SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Provokatörler bugünkü mesaisine başlamış. Kolay gelsin...

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Herşeyi deyin bütün fikirlere saygım var..
Lakin Yiğit Bulut demeyin nolur.

Adamın geçmişini ne çabuk unuttunuz.
Yalakaya asla itibar etmem.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ultraslanlara helal! Başında Ermeni Alen Markaryan in olduğu Çarşı grubu da ne olduğunu, Başbakanlık ofisine saldırmaya çalışarak göstermiştir.

Alen markaryan:

Piyon olma

Gezi Parkı eylemleri, Beşiktaş ve Dolmabahçe'deki olaylarda ön safta yer alan Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'yı ikiye böldü. Grubun efsane önderi Alen Markaryan, 'Taraftar yönlendiriliyor. Şiddet unsuru haline getiriliyor. Bunu tasvip etmiyorum. O yüzden olayların dışında kalmaya gayret ediyorum' diye konuştu

http://yenisafak.com.tr/gundem-haber/carsipiyon-olma-09.06.2013-530490

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
603135_402490826535919_1482710081_n.jpg

Noktaaaa!!!! :P

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Size yemin ediyorum bu kadar değildim. Ama gerçekleri görünce böyle oldum.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Avni Mutlu'dan özür gelmiş ha!

Burası Facebook'daki '' iğrecCcc EspiriklexleRrr xdxd '' ve '' komixx resimlerR xdxd '' sayfalarına dönmüş yahu. :)

Tamam düşüncenizi savunun ama bunu böyle basit fotolara ve espirilere indirmeyin, ciddiye alınmazsınız.

Fanatizm kadar kötü bir şey yok. İnsan desteklediği partinin yanlışlarını da söyleyemediği zaman tehlikeli oluyor.

968947_402234236561578_303652063_n.jpg

Bu nedir yahu :D :mrgreen: :biggrin:

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
[MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION] photoshoplanmış siyasi liderleri paylaşmanın konu ile alakası nedir? Gezi Park eylemi ile ilgili söyleyeceğin bir şey varsa söyle, tartışın.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şehrimi seviyorum! Duygulandırdın ninecim.

[video=youtube;MWwZ1XLS4t0]http://www.youtube.com/watch?v=MWwZ1XLS4t0[/video]

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Neden onlar şoplanmış resim ve video paylaşırken bir şey söylemediniz.
Şu anda girdim konuya ve sizin gönderdiklerinizi gördüm uyardım. Geriye doğru gidiyorum okuyarak. Konunun başlığını unutmayın arkadaşlar.

• SDN Üyeleri, Gezi Parkı Eylemi için ne düşünüyorlar? Tartışıyoruz!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

DÜNYA ERDOĞANIN KARŞILANMASINI KONUŞUYOR

Pravda(Rusya)
Aman Tanrım Osmanlı böyle birşey olsa gerek !!!!!

Die Welt (Almanya)
Baba döndü .....

Le Soir (Belçika)
Gerçek Halk gece yarısı Başbakanına koştu...

China Online (Çin)
Başbakan gelmelerini istemedi onu sevenlere kimse engel olamadı...

Lemonde (Fransa)
Türkiye'nin değil sanki dünyanın başbakanı...

Dernieres Nouv.
Dünya tarihinde gece 2 de böyle bir karşılama görülmedi ....

d'Alsace(Fransa)
Birisi % 50 mi dedi yok bence 70 milyondu....

The Sun (İngiltere)
Sandığa gerek yok % 60 oy aldın geç otur deseler kimsenin sesi çıkmaz !!!

Guardian (İngiltere)
Ya bu Gezi parkı iki yüzlü Yada bu adam doğru sözlü !!!!

Giornale (İtalya)
İstanbul bu gece yıkıldı, herkes yataklarından fırlayıp büyük lidere koştu.....

Japan Times (Japonya)
İmparatora 2 saatte 200 bin asker geldi....

Ahram (Mısır)
Mahşer yeri değil Erdoğan a sevgi seli....

