Lg optimus 4x hd mi Xperia İon mu?innocuous

hakan98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçem 1000 lira. N11 de İon 945 4x hd 909 lira ilk başta 4x hd ye heveslenmiştim ama İon u görünce hevesim kaçtı.Kafama takılan tek soru performans. İşlemcisi eski nesil ve Dead Trigger gibi oyunlarda kasma yapıyor gibi duydum kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini alabilir miyim?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
xperia ion kullandım
memnun kalırsın her türlü.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=130683]android3[/MENTION] sana da ihtiyaç var.

hakan98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevap için teşekkürler :D Google translate den çeviri yaparken yanlışlık olmuş başlığı da düzeltemedim öyle kaldı :D Oyunlarda hayal kırıklığına uğramak istemiyorum adreno 220 yi kötülemişler hep ağır oyunları denediniz mi ion da ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum sanırım ruh ikiziyiz. Ben de aynı şekilde iki telefon arasında kaldım. Ama xperia ion mu yoksa xperia s mi daha iyidir diye de düşündüm. Lg optşmus 4x almayı düşünüyordun ama forumlarda sözlüklerde çoğu kişi telefondan şikayetçi millet hep garantiye yollamış batarya problemi ekrana toz kaçma problemi ölü piksel ısınma vesaire birsürü şeyden şikayetçiler. Xperia ion u düşündüm çünkü sony kalitesi tartışılmaz. Oyun performansı olarak 4x hd tabii daha iyi ama xperia ion da açar oyunları sorun yaratmaz.

Bir de aydınlatacak adam bekliyorum lg optşmus 4x gerçekten de çok sakat bir telefon mu? Yerine ion almak daha mantıklı mı olur?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
2 side iyi telefonlar Ion 1 tık önde gıbı

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ya bende aynı ikilem içindeyim xperia S ile 4x hd arasında takılıp kaldım kullanan varsa bilgilerini yazalarsa sevinirim fiyat olarak ikiside aynı nerdeyse 3 aşağı beş yukarı

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bütçem 1000 lira. N11 de İon 945 4x hd 909 lira ilk başta 4x hd ye heveslenmiştim ama İon u görünce hevesim kaçtı.Kafama takılan tek soru performans. İşlemcisi eski nesil ve Dead Trigger gibi oyunlarda kasma yapıyor gibi duydum kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini alabilir miyim?

Tavsiyem LG Optimus 4X HD .

Oyun performansı olarak LG optimus 4x 2 kat önde diyebilirim . İon'da Çift çekirdekli bir işlemci kullanırken 4xde Dört çekirdekli nvidia tegra 3 işlemci kullanılmıştır.Bu oyunlarda çok iyi bir performans sağlar . Aslında 5 çekirdeklidir . 4+1 plus özelliği sayesinde 4 çekirdek ile oyun gibi işlemleri hallederken plus çekirdek sayesinde batarya tasarufu sağlar.

Telefondaki ısınma vs sorunlar tamamen güncellemeden kaynaklıdır. Telefon ilk çıktığında yazılım desteği kötü olan LG'nın ilk zamanlarında kullanıcıların bu modellde sıkıntı çektiğini görüldü. Ama yazılım ekibi değiştiren LG , 4x hd modeline Jelly bean güncelleştirmesini verdi. Bu güncelleştirmeyle daha güçlenen telefonun sorunları kalmadı . ve fiyatına göre harika bir cihaz.

Samsung Galaxy s3'den de Xperia ion'dan da daha iyi performas sağlayan telefon fiyat / performans ürünü kesinlike tavsiye ederiyorum.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
4X daha mantıklı hocam. Nedenlerini yazmışlar zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğer telefonu almaktaki maksadın oyun oynamak internete girmek ise lg 4x hd alman daha mantıklı olur çünkü tegra 3 işlemcisi var 4 çekirdekli bir işlemci aslında 5 çekirdekli ama telefonu kullandığın zaman 4 çekirdek devrede oluyor kullanmadığın zaman ise kalan 1 çekirdek 1.2 ghz hızında o devreye giriyor böylece pildende tasarruf sağlayabilrsn ama ne kadar işlevsel olur orasını bilmem grafik kartıda hertürlü oyunu takılmadan oynamana rahat bir şekilde yeter. ısınma sorununa gelince her telefon ısınır ne kadar kullandığına bağlı olarak. seni biraz olsn aydınlatabildiysem ne mutlu bana :)

