 düşürdü.

Reaksiyon puanı
10,315
Gezi eylemleri bir can daha aldı

komiser60dafa4f.jpg

Adana Valisi Coş, göstericilere müdahale ederken alt geçide düşerek ağır yaralanan komiser Mustafa Sarı'nın, tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın ardından Yüreğir Başkent Hastanesinde tedavi altına alınan Komiser Mustafa Sarı'nın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını bildirdi.

Vali Coş, olayın üzüntüsünü yaşadıklarını bildirdi.

Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek için Adana'da yürüyüş yaparak polise taş atan gruba müdahele edilirken, Komiser Mustafa Sarı alt geçide düşerek ağır yaralanmıştı.

kaynak

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İzle izlettir

[video=youtube;LQ3BcZLPys4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LQ3BcZLPys4[/video]​

ReDaRRoW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yiğit Bulut kimdir, nasıl biridir bi google'dan aratın görün ondan sonra videolarını koyun :tongue:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Abi şu Yiğit Bulut'un ikide bi videolarını paylaşmayın Allah aşkına..
Adam yalakanın önde gideni..
Rüzgar nereden eserse oraya doğru yürüyen birisi..

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Gezi eylemleri bir can daha aldı

komiser60dafa4f.jpg

Adana Valisi Coş, göstericilere müdahale ederken alt geçide düşerek ağır yaralanan komiser Mustafa Sarı'nın, tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın ardından Yüreğir Başkent Hastanesinde tedavi altına alınan Komiser Mustafa Sarı'nın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını bildirdi.

Vali Coş, olayın üzüntüsünü yaşadıklarını bildirdi.

Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek için Adana'da yürüyüş yaparak polise taş atan gruba müdahele edilirken, Komiser Mustafa Sarı alt geçide düşerek ağır yaralanmıştı.

kaynak

Şehidimizin mekanı cennet olsun. Sebep olanların iki yakası bir araya gelmesin.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Abi şu Yiğit Bulut'un ikide bi videolarını paylaşmayın Allah aşkına..
Adam yalakanın önde gideni..
Rüzgar nereden eserse oraya doğru yürüyen birisi..

Marjinal gruplara biz de karşıyız. Biz sadece yasalar çerçevesinde eylem yapıyoruz. Yeri geldiğinde çöpleri toplamayı, sökülen kaldırım taşlarını yerine koymayı iyi biliriz. Ama sizin polisiniz insanları otoparklara sıkıştırıp dövüyor, insanların gözüne hedef alıyor, evin içine gaz bombası atıyor. Ama diş macunu tüpten çıkınca onu içeri sokmak artık mümkün değildir. Bitti artık bitti.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yiğit bulut çok mantıklı konuşuyor ya. Tabi kimse yansız diyemez. ama söylediklerini yansız düşünüyorum haklı buluyorum çoğunda :S

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Şehidimizin mekanı cennet olsun. Sebep olanların iki yakası bir araya gelmesin.

Akşama kına yakacaklarmış TAKSİM de . Hadi bu polisin adınıda yazın pankartlarınıza yazamazsınız.

Yiğit bulut videolarına gelince adamın kişiliğne geçmşine bakmadan. Söyledikleri doğru sözlere bakın. Yalansa yalan deyin. Doğruysa ders çıkarın. Erdoğanın teyze oğlu değil sonuçta.

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar birbirinizi tehdit edip sonuna gülücük koyunca söylediklerinizi yumuşattığınızı mı sanıyorsunuz herkesi terbiyeye ve sükunete davet ediyorum forumun kalitesini düşürmeyin lütfen yakışmıyor

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Birazda teknoloji konuşalım :)
Anlayan mühendis arkadaşlar yorumlasınlar..

Biber gazı yerine o mu kullanılacak?

293454.jpg
Emniyet'in göstericileri engellemek için biber gazı, tazyikli su ve cop yerine, Sessiz Bekçi denilen yeni bir silah kullanmaya hazırlandığı öğrenildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün toplumsal olaylarda kullandığı biber gazı, tazyikli su ve cop yerine farklı bir sistem üzerinde çalıştığı öne sürüldü.
ABD ’li Raytheon firması, “Silent Guardian” (Sessiz Bekçi) isimli sistemi Emniyet yetkililerine tanıttı. “Sessiz Bekçi” adlı silah, 95 GHz’de milidalga yayarak, kitlelerin durdurulması, yönlendirilmesi ve süpürülmesini sağlıyor.
YANMA HİSSİ UYANDIRIYOR
Sistem, deri altındaki su kabarcıklarında kaynama yaparak kişilerde yanma hissi oluşturuyor. Türkiye ’ye tanıtılan silah sistemi, insanlarda deri yanması, beden ısısının yükselmesi ve fiziksel yanma hissi gibi sonuçlar doğuruyor. Bu silah kullanıldığında yüksek orandaki acı hissi nedeniyle hareket kabiliyeti geçici süreyle yitiriliyor.
Türkiye’ye tanıtılan silah, yüksek güçlü ve düşük güçlü 4 modele sahip. 30 KW gücündeki sistem daha çok sınır güvenliğinde mobil olarak kullanılıyor. 0.8 KW gücündeki düşük güçlü sistem ise özellikle şehir içi kitle olaylarında kitleler içerisindeki spesifik hedefleri doğrudan hedef alarak 50 metre mesafeden durdurabilme kabiliyetine sahip. Yüksek güç veya çok alçak frekans akustik ışınlama cihazları ile ses ötesi dalgalı cihazlar da ölümcül olmayan silahlar arasında yer alıyor. “Çığlık” adı verilen bu sistemlerin benzerlerini, ABD Irak’ta, Fransa ise ülkesinde kullandı.
http://www.gazeteoku.com/frame.php?...ber-gazi-yerine-o-mu-kullanilacak-544147h.htm