İnterfax (Rusya)
Büyük Babaya büyük karşılama !!""
ŞİMDİ DAĞILIN EY ÇAPULCULAR !!!!!​

http://www.radikal.com.tr/hayat/trolllerin_tuzagina_gokcek_de_dustu-1136885

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Seviye yerlerde.
[MENTION=26151]OnLT[/MENTION], şu saçma sapan görselleri kaldırsanız iyi olur, yoksa konu kapatılsa daha iyi. Çocuk parkına dönmüş burası.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
10 günde Taksim 'de iktidar oldular. Taksim 'in yarısını Ermeni 'lere yarısını PKK 'ya verdiler. Varın Türkiye 'ye sahip olduklarında olacakları siz düşünün.

Reaksiyon puanı
10,315

[MENTION=26151]OnLT[/MENTION], tamam, bu haber troll (o da neyse artık!) olabilir, kabul.

iyi de eğer dediğin gibiyse ve sahiden uyduruk olduğunu iddia ediyorsan bunun gerçeği nerde?

buna uydurma diyen adam, o gazetelerin manşetlerini yahut ilgili haberlerinin nasıl olduğunu resimleyerek göstermesi gerekmiyor mu?

bu durumda ben sana (radikal'e yani) nasıl inanacağım o zaman?!

ReDaRRoW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@OnLT, tamam, bu haber troll (o da neyse artık!) olabilir, kabul.

iyi de eğer dediğin gibiyse ve sahiden uyduruk olduğunu iddia ediyorsan bunun gerçeği nerde?

buna uydurma diyen adam, o gazetelerin manşetlerini yahut ilgili haberlerinin nasıl olduğunu resimleyerek göstermesi gerekmiyor mu?

bu durumda ben sana (radikal'e yani) nasıl inanacağım o zaman?!

İnsan madara olmak istemezse haberi koymadan internet'ten evvel ilgili gazetelere bakar...

Reaksiyon puanı
10,315
Şehrimi seviyorum! Duygulandırdın ninecim.

[video=youtube;MWwZ1XLS4t0]http://www.youtube.com/watch?v=MWwZ1XLS4t0[/video]

@yemekteyizhasan, valla ben de duygulandım, bu sevimli annemizin asil tavrına...

ne ki, ben bu sevimli annemizin taksim eylemcilerine destek verdiğine dair tek bir kelime duymadım.

öyle ballandıra ballandıra takdim edildiği gibi eyleme destek verdiğine dair en ufak bir karine bile yok.

bu güzel asil anne meyvelerinden bahsediyor, kaldığı evden bahsediyor, yalnızlığından falan bahsediyor... da, şu eylem işine bir türlü gelmiyor. Valla benim anam da oralarda talebe falan görseydi mutlaka elindeki meyvelerinden illa ki ikram ederdi. bu onların merhamet ve şefkat duygularındandır, insanlığındandır, gördükleri, içinde büyüdükleri medeni terbiyenin, kültürün bir icabı olarak normal karşılanmalı değil midir?

annemizin bu asil davranışını getirip yontarak kendi amaçlarına, propagandasına alet edilmesi ahlaki midir peki?!

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
para-1297288-465x309.jpg

Başbakan'a hakaret etti, parayı kaptı

CHP Milletvekili, Başbakan Erdoğan’a hakaret eden eylemcilere para verdi.

Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar

İzmir'de Gezi Parkı eylemleri için Gündoğdu Meydanı'nda toplanan kalabalığı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden eylemcilere para verdi.

İzmir'in Alsancak semti 1. Kordon ve Gündoğdu Meydanı'nda kalan Gezi Parkı eylemcilerini ziyaret ederek sohbet eden Yüksel, 1. Kordon'da oturan bir grubun yanına geldi. Gruptakiler, topluca 'Param yok, pulum yok, sen Tayyip'e .... ziyanı yok' diyerek vekile tabak uzattı. Grubu alkışlayan CHP Milletvekili Yüksel, daha sonra cebinden çıkardığı parayı Başbakan’a hakaret eden eylemcilere uzattı. Yüksel'le birlikte dolaşan bir kişi de aynı eylemcilere para verdi. Gruptakiler, parayı aldıktan sonra da hakaret içerikli slogana devam etti.
CHA

http://www.yazete.com/gundem/eylemcilere-para-verirken-goruntulendi-631047.html

Reaksiyon puanı
10,315
Merak ettiğine göre bakıver Google'dan ne kadar dönek pardon muteber kişi olduğunu görürsün.