hakan98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 çekirdek olayını biliyorum. N11 deki ion paralel ithalatmış 4x hd başarı garantili.Bu durumda 4x hd alacağım ama ekranla cam arasında epey bir boşluk var. Hatta beyazında çok belli oluyor.Kullanan var mı cihazı çok rahatsız ediyor mu kullanım esnasında?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence öyle rahatsız edici bir durum yok ama sen gine telefonun incelemelerine bak derim daha iyi karar verirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum 4x i alma. Cihazda bir çok kronik sorun olduğu söyleniyor herkes şikayetçi bak forumlara bak sözlüklere herkes garantiye yollamış herkesin bir sorundan şikayetçi olduğunu görürsün. Sistem özellikleri iyi ama bir lg ile bir japon sonyyi yan yana koy malzeme kalitesini karşılaştır hangisi daha sağlıklı hangisi daha sağlam hangisi daha kullanışlı bunu bir düşün. İon un açamadığı oyun yok aksine 4x tegra kulkandığından bazı oyunlarda optimizasyon sorunları çok fazla. Ekrana toz kaçmadı bataryanın ölmesi ısı sorunu ölü piksel sorunu bunun gibi bir çok şeyden şikayetçi. Ben de 4x hd almayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Pişman olmamak için iyi düşün acele davranma herşey kağıt çzerindeki gibi değil iyi araştır...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

bi ara meraktan dead trigger oyununu kurmuştum. kesinlikle hiç bir kasma filan yok.
LG dışarıdan güzel görünür ama içerisinde ne volkanlar vardır :D bence Xperia Ion al.
bu arada Ion kullanıcısıyım :)

hakan98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 1050 liraya düşünce bütçeye 50 lira daha ekleyip onu aldım şimdi baktım n11 e tükenmiş :D yardımlarınız için teşekkürler

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Nexus 4 1050 liraya düşünce bütçeye 50 lira daha ekleyip onu aldım şimdi baktım n11 e tükenmiş :D yardımlarınız için teşekkürler
Nexus 4 ü 1050 liraya mı aldın valla içim cızz etti kaçırdığım için.

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefondan memnun kalırsında n11 den memnun kalmazsın bence note 2 1300 e düştüğünde abime almıştık şarjı avrupa şarjı ve garantisi yok onu göz önünde bulundur kardeşim

hakan98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefondan memnun kalırsında n11 den memnun kalmazsın bence note 2 1300 e düştüğünde abime almıştık şarjı avrupa şarjı ve garantisi yok onu göz önünde bulundur kardeşim
Telefondan da n11 den de inanılmaz memnun kaldım.Ürünün yanında hiç bir eksiği yok,Lg Türkiye garantili ve 1050 lira.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg 4x 1 sene kullandim galaxy s2 ile takas ettim arkadas ne kadar kötüymüs 4x yarim saat oyun oyna telefon ates gibi olur sarjin %50 gidiyor kac kere resetledim kesinlilke tavsiye etmem coooook pisman olursun 40 kere rom yükledim düzelmedi ona göre

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 4x hd candır. Kötüleyen kişiler kullanmayan kişilerdir. Türkiyede sağlam reklam yapsaydı s3üde siler süpürürdü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar S3 de hiçmi sorun yok ? google ye s3 sarj s3 ısınma s3 donma vs. azın 100 lerce problem çıkacak. Birşeye takılmayın eyyamcılara kanmayın. Adam hayatında ilk defa andoid almış sarjının 1 hafta gideceğini zannediyor.4.7 inç vs telefonlarda 1 gün kardeşim bunun ötesi berisi yok. Lg 4x tavsiye ederim. Bu paraya s3 mini alırsın anca. oda ne işini görürse

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sakın alma ben aldım toz kaçıyor ekrana sensor sorun yaratıyor bıde cok ısınıyor

doganelci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg 4x HD öneririm.Xperia İon ekran kalitesi ve kamera olarak çok iyi telefon.İşlemcisi biraz yavaş kalıyor ve fazla ısınıyor.4.1.2 yükledik kuzenimin İon'a özellikler iyi olmuş ama telefonu zorluyor biraz

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar daha neyi konuşuyorsunuz ki,hakan98 kardeş telefon almış bile :) (nexus 4 almış) bide bence iyi bir seçim yapmışsın hakan kardeş,nexus 4'ü kullanmadım ama öven çok vede memnun kalan,umarım hiçbir sıkıntı çekmezsin telefonunda,hayırlı olsun telefonun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yaklaşık bi ay once 4x aldım evet ısınıyor ama bı saatten fazla oyun oynadgmda oluyo bu dger turlu ben rastlamadm bseye..cok hızlı cekırdek sayısı fzla oldgu ıcn bnm ındrdgm tum uygulama ve oyunları actı sevgılımde s3 vardı sarj surelermz, kamera mp,ekran boyutu vs hersey aynı sdece 4x dha hzlı bı ıslemcye sahıp ..toz falan da kacmadı ekrana artk kacranlar nerelerde tuttuysa telefonu ben gayette memnunm arkadasn da dedgı gbı bu fyta anca s3 mını alırsn mınıyle bu telefonu kıyaslayamazsn hc bseklde ezer gecer yanı :):wink::drool:

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Abi 4x hd al ion kullanıcısıyım. Oyun oynarsan ya da internette çok dolaşıyorsan iondan uzak dur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hiç de ole oldugunu dusunmuyorum real racıng 3 ve 2 yı hıc sorunsuz ve asırı ısınma yapmadan acıo. Bende ılk basta ıon alcaktım ama sonradan 4 x hd aldım ve cok memnunum.