• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galaxy S3 - toplu mesaj göndermek

heathrow

Doçent
3 kişiye sms mesaj göndermeye çalışıyorum. 2'sine ulaşıyor, 1'ine ulaşmıyor, 'başarısız' diye rapor geliyor. Ne yapmalı?
(Aynı kişileri farklı şekilde seçiyorum, yine farklı 1 kişiye ulaşmıyor)

yok telefonlar açık gün boyu
Mesela A kişisi var, B kişisi var, C kişisi var
C kişisine yolladıklarım bazen gitmiyor.
Bugün denedim; yeni grup yaptım, bu sefer A kişisine gitmiyor..
Dört numara da turkcell hattı.
Turkcell'i aradım, bende sorun yok. C kişisinde de sorun yok.

Seni kara listeye almış olabilir bana mesaj atmasın diye , Block List :D

Soru 8 : Telefonumda çoklu mesaj atma sayısı 10 kişi ile sınırlı daha fazla kişiye nasıl mesaj atabilirim ?
​----------
Cevap : Telefonunuza Handcent SMS, GO SMS veya Multi SMS Sender II programlarından birini yükleyerek istediğin kadar kişiye mesaj atabilirsin. (Galaxy S II'de de aynı problem var.)
​----------
Soran : @SamsungGalaxyS3, Cevaplayan : @lordarcual, Düzenleme : @lordarcual.

Bu programlardan birini denedin mi ?

Soru 8 : Telefonumda çoklu mesaj atma sayısı 10 kişi ile sınırlı daha fazla kişiye nasıl mesaj atabilirim ?
​----------
Cevap : Telefonunuza Handcent SMS, GO SMS veya Multi SMS Sender II programlarından birini yükleyerek istediğin kadar kişiye mesaj atabilirsin. (Galaxy S II'de de aynı problem var.)
​----------
Soran : @SamsungGalaxyS3, Cevaplayan : @lordarcual, Düzenleme : @lordarcual.

Bu programlardan birini denedin mi ?

galaxy s4 te en fazla aynı anda kac kişiye mesja gönderilebiliyor ?

Android işletim sistemi kullanan bütün telefonlarda en fazla 10 kişi diye biliyorum ama go sms diye uygulamalar mevcut alternatif olarak

şöyle bir çözüm buldum:
2 kişiye gönderince gidiyor. önce 2 kişiye gönderiyorum. sonra metni kopyalayıp 3. kişiye gönderiyorum.

toplu mesaj gonderıcem ama mms donuyor yardımcı olabılırmısınız tsklr