@ReDaRRoW kardeş, siz insanların gravitesini google bilgileriyle mi ölçüyorsunuz?

eğer google'dan alınan bilgiler doğruysa, git bir bak, Atatürk hakkında ne yaman iftiralar, karalamalar vardır, inanalım mı bunlara yani?

keza Peygamber efendimiz için de öyle. en aşağılık, iğrenç saldırılar, karalamalar, iftiralar... hadsiz hesapsız.

onlara bakarak Peygamberimiz hakkında hüküm mü verelim; Demek istiyorsun!

Kılavuzunu yanlış seçmişsin kıymetli abim, bu seni haklı kılmaz, bi yere götürmez.

vesselam!

Hsayathiya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zaten meydanda kimse kalmayınca doğan grubu bastırmış parayı taraftar grubu liderlerine.

931304_402480643203604_318366039_n.jpg

Öncelikle paylaşmış olduğunuz materyallerin BÜYÜK KISMI tamamen demagojiktir. Gerçeği yansıtmamaktadır ve bir takım kişilerin şahsiyetlerine ağır ithamlar ve küçük düşürme faaliyeti vardır. Bu ise gayri ahlaki'dir.

İkincisi yukarıda da görmüş olduğunuz gibi, Batılı işbirlikçileride, desteklemiş olduğunuz Başbakanınızın arkasında ve ona destek çıkmaktadırlar ee buda demek oluyor ki; üzülüp korkmayınız artık başbakanınızın sırtı yere gelmez.

Merak ediyorum sözde demokrasi bekçisi olan bu batılı kuvvetler ne oldu da kendi halkının üzerine bu şekilde orantısız güç kullanan bir hükümet liderinin tarafını tutmaktadır ve bu güçlerin medyaları şekilde haber yapmaktadırlar? Mesele gayet açık ve net, batının işbirlikçisi olan hükümetinizin, işbirlikçileri, çıkarlarını koruyorlar. Bugün çok açıktır ki; birbirinin işbirlikçisi olan bu iki kutupun arasında çıkar ilişkileri mevcuttur.

Size üzülerek söylemeliyim ki; başbakanınız sütten çıkmış ak kaşık değildir. :) Başbakanınız sorumludur, herşeyden sorumludur ve bunları tarih yazmaktadır, bir gün gelecektir ve bu insanlar bunlarla yüzleşmek zorunda kalacaktır, o gün geldiğinde memleket ne halde olur onu Allah bilir.

Bugün güç bu hükümetin elinde, kafasına estiği gibi propagandasını yapıyor ve sizde bu propagandalardan çok kolay etkileniyorsunuz, çünkü güç'e bağımlısınız, güç gözlerinizi perdelemiş, dolayısıyla karşınızdaki kişinin yanlışları arşa dayanmış dahi olsa yanlışlarını görmezsiniz.

Propagandalara bu denli kapılmak, etkilenmek, aldanmak "ZAYIFLIKTIR"

Hükümetin icraatleri, yapmış oldukları, peşkeşler, rant ilişkileri ve daha bir çoğu, bu ülkenin vatansever yurttaşları tarafından çok iyi biliniyor merak etmeyiniz ve onların bugün sahip olmuş olduğu bu güç, bu gerçekleri değiştiremez.

Velhasılı kelam, sizler devam ediniz, yere göğe sığdıramayınız başbakanınızı, propagandanızı yapınız bakalım.

Halkı kutuplaştırınız, bölüştürünüz, sonrada kardeşlikten dem vurunuz. (bkz. Atatürk evlatları ve Osmanlı evlatları)

Dışarıda polisin uyguladığı orantısız şiddet gün gibi aşikarken, sizler bu gerçeği görmeyip, başbakanınızın ağzından çıkan iki söze inanınız.

Üstelik; hakikat gördüğün, batıl ise duyduğunken.

Tarihte gücü elinde bulunduran firavunlarında destekleyicisi çok oldu, her türlü dolabı, hile fırıldağı çeviriyorlardı, taaki MUSA ZUHUR EDENE KADAR!

VESSELAM.

ReDaRRoW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ReDaRRoW kardeş, siz insanların gravitesini google bilgileriyle mi ölçüyorsunuz?

eğer google'dan alınan bilgiler doğruysa, git bir bak, Atatürk hakkında ne yaman iftiralar, karalamalar vardır, inanalım mı bunlara yani?

keza Peygamber efendimiz için de öyle. an aşağılık, iğrenç saldırılar, karalamalar, iftiralar... hadsiz hesapsız.

onlara bakarak Peygamberimiz hakkında hüküm mü verelim; Demek istiyorsun!