resmen işkence insana birde cok süper olur diyen arkadaşlar var yani insana işkence yapmaya sevinenler hangi kitap da yazar insana işkence senin ne hakkın var bana gaz sıkman su sıkman elektirk vermene ben insanım ,insan

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;o-kbuS-anD4]http://www.youtube.com/watch?v=o-kbuS-anD4[/video]

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Şu anda ben Bülent Arınç'la görüşen kitleden şüphe duymaya başladım. :) Cem Yılmaz'ın esprileri geliverdi aklıma. "Yıldız Savaşları gemisi Atılgan Türklerin olsa gemide kim çalışır? Kaptanın akrabaları.."

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sanki şöyle bir algı var. Biz korkuyoruz nolur yapmayın etmeyin. Ben yapmayın etmeyin diyorsam bu beraber yaşadığımız vatanın adı kirlenmesin bir suriye olmasın ekonomi batmasın diyedir. Adam bana bitti artık bitti diyor neremle gülsem bilemedim. Eğer Türkiyenin batmasını göz ardı etseydik bu sen bu mesajları yazamıyor olacaktın.

Reaksiyon puanı
10,315
Yiğit Bulut kimdir, nasıl biridir bi google'dan aratın görün ondan sonra videolarını koyun :tongue:

ee nasıl biriymiş bu adam, merak ettim yav.

bizim sol kesimin adetidir, eğer biri inandığı gibi doğruları söyler, sağduyulu açıklamalar yapar... adamın geçmişi, şeceresi payimal edilir, onu ve söylediklerini değersizleştirmek için her türlü karalama, karartma, ne derseniz artık, olmadık bühtanlarda, iftiralarda bulunulur. hatta o kadar etkili ve müessir olurlar ki bizden olanlar bile buna kanar, etkisine girerler.

ReDaRRoW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ee nasıl biriymiş bu adam, merak ettim yav.

bizim sol kesimin adetidir, eğer biri inandığı gibi doğruları söyler, sağduyulu açıklamalar yapar... adamın geçmişi, şeceresi payimal edilir, onu ve söylediklerini değersizleştirmek için her türlü karalama, karartma, ne derseniz artık, olmadık bühtanlarda, iftiralarda bulunulur. hatta o kadar etkili ve müessir olurlar ki bizden olanlar bile buna kanar, etkisine girerler.

Merak ettiğine göre bakıver Google'dan ne kadar dönek pardon muteber kişi olduğunu görürsün.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bir tarafta sesini yükselttiği için kafasına ateş açılıp öldürülene "oh olsun" diyenler, diğer tarafta eylemcileri kovalarken düşen çukura düşüp ölen hakkında "eylemciler can aldı" diyorlar. Ne kadar şaşırtıcı ve üzücü. Bir de "eylem bir can daha aldı" denilince beğeniyor kardeşlerim. Bir de "Taksim'de kına yakacalarmış" diyor kendini bilmezin biri; sanki toplananlar polis öldürme peşindeler. Abi kardeş kavga ediyorsunuz; ondan sonra da ölümler üzerinden siyasyet yapıyorsunuz.

Allah rahmet etsin, "ekmek parası" adı altında kişisel muhafızmış gibi kullanılan arkadaşların çoğu bilmiyorlar neye hizmet ettiklerini. Bir de "acemi" diye yorumlar yapılıyor; Türkiye'de yaşayıp da Çevik Kuvvet biriminin her zaman için 20'li yaşların başındaki memurların kullanıldığını bilmeden atıp tutuyorlar. Belli bir yaşın üstünde "Çevik Kuvvet" olamazsınız, yani tecrübli Çevik Kuvvet diye bir şey hiç yok zaten.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;wVs__G_c_LI]http://www.youtube.com/watch?v=wVs__G_c_LI[/video]

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sanki şöyle bir algı var. Biz korkuyoruz nolur yapmayın etmeyin. Ben yapmayın etmeyin diyorsam bu beraber yaşadığımız vatanın adı kirlenmesin bir suriye olmasın ekonomi batmasın diyedir. Adam bana bitti artık bitti diyor neremle gülsem bilemedim. Eğer Türkiyenin batmasını göz ardı etseydik bu sen bu mesajları yazamıyor olacaktın.

Siz Türkiye' ye Suriye' den terör ithal ettiniz. Hiç alakanız olmayan bir iç savaşta taraf oldunuz. Dün ak dediğinize bugün kara dediniz. Kişisel menfaatleriniz uğruna yaptıklarınız yüzünden Reyhanlı da 50 kişi öldü. Ama az kaldı yakında yiyeceksiniz Türk milletinin tokadını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...