Kılavuzunu yanlış seçmişsin kıymetli abim, bu seni haklı kılmaz, bi yere götürmez.

vesselam!

Google demedim, Die Welt, The Sun, Guardian gibi gazetelere bakabileceğini kastettim, ki baksaydın özetle...

Die Welt'te Türkiye'deki olaylar Çin'le karşılaştırılıp Erdoğan'nın iktidarının devam etse bile artık ellerinin kanlı olduğundan ve yandaş medyanın 1 hafta haberleri vermediğinden ve Erdoğan gelince tek bir başlıkla çıktığından v.s. bahsediyordu.

The Sun'da 100 bin kişi özgürlük için savaşıyor başlığı vardı ve çeşitli röportajlarla olayların içyüzü anlatılıyordu...

Yanlış hatırlamıyorsamda Guardian'da ak parti gençlik kollarının yaptığı bu halkı aldatmaya ve kışkırtmaya yönelik photoshop lu içeriklerden bahsediyordu.

Umarım anlatabildim...

Reaksiyon puanı
10,315
taaki MUSA ZUHUR EDENE KADAR!

VESSELAM.

valla ben bu Musa'yı merak etmeye başladım [MENTION=110767]Hsayathiya[/MENTION]!

kim olabilir acaba diye...

Kılıçdaroğlu mu, "burada katledilen ermenilerin cesedi var" diyen malum zevat mı?

kim acaba?

Die Welt, The Sun, Guardian gibi gazeteler

tarih boyunca içimizde fitnesi, fesadı eksik olmayan, bütün islam alemini darmadağın edip cetvelle harita çizen kahpe ingilizin istihbaratı emrinde çalışan malum gazetelerinden bahsediyorsun.

biz onları iyi biliriz kardeş, iddiamı sürdürüyorum: "yanlış kılavuzlar seçiyorsun kendine!"

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ATATÜRK izinde gidenlere koyun diyen bir zihniyetin resimine eleştri yaparken ve bu eleştirim gayet doğru diğerleri gibi ama birilerin zoruna gitmiş ki bu mesajım silinmiş [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] hiç de tarafsız değilsin yoksa o koyunları sendemi doğru buluyorsun

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yukarıdaki mesajlarıma cevap bile veremiyorlar. Adamlar konudan kaçmış. Kendinize gelin. Kimin maşası olduğunuza bir bakın.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Su anda misafir oldugum mahallede AKPliler evlere saldiriyor, camları kırıp dolmuslara taş atiyorlar. Mahalleyi basmis durumdalar, polis barikat kurmuş durumda, mahaleye giriş çıkış kapatılmış. Dun de ayni yerde ellerinde sopalarla Tayyipe canimiz feda diyerek sloganlar atmışlar. Su anda ise benim gördüğüm bu mahallenin kendi karakolu halk ile beraber evlere saldiran AKPli kalabalığı engellemeye calisiyorlar.

goldenlight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firavunlar asla seçimle gelmez ve seçimle gitmez.

Eğer aşağıdaki resim doğru olsaydı bu işte bir yanlışlık var diyecektim. Çünkü malum ülkeler her zaman Türkiye'mizin zararına olanların yanında olmuştur.

931304_402480643203604_318366039_n.jpg

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ATATÜRK izinde gidenlere koyun diyen bir zihniyetin resimine eleştri yaparken ve bu eleştirim gayet doğru diğerleri gibi ama birilerin zoruna gitmiş ki bu mesajım silinmiş @mr_rain hiç de tarafsız değilsin yoksa o koyunları sendemi doğru buluyorsun

Atatürk yaşasaydı bırak askeri içine seni katmayı ülkeden kovardı. Bu millet Atatürk önderliğinde kara Fatmalarla alındı. Bira Fatmalarla değil. Atesitim deyip protesto edenlerin önünde yürüyenlerle değil. Bilmem anlatabildim mi? Atatürk ermenilere pkklılara parkın yarısını veridğinizi görseydi yüzünüze TÜKÜRÜRDÜ. Senmi Mustafa Kemalin askerisin. Yandık ozaman. Adamlar parkın içinde hepimiz ermeniyiz diye bağırıyor ya var mı böyle bir şey?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yukarıdaki mesajlarıma cevap bile veremiyorlar. Adamlar konudan kaçmış. Kendinize gelin. Kimin maşası olduğunuza bir bakın.

neden her konuya ATATÜRK katıyorsun bak diğer paylaşımlarına birşey demiyorum haklı yada haksız olabilirsin unutma ATATÜRK kurduğu bir cumhuriyete yaşıyorsun tüm mesajlarında genelikle ATATÜRK katıyorsun bu konuda bir daha hasasiyet gösteremezmisin

ReDaRRoW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

tarih boyunca içimizde fitnesi, fesadı eksik olmayan, bütün islam alemini darmadağın edip cetvelle harita çizen kahpe ingilizin istihbaratı emrinde çalışan malum gazetelerinden bahsediyorsun.

biz onları iyi biliriz kardeş, iddiamı sürdürüyorum: "yanlış kılavuzlar seçiyorsun kendine!"

Die Welt (Almanya)

Baba döndü .....

The Sun (İngiltere)
Sandığa gerek yok % 60 oy aldın geç otur deseler kimsenin sesi çıkmaz !!!

Guardian (İngiltere)
Ya bu Gezi parkı iki yüzlü Yada bu adam doğru sözlü !!!!

Ben kontrol etmenden bahsettim, yukarıdaki haberi kim koydu :wink:

Hem bir atasözü var kılavuzu karga olanın... diye başlıyor :laugh:

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Taraftar grupları, Gezi Parkı eylemlerine destek vermeye devam ediyor...
Beşiktaş Çarşı grubu ve Fenerbahçelilerin toplu halde Taksim Meydanı'na gitmesi dikkat çekerken, Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan'dan da konu hakkında bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Bilindiği üzere geçtiğimiz cuma günü Taksim Gezi Parkı’ndaki ağaçların kesilmemesi için yeşile ve doğaya duyarlı insanlar tarafından bir direniş sergilendi, kendi semtimizdeki bir Park olan Taksim Gezi Parkı’ndaki bu direnişe ultrAslan olarak destek olmak için bir yürüyüş düzenledik, diğer taraftarların da yer aldığı bu yürüyüşe ultrAslan binlerce taraftarıyla öncülük etmiştir. Cuma ve cumadan sonraki günlerde de doğayı koruma adına gösterilen bu sivil direnişe münferit olarak katılan binlerce taraftarımız desteğini sürdürmüştür. Sonraki günlerde Gezi Parkı’nda doğa adına eylemini sürdürenlerin yanı sıra maalesef "parkın sınırları dışına çıktığınızda" siyasi eylemlerin de oluşturulmaya başlandığını herkes gibi bizlerde üzüntüyle izledik. Olayların siyasi bir noktaya taşınmak istenmesini ve bazı kesimlerin sahiplenmeye çalışmasını kabul etmemiz mümkün değildir.

"SİYASİ BİR TARAF OLARAK GÖRÜP..."
Günlerce hiçbir koşul gözetmeksizin Taksim Gezi Parkı adına hassasiyetlerini gösterenlere saygımız sonsuzdur. Şunu bir defa daha ifade etmekte fayda görüyoruz. ultrAslan Bağımsız Taraftar Oluşumu olarak Gezi Parkına destek verirken kimseden icazet almadığımız gibi bugün orada olmamak içinde kimseden telkin almadık, almayız! Herkesin siyasî düşünce ve görüşüne saygı duymakla beraber, ultrAslan olarak hiçbir siyasî görüşle ilgili bir duruş sergilemediğimiz gibi hiçbir siyasî hareketle bir bağlantımız, bir yakınlığımız olmamıştır ve hiçbir zamanda olmayacaktır, unutulmasın ki anlayışla karşılanması gereken çok önemli bir husus daha var o da, Galatasaray ve ultrAslan şemsiyesi altında farklı düşünce ve ideolojide arkadaşlarımızın mevcut olduğudur ve bizim hiç kimsenin düşüncesine saygısızlık edemeyeceğimiz gibi herkesin düşüncesine de saygılı davranılması gerektiğinin ön şart olarak bilinmesini isteriz. Son olarak hiç kimse ultrAslan’ı siyasi bir taraf olarak görüp sınamaya ve kullanmaya kalkmaması gerektiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Kaynak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...